Cand va fi disponibil The Witcher pe Netflix?

Adaptarea serialului Netflix de cărți fantastice The Witcher este aproape de a fi lansata. Romanele populare au fost deja adaptate într-o serie de jocuri video și benzi desenate, dar unii oameni au descris serialul viitor drept răspunsul lui Netflix la Game of Thrones.

UPDATE: Netflix a confirmat in mod oficial ca The Witcher va fi lansat pe 20 decembrie 2019. Detalii aici.

The Witcher spune povestea lui Geralt din Rivia, un vânător de monștri care ucide fiarele mitice pentru bani. Este cinic și pragmatic, dar Geralt îi ajută pe cei nevoiași în timp ce călătorește in țara fictivă a continentului.

Cand va fi disponibil serialul The Witcher?

Deși Netflix a dat oficial doar o dată de lansare la sfârșitului anului 2019, se pare că data reală ar fi putut fi putut sa apara accidental la începutul acestui an. Pe contul de Facebook Netflix Netherlands a părut din greseala o postare cu data lansării din 17 decembrie pentru The Witcher.

Bineinteles, de la inceputul anului se pot schimba lucruri insa mai avem inca o confirmare care a venit in septembrie, si ne-a dat ca raspuns numarul de zile la care va fi lansat The Witcher, iar 17 decembrie se potriveste perfect.

Pe ce se bazează?

The Witcher este cunoscut pe scară largă în vest pentru seria sa de jocuri de succes, mai ales recenta lansare The Witcher 3: Wild Hunt, care a obținut o serie de premii, inclusiv Game of the Year în 2015. Seria Netflix își plantează însă rădăcinile în romane. de Andrzej Sapowski. Deși este în continuare același material sursă, există anumite diferențe. Acestea fiind spuse, jocul este în continuare absolut demn de jucat și ar trebui să vă ofere un background frumos în lumea The Witcher.

Despre ce e vorba?

Povestea lui Witcher urmărește trio-ul menționat mai sus, în timp ce vânează fiare și încearcă să facă distincția între binele și răul de pe „The Continent”, ținutul fanteziei în care este stabilită povestea. Geralt din Rivia, un vânător de monștri, se luptă să-și găsească locul într-o lume în care oamenii se dovedesc adesea mai răi decât fiarele. Dar când destinul îl duce spre o vrăjitoare puternică și o tânără prințesă cu un secret periculos, cei trei trebuie să învețe să navigheze împreună pe tot continentul.

Netflix are cinci romane și trei jocuri video de valoare pentru acest serial. Deci serialul urmator poate fi un adevarat succes!

YouTube video

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *