iPhone 11 Pro Max
iPhone 11 Pro Max

Te-ai întrebat cât costă fabricarea unui iPhone 11 Pro Max? Ei bine potrivit TechInsight şi NBC News reuşim să redactăm acest articol pe baza informaţiilor strânse de aceştia care au desfăcut un iPhone 11 Pro Max de 512GB pentru a vedea ce pişe are acest telefon şi cât ar putea valora acestea.

Potrivit unui articol care au citat informaţiile de la ei costul acestor componente este de 490 dolari, dar bineînţeles, nu săriţi în capul nimănui, acesta este doar costul pieselor.

În preţul menţionat mai sus intră doar valoarea componentelor, fără plăţile angajaţilor, taxe, servicii şi transportul care după cum ştim şi acestea trag în sus valoarea telefonului pe piaţă.

Cel mai mult costă cameră foto care are un preţ de 73,50 dolari, bineînţeles acest preţ este justificat, camera are o performanţă deosebită.

Ecranul Super Reţină XDR de 6,5 inci nu este nici el mult prea ieftin, acesta este situat pe locul doi şi costă nu mai puţin de 66,50 dolari, urmat de procesorul A13 Bionic – 64 dolari, scrie Daily Mail.

iPhone 11 Pro Max este unul dintre cele mai scumpe telefoane aflate în magazine în momentul de faţă, dar şi performanţă acestuia este una foarte mare, nu arată chiar foarte bine, însă performanţele îl trimit pe primele locuri în acele mai bune telefoane ale anului 2019.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.