Ce înseamnă balena în lumea criptomonedelor?

Balenele de criptomonede, care fac ca piața de valori să crească și să scadă, afectează foarte mult piața. În acest articol, am răspuns la întrebarea ce este o balenă criptomonedă.

Odată cu popularitatea criptomonedelor, apar mulți termeni. Există multe lucruri care fac ca criptomonedele să crească și să scadă. Fluctuațiile de pe bursele și declarațiile de inflație ale țărilor provoacă fluctuații ale criptomonedelor.

La începutul acestor motive sunt instituții și persoane numite balene criptomonede. Întrebarea frecvent pusă și foarte curioasă despre ce înseamnă o balenă criptomonedă este, de asemenea, un indicator al celor care investesc sau se gândesc să facă o investiție.

Ce înseamnă „balenă” în criptomonede?

În schimbul de criptomonede, termenul „ balenă ” este folosit pentru a descrie persoane sau organizații care dețin cantități mari dintr-o anumită criptomonedă. Pe măsură ce aceste persoane sau instituții dețin cantități mari de monede, ele devin suficient de valoroase pentru a manipula evaluarea unei anumite criptomonede.

Mișcarea balenelor este un semnal care are un impact semnificativ asupra prețului unei criptomonede în funcție de mărimea, sursa și destinația tranzacției. Balenele primesc mai multă atenție, mai ales având în vedere fluctuațiile recente .

Cine sunt cripto-balenele?

Balenele pot fi persoane fizice, precum și instituții de investiții și fonduri. Cel mai important efect al balenelor este că pot arunca banii instantaneu și pot arunca criptomonedele in aer. Balenele criptomonede, care variază în funcție de volumul fiecărei criptomonede, au și o modalitate de a manipula piața de valori, deoarece Bitcoin are exploatare limitată.

Cel mai bun exemplu pentru balenele criptomonede este că, deși 15 la sută dintre americani fac schimburi de criptomonede, doar 100 de oameni din lume pot schimba banii Bitcoin după bunul plac

Cum tranzacționează balenele cu criptomonede?

Balenele Bitcoin au fost tranzacționate inițial pe cele mai lichide burse Bitcoin. Dar, odată cu progresul lumii activelor digitale, brokerii OTC au început să servească marii investitori Bitcoin pentru a menține anonimatul și a ajunge la mai multă lichiditate.

În unele cazuri, brokerii OTC oferă lichiditate pe diferite burse pentru a închide tranzacția și a reduce impactul tranzacției mari pe piață.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *