Galaxy Note 20 Ultra nu este suficient de scump si de bling-bling pentru tine? Ultima creatie a companiei rusesti Caviar, cu siguranta va fi pe placul tau. Marmura de culoare alba a inspirat una din variantele Galaxy Note 20 Ultra, botezate Eternity Collection. Pretul de pornire este de 5750 de dolari, aproape 5000 de euro. Fidela obiceiurilor sale, compania Caviar tocmai a anuntat ca urmeaza sa comercializeze o editie luxoasa a modelului Galaxy Note 20 Ultra.

Pentru noua gama, bijutierul s-a inspirat din monumentele istorice ridicate in urma cu cateva secole cum ar fi Hagia Sofia din Istanbul. Caviar mizeaza pe mai multe variante de marmura. Pentru versiunea conceputa in onoarea Partenonului, artizanul foloseste marmuta alba drept rederire la numeroasele sculpturi care orneaza templul.

Aceassta versiune este cea mai ieftina, 5750 de dolari si va exista in doar 99 de exemplare. Pentru editia inspirata din moscheea Hagia Sofia, Caviar se bazeaza pe marmura neagra si gravuri elegante pe baza de aur roz. Pentru varianta inspirata din catedrala Sf. Vasile din Moscova, Caviar mizeaza pe marmura rosie. In functie de materialele folosite, creatiile Caviar pot ajunge pana la 6260 de dolari, adica aproximativ 5300 de euro. Tie care din ele iti place mai mult? Noua cel inspirat din moscheea Hagia Sofia.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.