Xiaomi cu Mi 11, prezentat săptămâna aceasta, a fost primul care s-a poziționat pe piață cu un smartphone care montează Snapdragon 888 sub caroserie . Cu toate acestea, catalogul gigantului chinez este alcătuit din mai multe sub-mărci, modele diferite și caracteristici distribuite pe diferite game de prețuri și se pare că vârful de gamă al Qualcomm nu va rămâne exclusiv pentru cele mai scumpe dispozitive (prețul pentru Mi 11 în China, egal cu 500 de euro pentru modelul de bază, este deja foarte interesant).

Potrivit a ceea ce binecunoscutul chinez Digital Chat Station raportează pe Weibo, de fapt, planurile Xiaomi includ lansarea unui dispozitiv cu marca Redmi care ocupă rolul celui mai ieftin produs dintre cele cu Snapdragon 888. Nu este clar dacă intenția este de a replica ce a făcut Pocophone F1 cu Snapdragon 845 sau dacă în schimb prețul nu va fi scăzut în termeni absoluți, ci doar în raport cu un anumit moment al pieței.

Digital Chat Station adaugă apoi că numele de cod al acestui smartphone este Haydn model K11: și aici informațiile se opresc în acest moment. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie K40, dintre care unele imagini reale au apărut online la mijlocul lunii decembrie.

Distribuie

Scrie ceva...