Ceasul Withings Move ECG la pretul de sub 100 de euro pe Amazon

withings move ecg 1200x675 1

Withings este expert in conceperea de obiecte conectate care monitorizeaza sanatatea. Ceasul Withings Move ECG propune majoritatea functionalitatilor si senzorilor regasiti pe un ceas inteligent clasic, insa pastreaza totodata alura unui ceas clasic cu un veritabil cadran. Si se afla la o reducere de pret pe Amazon,  de la 129 euro la 95 de euro.

Idi doresti si tu sa ai un ceas inteligent care sa iti monitorizeze sanatatea si un tracker de activitate cu un cadran de ceas clasic ? Withings beneficiaza de toate aceste atuuri. La sub 100 de euro pe Amazon, vei beneficia de un ceas inteligent hybrid excelent.

Pe scurt :

  • un tracker de activitate complet ;
  • o electrocardiograma integrata ;
  • o autonomie de 12 luni ;

Ceasul Withings este disponibil la un pret de 95 de euro pe Amazon in loc de 129 euro in culoarea alba, cu bratara albastra, pentru versiunea neagra, va trebui sa platesti cu doi euro in plus, adica 97 euro.

Citeste si:  Smartwatch Honor MagicWatch 2 46mm la un pret de doar 112 euro

Cu acest ceas, Withings si-a dorit sa creeze un produs elegant. Cadranul are 38mm si este ornat cu ace fine si cu o scriere destul de sobra. Bratara din silicon se poate inlocui cu numeroase modele regasite online. O bratara din silicon care se va dovedi eficienta atat pentru inot, scufundari sau orice alta activitate acvatica deoarece este rezistent la apa pana la 50 de metri adancime.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
download 17

Samsung ar putea dezvolta un smartphone total transparent

Articolul următor
vivo x50 1

Un nou tip de camera foto pentru smartphone va sosi in 2021

Postări Asemănatoare
Total
0
Share