Ruleta nu este unul dintre primele jocuri la care se gândesc jucătorii în ceea ce privește jackpot-urile progresive. În schimb, mașinile cu sloturi, Piratii din Caraibe și Let ‘Em Ride sunt mult mai populare în scopuri de jackpot.

Cu toate acestea, o anumită versiune de ruletă poate oferi plăți progresive imense. Roulette Royale a oferit câștiguri în valoare de peste 440.000 USD!

Presupunând că vă place să jucați pentru jackpot-uri jocuri care nu sunt sloturi, este posibil să fiți interesați mai mult despre Roulette Royale.

Cum funcționează Roulette Royale?

Roulette Royale se joacă foarte mult, ca orice altă formă de ruletă cu bani reali. Dispune de o roată cu un singur zero (de exemplu, roata europeană) și aceleași tipuri de pariuri ca orice alt joc de ruletă europeană.

Cu toate acestea, versiunea Royale conține câteva diferențe distincte:

Oferă un jackpot progresiv.

Dispune de o versiune obișnuită și „Modul Expert”.

Trebuie să efectuați un pariu jackpot obligatoriu pentru a juca. Prin urmare, vă calificați întotdeauna pentru o șansă de a câștiga premiul progresiv în fiecare rundă.

Modul Expert deblochează pariurile vecine, inclusiv Vecinii lui Zero, Orfanii și Treimea. La fel de bine puteți selecta opțiunea Expert dacă vă plac aceste pariuri exotice.

În afară de aceste două diferențe, nu veți avea probleme să descoperiți Roulette Royale. Acesta oferă aceeași experiență de joc ca orice altă versiune online.

Pariuri disponibile

Acest joc vă invită să faceți unul sau mai multe pariuri standard împreună cu pariul jackpot. În ceea ce privește prima, puteți paria pe una sau mai multe propuneri standard de ruletă.

Roulette Royale oferă toate pariurile de bază disponibile în ruletă europeană, inclusiv următoarele:

·        Numar unic

·        Despică

·        Stradă

·        Trio

·        Colţ

·        Șase linii

·        Zeci

·        Coloane

·        Roșu / negru

·        Par / impar

·        Înaltă / joasă

Puteți juca oriunde între 1 și 500 $ pe pariu standard. În plus, puteți paria pe mai multe rezultate din lista de mai sus.

Pariul jackpot este în valoare de $ 1 (minim tabel). Acest joc te obligă să plasezi pariul dolarului ori de câte ori joci o rundă.

Patru jackpoturi diferite

Roulette Royale se mândrește cu următoarele patru jackpot-uri:

1.      15x miza dvs. (de exemplu, pariul de 5 USD se califică pentru 75 USD).

2.      200x miza dvs. (de exemplu, pariul de 5 USD se califică pentru 1.000 USD).

3.      3.000x miza dvs. (de exemplu, pariul de 5 $ se califică pentru 15.000 USD).

4.      Jackpot progresiv (începe de la 60.000 USD).

Primele trei premii sunt fixe. Plățile potențiale depind de cât de mult riscați în fiecare rundă.

Microgaming – dezvoltatorul Roulette Royale – crește jackpot-ul progresiv la 60.000 de dolari. Premiul de top primește un procent mic din fiecare pariu jackpot.

Un jucător a primit un premiu în valoare de peste 440.000 USD. Jackpotul progresiv Roulette Royale valorează peste 374.000 USD la această scriere.

Cum câștigi Jackpoturile

Spre deosebire de mașinile cu sloturi, Roulette Royale nu-și livrează jackpoturile la întâmplare. Trebuie să speri că mingea va ateriza pe același număr de două sau mai multe ori consecutive pentru a atinge un jackpot.

Iată regulile privind câștigarea fiecăruia dintre cele patru premii menționate mai sus:

1.      15x miza ta = Același număr pe 2 rotiri consecutive

2.      200x miza ta = Același număr pe 3 rotiri consecutive

3.      3.000x miza ta = Același număr pe 4 rotiri consecutive

4.      Jackpot progresiv = Același număr pe 5 rotiri consecutive

Regulile Roulette Royale par destul de simple. Cu toate acestea, după cum urmează, șansele de a ateriza mingea pe același număr de cinci ori consecutiv sunt destul de mici.

Roulette Royale Cote RTP și Jackpot

Un joc standard de ruletă europeană oferă 97,3% revenire la jucător (RTP). Este de fapt unul dintre jocurile cu plăți mai mari din cazinourile online.

Roulette Royale, din păcate, îți oferă o șansă mult mai mică de a câștiga. Acesta oferă 63% RTP numai atunci când jackpot-ul este pornit pentru prima dată la 60.000 USD.

Un motiv important pentru care RTP Roulette Royale este atât de scăzut este dat de cota jackpot-ului. Ai doar 1 din 1.874.161 cote de aterizare a mingii pe același număr de cinci ori consecutiv.

Concluzie

Dacă ați petrecut mult timp la cazinourile online cu bani reali, ați jucat probabil la ruletă americană, europeană și / sau franceză. Cu toate acestea, versiunea Royale prezintă acest clasic al cazinoului într-o lumină total nouă.

De fapt, aduce jackpot-uri în ecuație. Pentru un pariu de 1 dolar, vă calificați pentru un jackpot 15x, 200x, 3.000x și progresiv.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.