Ce trebuie sa stii despre hosting shared?

Cel mai bun hosting
Cel mai bun hosting

Hosting shared presupune un serviciu de găzduire web în care multe site-uri web se află pe un singur server conectat la Internet. Aceasta este, în general, cea mai economică opțiune pentru găzduire, deoarece costul general al întreținerii serverului este amortizat de mai mulți clienți.

Serviciul trebuie să includă administrarea sistemului, deoarece este impartit de mulți utilizatori; acesta este un beneficiu pentru utilizatorii care nu doresc să se ocupe de el, dar poate insemna si un dezavantaj pentru utilizatorii care doresc mai mult control. În general, hosting shared va fi inadecvat pentru utilizatorii care vor o dezvoltare software extinsă în afara celor acceptate de furnizorul de gazduire. Aproape toate aplicațiile destinate să fie pe un server web standard funcționează bine cu un serviciu de găzduire web partajat (shared hosting). Gazduirea shared este de obicei mai ieftina decat cea VPS sau cum ar fi hostingul dedicat. Shared Hosting are de obicei limite de utilizare, iar furnizorii de hosting ar trebuii să aibă funcții de fiabilitate extinse precum cei de la THC care datorita profesionalismului are o crestere foarte buna. Serviciile de găzduire shared oferă de obicei suport de bază pentru statistici web, servicii de e-mail și web mail, instalări de scripturi auto, PHP și MySQL actualizate, suport tehnic de bază post-vânzare care este inclus cu un abonament lunar. De asemenea, utilizează de obicei un sistem de control, precum Cpanel.

Citeste si:  Huawei Watch GT 2 (42 mm), smartwatch-ul care nu necesită încărcare timp de două săptămâni

În găzduirea web partajată, furnizorul este în general responsabil pentru administrarea serverelor, instalarea software-ului serverului, actualizări de securitate, asistență tehnică și alte aspecte ale serviciului. Majoritatea serverelor se bazează pe sistemul de operare Linux și LAMP (pachet software). Unii furnizori oferă soluții Microsoft Windows bazate pe FreeBSD sau FreeBSD. Facilitățile din partea serverului pentru orice sistem de operare (sistem de operare) au o funcționalitate similară (de exemplu: MySQL (bază de date) și multe limbaje de programare din partea serverului (cum ar fi limbajul de programare PHP utilizat pe scară largă) sub Linux sau SQL Server (bază de date) și limbajul de programare ASP.NET sub Microsoft Windows.

Există zeci de furnizori de găzduire web shared doar în Romania. Teoretic trebuie sa fiti foarte atenti atunci cand cumparati un serviciu de gazduire, fie ca este shared, vps, preturile sunt inselatoare la unele companii si ajungeti sa platiti mai mult de cat face un serivicu. In momentul de fata, in Romania nu mai este problema unui server foarte prost, daca ne raportam la cele mai bune companii, de aceea trebuie sa alegeti un pret decent si optim pentru dumneavoastra fara sa fiti inselati.

Citeste si:  MacBook 2020: data lansării, prețul, specificațiile și zvonurile

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
bani online

Cum faci bani online de acasa? Cum poti castiga bani online.

Articolul următor
sampon min

Cel Mai Bun Sampon Nuantator de Par

Postări Asemănatoare
Total
8
Share