Marte
Marte

Marte este planeta cea mai interesanta pentru oamenii de stiinta, dupa cum stim, se incearca popularizarea acestei planete, chiar daca temporar nici nu putem sa ne gandim la asa ceva din cauza conditiilor care nu propice supravietuirii corpului omenesc.

Acestea sunt detalii importante insa oamenii de stiinta, in frunte cu Nasa vor sa afle cat mai multe detalii despre aceasta planeta, si este foarte bine din punct de vedere al progresului tehnologic cat si al stiintei.

Pe data de 1 octombrie Nasa a anuntat faptul ca a inregistrat noi sunete mai ciudate de pe Marte, acestea fiind inregistrate cu un seismograf SEIS, ce poate inregistra sunete de mai multe frecvente.

Din cele 100 de sunete disponibile, doar 21 dintre acestea par a fi de la cutremure, in rest oamenii de stiinta zic ca este vorba despre un mister al planetei Marte.

Potrivit raportului explicat de catre Nasa, planeta emite mai multe semnale sonore de inalta frecventa ce sunt ciudate, acest lucru fiind mai frecvente decat oamenii de stiinta sunt obisnuiti.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.