Cel mai bun SmartWatch 2020 – 2019: Ce smartwatch ti se potriveste

Cel mai bun SmartWatch
Cel mai bun SmartWatch

Cel mai bun SmartWatch: Tot mai mulţi tineri achiziţionează SmartWatch-uri, astăzi vom discuta puţin despre aceste dispozitive şi am să vă fac câteva recomandări pentru a ştii ce să achiziţionaţi în caz de vreţi şi voi un ceas inteligent.

În primul rând am să vă vorbesc puţin despre anumite funcţii generale pe care le puteţi găsi pe un smartwatch, apoi am să fac 5 recomandări de astfel de dispozitive. Recomandările vor fi pentru orice buget, de la mare la mic. Dispozitivele au fost testate de mine aşa că aceste recomandări le puteţi folosi cu încredere.

Funcţii generale ale unui SmartWatch

În cazul în care vrei să achiziţionezi un SmartWatch, cu siguranţă printre alte motive se vor enumera şi funcţiile smart pe care le are un astfel de ceas.

Printre funcţiile pe care le întâlnim mai pe toate smartwatch-urile se enumeră: senzor de mişcare, monitorizare somn, funcţii de citire a mesajelor, răspunderea la apeluri, afişarea datei şi a orei într-un mod mai plăcut, redarea materialelor audio, înregistrarea ritmului cardiac etc.

Aceste funcţii sunt aproape cele cheie pe care le găsim pe cele mai multe smartwatch-uri, multe dintre aceste funcţii sunt foarte bine implementate şi folosite, dar multe nu, aşa că pentru a face pe toată lumea fericiţi şi pentru a face că toate aceste funcţii să fie foarte bune şi optimizate, au apărut pe piaţa produse bune, produse pe care am să vi le recomand eu astăzi.

Cel mai bun SmartWatch 2019

1. Apple Watch 4

Știu la ce te gândești, nu a fost lansat cumva Apple Watch 3 la sfârșitul anului 2017? Da, însă acest lucru nu ar trebui să ne împiedice în prinvința discuției care va urma despre noul Apple Watch, și anume seria 4.

Citeste si:  Top 5: Cele mai bune camere web 2019 - 2020

O îmbunătățire pe care ar putea să o aducă acest ceas este auto reglarea în funcție de activitățile pe care le faci, astfel încât să te simți cât mai confortabil cu el la mână. Un alt lucru nou care ar putea exista, este implementarea funcțiilor externe în interiorul ceasului, precum butoanele, fapt ce se prea poate îndeplini, având în vedere că Apple a postat unul dintre patente pe internet.

Această gamă de produse a avut întotdeauna un design unic, pe care le fac speciale. Dar este posibil ca tradiția să se schimbe și să avem parte de un ecran rotund și nu dreptunghiular.

Cel mai bun SmartWatch
Cel mai bun SmartWatch

VEZI DETALII SI PRET

2. Samsung Gear S4

Cel mai bun SmartWatch
Cel mai bun SmartWatch

A trecut peste un an de când a fost lansat Samsung Gear S3 și nu a mai apărut încă niciun zvon de la Samasung cum că un nou ceas inteligent ar putea apărea. Dacă o luăm logic, acesta ar putea fi numit Gear S4 și disponibil pentru lansare la mijlocul până la sfârșitul anului 2018.

Mai multe brevete au fost deja depuse pentru Samsung, oferindu-ne o privire asupra a ceea ce caracteristicile Gear S4 ar putea să ni le ofere. Un articol recent al revistei 3dnews afirmă că dispozitivul Gear S4 ar putea avea o cameră cu un obiectiv zoom optic și o curea inteligentă. Alte îmbunătățiri ar putea fi creșterea duratei de viață a bateriei prin adăugarea de baterii la cureaua însă și un afișaj rotativ.

Îmbunătățiri mențonate plus altele necunoscute ar propulsa Samsung cu mult înainte de oricare dintre concurenții săi dacă reușește să-i elimine.

VEZI DETALII SI PRET

3. Ticwatch E

Acesta nu este unul dintre cele mai atractive ceasuri smart. Dar, dacă te-ai gândit că vrei un Smart Watch Android cu toate elementele esențiale, modelul de față e perfect pentru tine. Nu au fost adăugate funcții revoluționare la el dar are un preț mai acceptabil cu foarte multe caracteristici comune celor mai scumpe din această categorie.

Citeste si:  Versa 3, Inspire 2 si Sense: viitoarele ceasuri inteligente si bratari Fitbit se dezvaluie in avans

Ticwatch E a făcut un efort pentru a îmbunătăți bateria și viața sa pentru a-l face să dureze precum cele mai bune ceasuri smart. Memoria de stocare internă are capacitatea de 4 GB și una RAM de 512 MB, cu un procesor dual-core MediaTek. Prin intermediul funcțiilor de conectivitate Bluetooth, poți asculta muzica preferată în timp ce faci mișcare. Stocarea internă îți permite să stochezi melodiile preferate și să instalezi aplicații din Magazinul Google Play.

VEZI DETALII SI PRET

4. LG Watch Style

Cel mai bun SmartWatch
Cel mai bun SmartWatch

LG a lansat un ceas care îți oferă ceea ce cauți de ceva timp. Este un lucru destul de cool și are toate funcțiile pe care ți le dorești. Găsirea unei astfel de frumuseți în smartwatch-uri este grea. E minunat și are multe argumente puternice pentru a combate celelalte smartwatch-uri de pe piață.

VEZI DETALII SI PRET

5. Huawei Watch 2

Cel mai bun SmartWatch
Cel mai bun SmartWatch

Ce putem afirma despre acest produs, este că e un gadget echipat cu toate necesitățile din prezent. Lumea devine mai inteligentă cu fiecare minut ce trece. Același lucru este și în cazul lui Huawei Watch 2. Acesta are un design atractiv, un display de 1.2 inch, Snapdragon Wear 2100 și 768MB RAM, ce îl fac să treacă cu brio peste utilizarea la care îl supui.

VEZI DETALII SI PRET

Cel mai bun SmartWatch 2018

Recomandare SmartWatch:

1. Smartwatch Samsung Gear S3

SmartWatch
SmartWatch

Cunoaştem foarte bine Samsung pentru produsele de înaltă calitate pe care le face, şi la smartwatch-uri avem Samsung pe un loc fruntas, chiar pe primul loc. Am testat cu atenţie acest smartwatch, la prima vedere veţi vedea că seamănă cu un ceas obişnuit de tip casual, ceva valoros, însă când te vei uita mai atent îţi vei da seama că este un smartwatch de calitate şi foarte bun.

2. Apple Watch 1

SmartWatch
SmartWatch

SmartWatch-ul de la Apple despre care vorbesc astăzi are un preţ ceva mai mic, este vorba despre preţul de 1.699 LEI în acest moment, un preţ foarte bun dacă mă întrebaţi pe mine, pentru că la început îl aveam doar la 2.500 LEI, bine-înţeles acest preţ a scăzut considerabil şi din cauza publicului care nu prea a fost interesat de acest dispozitiv. Apple însă oferă produse de calitate şi chiar merită să achiziţionaţi acest ceas.

Citeste si:  Cum creezi un WebSite fără cunoștințe de programare?

3. Smartwatch Vector Luna

SmartWatch
SmartWatch

Smartwatch-ul de la Vector este unul românesc, acesta ne oferă o calitate exemplară pentru toate companiile din România. Foarte multe companii au lăudat acest ceas, aproape toate review-urile au un scor extrem de bun. Cu siguranţă acest loc îi se potriveşte extrem de bine acestui smartwatch.


4. Smartwatch Huawei

SmartWatch
SmartWatch

Despre Huawei am mai vorbit şi în alte articole, acesta companie este una chinezească însă nu este de partea produselor de proastă calitate, făcute la grabă şi fără a investii în tehnologie şi fără dorinţa de a veni cu ceva revoluţionar pe piaţă. Huawei este altfel, dovada sunt smartphone-urile şi chiar acest smartwatch de calitate foarte bună.


5. E-boda Smart Time 210

Pe locul 5 am ales să vă prezint un produs de buget ce nu cântăreşte mai mult de 150 LEI, însă merita să îl achiziţionaţi dacă doriţi un smartwatch, ei bine acesta prezintă cel mai bun raport dintre calitate şi preţ pe care îl puteţi găsi pe piaţa în România.


Cam acestea sunt recomandările mele, spre să vă placă şi să vă ajute în misiunea voastră de a vă găsi cel mai bun smartwatch pentru voi.

Vă aşteptăm şi la rubrica de comentarii cu alte sugestii, recomandări, comentarii şi întrebări, promitem că vom răspunde al toate.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articolul anterior
Cele mai bune tablete grafice pentru începători

Cele mai bune tablete grafice pentru începători

Articolul următor
aplicatii android pe PC

Cum sa instalezi aplicatii android pe PC sau Laptop

Postări Asemănatoare
Total
2
Share