Cel mai bun mousepad – Chiar dacă multă lume nu îi da importanţă, mousepad-ul reprezintă un component de bază al unui PC, mai ales dacă eşti gamer. Un mousepad bun are rolul de a aduce la maxim experienta unui utilizator ce foloseşte un mouse iar pentru gameri în special acest lucru este extrem de important.

Am avut ocazia de a testa o gamă variată de produse mousepad de la diferite site-uri şi firme de prin România aşa că am ales 5 mousepad-uri care sunt cele mai bune din perspectiva mea.

Mai jos aveţi 5 cele mai bune mousepad-uri, apoi veţi putea citi şi un mic tutorial despre cum alegem cel mai bun mousepad.


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

1. Mousepad profesional SteelSeries QcK +

Chiar dacă eşti un gamer înrăit acesta ar putea fi cel mai bun mousepad pentru tine. SteelSeries QcK + este un mousepad profesional ce are dimensiuni generoase, mai exact de 45×50 cm, acest lucru garantează că nu vei ieşi de pe suprafaţa acestuia.

 • Mărime: 45×50 cm – foarte practic nu ieşi cu mouse-ul de pe suprafaţa acestuia şi acoperă şi zona de sub antebraţ.
 • Durabilitate: Durabilitate ridicată te poţi folosi de acesta până la 5 ani (poate şi mai bine).
 • Îngrijire: Îl puteţi băga fără nici o grijă la maşina de spălat sau îl puteţi curăţa manual, se curăţa de orice fastfood cum ar fi cola, chipsuri şi altele.
 • Utilitate: Practic şi când vine vorba de mouse, acesta nu rupe picioruşele mouse-ului iar în jocuri oferă confort.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

2. Mousepad gaming Razer Goliathus Speed, 920 x 294 x 4 mm

Cunoaştem foarte bine Razer pentru perifericele de gaming de foarte bună calitate, pentru a completa lista de periferice cei de la Razer au lansat şi numeroase mousepad-uri. Printre cele mai importante mie mi se pare Razer Goliathus Speed de dimensiunea 920 x 294 x 4 mm. Acesta este un mousepad ce oferă jucătorului viteză mare în gameplay, lucru ce poate desemna jucătorul.

 • Mărime: 920 x 294 x 4 mm – Poţi pune cu uşurinţă şi tastatura şi mouse-ul pe acelaşi mousepad fără ca una din cele două periferice să părăsească spaţiul mousepad-ului.
 • Durabilitate: Cu o durabilitate foarte mare de viaţa acest mouse poate rezista până la un deceniu în funcţie de cum este folosit.
 • Îngrijire: Foarte uşor de spălat însă aveţi grijă ce detergent folosiţi şi temperatura apei să nu fie foarte ridicată.
 • Utilitate: Mărimea face din acest mousepad o componentă foarte precisă şi utilă gamerilor, veţi avea un spaţiu nelimitat pentru mouse şi veţi putea să puneţi şi tastatura deasupra acestui mousepad.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

3. Mousepad Gaming A+ MP1, Negru

Şi pentru că ştim că veţi vrea şi un mousepad low-cost am ales să introduc în această listă şi mousepad-ul A+ MP1, Negru ce oferă o elegantă sporită biroului la care lucraţi în plus la preţul pe care îl are acest mouse ar putea fi perfect că utilitate.

 • Mărime: 390 x 290 x 2.5 mm – O mărime destul de bună pentru un birou micuţ.
 • Durabilitate: Veţi putea folosi acest mousepad până la 2/3 ani în condiţii excelente.
 • Îngrijire: O simplă spălare la maşina de spălat este suficientă, nu abuzaţi de o spălare repetată acest mousepad nu va rezista foarte mult.
 • Utilitate: Util în gaming şi lucratului la birou. Un mouse cu design simplu ce dă impresia de calitate şi profesionalism.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

4. Mousepad gaming Logitech G640, Large

Nu puteam să ignorăm produsele de la Logitech mai ales când vine vorba despre mouse-uri şi accesorii pentru PC, în special pentru gaming. Logitech are o gamă variată de mouse-uri şi mousepad-uri ce sunt extrem de bine făcute.

 • Mărime: 400 x 460 x 3 mm – Una dintre cele mai optime mărimi pentru un mousepad
 • Durabilitate: Foarte durabil, îl poţi avea până la 5/6 ani în funcţie de activităţi
 • Îngrijire: Petele în urma consumări alimentelor precum suc sau chipsuri în fata pc-ului nu va fi o problemă, acestea vor fi foarte uşor curăţate după acest gamepad.
 • Utilitate: Acesta este un gamepad foarte util având foarte multe tehnologii ce fac din acest mousepad, unul perfect.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cel mai bun mousepad
Cel mai bun mousepad

5. Mousepad Gaming Razer Firefly, Customizable chroma lighting

Şi încă o dată un mousepad de la Razer, unul care este cu adevărat special, pe lângă design-ul elegant pe care îl aduce acest mousepad, mai avem parte şi de leduri, practic acest mousepad luminează şi face parte din gama „chrome” de la Razer.

 • Mărime: 355 mm x 255 x 4 mm – Mărime suficientă şi pentru un gamer hard-core.
 • Durabilitate: Razer face lucruri durabile şi de calitate, deci nu are rost să punem la îndoială faptul că acest mousepad va avea o viaţă foarte îndelungată.
 • Îngrijire: Acest mousepad va trebui curăţat cu grijă din cauză că are în componenta şi led-uri, deci este de recomandat să nu consumaţi alimente la PC.
 • Utilitate: Un mousepad util şi bun, ce vine cu tehnologi foarte noi ce va face cu siguranţă orice gamer fericit că îl deţine.

AFLA MAI MULTE DETALII

Cumparati de pe:


Cam acestea sunt recomandările mele, sper că v-au ajutat, absolut toate acest mousepad-uri le-am testat pentru câteva săptămâni fiecare şi pot spune că sunt foarte bune, cele cu preţul de peste 100 de LEI sunt în general cele mai bune calitatea/preţ din topul prezentat de mine este foarte bine prezentată deci orice mousepad din acest top vine cu o calitate foarte bună.

 • Cel mai bun Mouse de Gaming pentru tine

După cum v-am promis la începutul recomandărilor, după terminarea topului am să fac un mic tutorial despre cum să ne alegem mousepad-ul perfect, în caz de nici unul recomandat de mine nu va satisface nevoia.

Cel mai bun mousepad

 1. Preţul: Asiguraţi-vă că aveţi un buget de peste 50 de lei atunci când cumpăraţi un mousepad, în caz contrar puteţi da doar de ceva ce se va deteriora foarte repede.
 2. Mărimea: În funcţie de jucător mărimea unui mousepad contează, aşa că îţi recomand să urmăreşti atent acest aspect mai ales dacă vrei performanţe mari în jocuri.
 3. Îngrijirea: O dată la câteva luni, sau chiar săptămâni este recomandat să curăţaţi mousepad-ul, în funcţie de materialul din care este făcut sau dacă are led-uri şi aşa mai departe îngrijirea este diferită, de recomandat este să vă uitaţi pe instrucţiunile de îngrijire ale produsului.
 4. Durabilitatea: În funcţie de mouse-ul pe care îl aveţi sau cât de mult utilizaţi mousepad-ul acesta poate avea o durabilitate diferită chiar dacă este acelaşi produs, recomand să vă orientaţi către ceva mai scump pentru o durabilitate mai mare.
 5. Material: Materialul contează extrem de mult, încercaţi să găsiţi ceva de calitate pentru a avea cele mai bune performanţe în jocuri.

Cam acesta este topul meu, sper că a fost de ajutor, de asemenea dacă aveţi întrebări vă invit să vizitaţi pagina de contact sau secţiunea de comentarii.