Ghiduri

Ce este Android TV şi care sunt diferenţele faţă de Smart TV?

Ce este Android TV şi care sunt diferenţele faţă de Smart TV? În ultimii ani, tehnologia a avansat considerabil, iar televizoarele nu fac excepție. În prezent, există două tipuri de televizoare inteligente care sunt foarte populare: Android TV și Smart TV. Dar care este mai performant?

Ce este Android TV?

Android TV este un tip de televizor care rulează sistemul de operare Android. Această tehnologie oferă o gamă largă de aplicații și servicii, cum ar fi Google Play Store și asistentul vocal Google Assistant.

Ce este Smart TV?

Smart TV este un televizor care poate fi conectat la internet și poate oferi o gamă largă de servicii, cum ar fi navigarea web și accesul la aplicații precum Netflix, Amazon Video și Hulu.

Ce este Android TV
Ce este Android TV

Care este diferența dintre cele două?

Android TV este în esență un Smart TV, dar cu un sistem de operare mai avansat. Android TV oferă o gamă mai largă de aplicații și servicii decât Smart TV și este mai avantajos în ceea ce privește actualizările software. Cu toate acestea, Android TV poate fi mai puțin stabil și poate fi mai lent decât Smart TV.

Dacă sunteți în căutarea unui televizor inteligent, atunci Android TV și Smart TV sunt cele mai bune opțiuni de pe piață. Android TV oferă o gamă mai largă de aplicații și servicii, dar poate fi mai puțin stabil decât Smart TV. În cele din urmă, alegerea depinde de nevoile și preferințele personale ale fiecăruia.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button