Ce este dropshipping-ul? Informaţii pe scurt.

dropshipping
dropshipping

Înainte de a dezbate puţin mai pe larg subiectul, vreau să vă spun că dropshippingul, este o metodă foarte bună de făcut bani după ceva timp de activitate, acum depinde şi cum te descurci, dacă ai clienţi poţi să faci mii de euro din primele luni.

Ce este dropshipping-ul?

Este un beneficiu acordat persoanelor de către magazinele on-line mai mari, prin care, tu eşti un fel de reseller autorizat, poţi vinde orice produs, pe lângă asta, unele firme îţi oferă şi transport gratuit, de exemplu, pe eBay, produsul costă 7$, iar tu, după ce ai încheiat un parteneriat de dropshipping, îl poţi pune la tine pe site cu 15$ şi oferi şi transportul gratuit. Asta înseamnă pe scurt dropshipping, vinderea produselor de la magazine on-line pe site-ul tău sau oriunde altundeva.

Cum pot face dropshipping?

Sunt diferite căi, la noi în România se foloseşte, însă nu în mare parte, datorită faptului că nu prea avem persoane care ne pot face un parteneriat de tip dropshipping, însă, ca să vinzi produsele poţi să:

  • le adaugi pe un site de anunţuri – dacă nu ai cunoştinţele necesare pentru deschiderea propriului site, îţi recomand să le adaugi pe un site de anunţuri, în plus, s-ar putea să fie mai benefic în prima lună pe plan financiar.
  • îţi faci propriul site – este foarte recomand şi foarte profitabil după ceva timp de activitate, asta dacă nu ai deja clienţii din prima lună.
  • vinzi pe grupurile de pe facebook – da, se fac bani pe facebook fără ajutorul facebook! Nu sună cum trebuie, însă, multe persoane postează diferite produse luate prin dropshipping pe grupurile de pe facebook de tip bazar, majoritatea pe grupurile din oraşele lor.
Citeste si:  Samsung Galaxy A10 a fost cel mai vandut telefon Android din 2019

Menţionez că dropshipping-ul se poate face şi în afară şi este foarte benefic datorită faptului că dvs. nu trebuie să stocaţi nici-un colet!

Site-uri dropshipping:

– zentrada

– bigbuy.eu

– multe altele pe care le găseşti cu un search!

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
drivere laptop HP

Instalare drivere laptop HP

Next Article
hosting bun

Găzduire gratuită / free web hosting internaţional.

Related Posts