DivertismentCe este Disney+: Ce trebuie să...

Ce este Disney+: Ce trebuie să știi despre serviciul care s-a lansa în România pe 14 iunie

După săptămâni de asteptare, 14 iunie a sosit în sfârșit. Platforma digitală Disney+ se lansează în Romania. Astfel, unul nou se alătură multor servicii de streaming digital cu plată existente, amintim si prezenta lui HBO Max lansat in martie dar si a lui Netflix care este cel mai popular in Romania. În acest articol, răspundem la întrebarea ce este Disney+ și oferim detalii despre abonamentul Disney+ Romania, pe ce platforme poti viziona productiile și alte lucruri pe care trebuie să le știi.

- Publicitate-

Ce este Disney+?

Potrivit informațiilor de pe site, Disney+ este o platformă de difuzare digitală cu conținut de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic și multe altele.

Disney+ oferă diverse privilegii utilizatorilor săi ca parte a pachetului său standard de membru. Aceste sunt:

 • Conținut original pe care utilizatorii nu îl pot viziona în altă parte, filme de box office, seriale și productii care pot fi vizionate fara incetare, productii scurte și documentare inspiratoare,
 • Descărcări nelimitate, până la 10 dispozitive și 7 profiluri diferite,
 • Oportunitatea de a viziona la rezoluție 4K UHD cu suport Dolby Vision și Dolby Atmos pe dispozitive compatibile fără costuri suplimentare
 • Sistem complet de control parental cu profiluri personalizate pentru copii
 • Oportunitatea de a viziona pe 4 dispozitive în același timp
 • Posibilitatea de a vedea productii in acelasi timp cu până la șase prieteni cu funcția GroupWatch

Cat costa Disney+?

Ce este Disney+

Taxele de abonament Disney+ Romania sunt stabilite la 29,99 Lei pe lună și 299,90 Lei pe an

Cum să anulezi un abonament Disney+?

Abonamentul Disney+ nu necesită niciun angajament. Vă puteți anula oricând abonamentul, cu efect după încheierea perioadei curente de facturare. Pentru a face acest lucru, pur și simplu urmați pașii de mai jos:

 • Accesați www.disneyplus.com și conectați-vă la contul dvs.
 • Alege-ți profilul.
 • Selectați secțiunea Cont .
 • Selectați Anulați calitatea de membru.
 • Confirmați acțiunea selectând Anulare completă.

Pe ce dispozitive poate fi vizionat conținutul Disney+?

Puteți viziona conținut Disney Plus pe smartphone-uri, tablete, browsere web, console de jocuri, set-top box-uri și televizoare inteligente. Lista completă este pe această pagină. Puteți găsi aplicația Disney+ în magazinul de aplicații mobile al dispozitivului pe care doriți să îl vizionați. Puteți descărca aplicația iOS de aici și aplicația Android de aici.

Ce este pe Disney+?

Se precizează că mii de filme, documentare, seriale, animații, conținut scurt și conținut nou adăugat în fiecare lună vor fi pe Disney+. Se precizează că următorul conținut va fi pe site-ul Disney Plus:

 • Cele mai recente filme live-action și animate de la Disney, cum ar fi blockbusterul Cruella și Enkanto,
 • De la creatorii geniali ai Pixar, povești precum Luke și Soul pentru publicul de toate vârstele,
 • Conținut original de la Studiourile Marvel, cum ar fi Loki, Hawkeye și WandaVision,
 • Povești epice dintr-o galaxie departata, precum Obi-Wan Kenobi și Mandalorian
 • Documentare luminoase cu exploratorii National Geographic
 • Conținut original precum The Kardashians , The Dropout , How I Met Your Father și seriale de fenomene celebre în întreaga lume, cum ar fi How I Met Your Mother și The Walking Dead , care pot fi revăzute.
- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending