GadgetŞtiri

Căştile Nothing Ear (2) se vor lansa pe 22 martie iar, imaginile de presă au apărut pe internet

Pe 22 martie vom avea prima lansare a acestui an de la Nothing. Anunțul a fost făcut chiar de brand pe site-ul său oficial.

Dar cu o săptămână înainte de prezentarea oficială Nothing Ear (2) iată, noile căști au fost dezvăluite pe deplin în imaginile lansate pe internet.

Imaginile promoționale dezvăluie pe deplin noul model Nothing Ear (2)

Nothing Ear (2)
Nothing Ear (2)

Săptămâna trecută, Nothing a anunțat pe site-ul lor că pe 22 martie vor face prima lor lansare a anului. Deși imaginile nu dezvăluie multe indicii, sloganul „un sunet mai bun, o claritate mai bună, doar mai bine” a indicat cu siguranță dezvăluirea noilor căști Nothing Ear (2).

Acum, online au fost dezvăluite câteva imagini promoționale care dezvăluie pe deplin noul model de căști. Informația ajunge prin publicația TechOutlook și leaker-ul Steve McFly (cunoscut și sub numele de OnLeaks). După cum putem vedea, noul Nothing Ear (2) va adopta un design foarte asemănător cu predecesorii săi.

Prin urmare, vom avea din nou căști transparente și bază de încărcare, într-un stil cu totul unic al mărcii. În ceea ce privește căștile în sine, acestea vor integra vârfuri din silicon pentru o mai bună anulare a zgomotului, iar tijele fiecărei căști au un decupaj pentru a găzdui microfonul integrat.

Nothing Ear (2)
Nothing Ear (2)

La rândul său, baza de încărcare va avea un design semi-transparent cu un capac alb care servește la acoperirea componentelor interne ale acestui dispozitiv.

Specificații așteptate pe Nothing Ear (2)

Cu toate acestea, zvonurile lansate anterior au explicat deja unele dintre specificațiile noului Nothing Ear (2). Astfel, modelul va păstra driverele de 11,6 mm din prima generație.

Sursele spun că fiecare casca va oferi până la șase ore de viață a bateriei la o singură încărcare. Baza de încărcare are putere pentru până la 36 de ore de redare continuă și acceptă încărcare rapidă și încărcare wireless Qi.

Nothing Ear (2)
Nothing Ear (2)

Zvonurile avansează, de asemenea, că Nothing Ear (2) va ajunge echipat cu tehnologia Hybrid ANC care reduce efectiv zgomotul de fundal și că fiecare căști va avea o greutate de 4,5 grame. Ceea ce înseamnă că vor fi mai ușoare decât predecesoarele.

Însă vestea cea mare va fi faptul că anularea activă a zgomotului poate fi personalizată, prin ajustarea intensității ANC, precum și funcționalitatea care permite noului Nothing Ear (2) să fie conectat la două dispozitive simultan.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button