Jocuri

5 Cele mai bune jocuri GTA pe care le puteti juca pe Android si iOS chiar acum

Niciun jucător nu poate fi de acord că jocurile GTA au un loc special în inimile lor. Cu Grand Theft Auto, Rockstar a revoluționat jocurile open-world, creând în același timp un punct de reper pentru alte studiouri mari.

De acum, cel mai de succes GTA din toate timpurile este cea de-a cincea ediție din serie, Grand Theft Auto 5. Jocul a fost lansat în 2013 și este considerat unul dintre cele mai bune jocuri video din toate timpurile. Din același motiv, jucătorii mobili au cerut să se lanseze GTA 5 pentru platformele mobile. Cu toate acestea, încă nu există niciun semn de a obține GTA 5 pe mobil.

Cu toate acestea, există alte jocuri GTA care sunt disponibile pentru a juca pe mobil. Prin acest articol, vom economisi mult timp menționând fiecare joc GTA pe care îl poți juca imediat pe Android și iOS!

Cele mai bune 5 jocuri GTA pentru mobil pe care le poți juca chiar acum

1. Grand Theft Auto: Vice City

GTA Vice City on Mobile

Grand Theft Auto: Vice City este unul dintre acele jocuri legendare la care jucătorii încă se bucură să joace în 2020. Povestea lui Vice City se află în Miami, 1986, unde jucați în rolul lui Tommy Vercetti. Finalizând misiuni, ajungi aproape de a deveni cel mai puternic stăpân al crimei din oraș prin preluarea puterii de către alți infractori.

Vice City este un joc atât de unic și legendar încât există fanii GTA care încă joacă jocul pe laptopurile lor pentru a se simți nostalgici. Cu toate acestea, majoritatea jucătorilor nu știu că o versiune mobilă a GTA Vice City este disponibilă și pentru Android și iOS.

Grafica pentru versiunea mobilă Vice City este aproape similară cu versiunea pentru PC, care este destul de grozavă. Veți face aceleași misiuni și veți finaliza întreaga poveste despre Vice City pe mobil.

Tip: Arcade (Offline)
Dimensiune: 1,5 GB
Preț: SUA (4,99 USD)
Descărcare: iOSAndroid

2. Grand Theft Auto: San Andreas

GTA San Andreas on Android 1

După Vice City, GTA San Andreas a fost jocul care a dus seria Grand Theft Auto la un nivel diferit. GTA San Andreas a introdus o mulțime de caracteristici unice, cum ar fi înotul, cumpărăturile și chiar mâncarea, pentru a câștiga sănătate. La fel ca Vice City, San Andreas este, de asemenea, aproape de inimile jucătorilor chiar și în zilele noastre. Acesta este motivul pentru care entuziaștii de jocuri continuă să facă moduri pentru GTA San Andreas.

Și dacă nu știi deja, atunci vei fi surprins după ce vei auzi că GTA San Andreas este disponibil și pentru a fi redat pe Android și iOS. Într-adevăr, jocul nu este gratuit pentru a juca ca alte jocuri populare pe mobil. Cu toate acestea, având în vedere că este același joc pe care îl jucăm pe computerul nostru, nu este atât de rău să plătești un preț mic pentru a obține GTA San Andreas pe mobil.

Tip: Arcade (Offline)
Dimensiune: 2,6 GB
Preț: SUA (6,99 USD)
Descărcare: iOSAndroid

3. Grand Theft Auto III

Grand Theft Auto III on mobile

Grand Theft Auto 3 a fost intrarea principală după GTA 2. 1999. Jocul are loc în New York și urmărește povestea lui Claude, care vrea să se răzbunare de prietena sa. Protagonistul poveștii se încurcă cu bande periculoase, oferindu-ne astfel o poveste fantastică de explorat în joc.

După cum s-ar putea să știți deja, Rockstar Games a lansat GTA III încă din 2001, deci nu comparați grafica cu alte jocuri mobile de ultimă generație, cum ar fi PUBG Mobile. Punctul unic de vânzare al jocurilor Grand Theft Auto este povestea și acțiunea și nu veți fi dezamăgiți de joc în această privință.

Tip: Arcade (Offline)
Dimensiune: 1,3 GB
Preț: SUA (4,99 USD)
Descărcare: iOSAndroid

4. Grand Theft Auto: Chinatown Wars

Grand Theft Auto Chinatown Wars

Chinatown Wars este unul dintre acele jocuri Grand Theft Auto care au fost dezvoltate, ținând cont de platformele mobile. Jocul a apărut în 2009 pentru Nintendo DS și PlayStation Portable în 2009. Apoi, un an mai târziu, în 2010, GTA: Chinatown Wars a fost lansat pentru platforma iOS și în cele din urmă pentru Android și Fire OS în 2014.

În GTA Chinatown Wars, urmăriți povestea tânărului Triad Huang Lee, care descoperă adevărul despre moartea tatălui său în timp ce se amestecă cu criminalii. Spre deosebire de vizualizarea de la prima persoană din alte jocuri GTA, Chinatown Wars folosește camera foto rotativă din partea de sus. De asemenea, este unul dintre cele mai bune jocuri open-world care îți permite să faci orice vrei, ceea ce înseamnă că vei face o mulțime de lucruri urâte pentru a câștiga bani pe stradă.

Tip: Arcade (Offline)
Dimensiune: .92GB
Preț: SUA (4,99 USD)
Descărcare: iOSAndroid

5. Grand Theft Auto: Liberty City Stories

Grand Theft Auto Liberty City Stories

Dacă ați jucat Grand Theft Auto 3, atunci chiar nu puteți rata GTA: Liberty City Stories, care este un prequel al jocului. Liberty City Stories a fost lansat inițial exclusiv pentru PlayStation Portable în octombrie 2005. Cu toate acestea, jocul și-a găsit drumul pe iOS și Android în 2015 și respectiv 2016.

Deoarece acest joc este un prequel la GTA III, veți vedea o mulțime de fețe familiare în joc. Pentru început, urmează povestea lui Toni Cipriani și modul în care se luptă în timp ce se transformă în criminalul în care era în GTA 3. Jocul este stabilit în 1998, Liberty City, un oraș fictiv bazat pe New York. De asemenea, succesul Liberty City Stories a pregătit calea pentru precuela Grand Theft Auto: Vice City, care este GTA: Vice City Stories. Deci, dacă doriți să jucați jocuri GTA pe mobil, atunci acesta este cel care merită încercat.

Tip: Arcade (Offline)
Dimensiune: 2 GB
Preț: SUA (6,99 USD)
Descărcare: iOSAndroid

Jocuri GTA pentru Android și iOS: încheiere

Deci asta este; acestea sunt toate jocurile GTA pentru mobil pe care le puteți descărca și juca chiar acum. De asemenea, este foarte puțin probabil să primiți Grand Theft Auto 5 pe mobil în curând, deci este mai bine să vă bucurați de ceea ce aveți deja. Dacă aveți întrebări sau orice altceva doriți să vă explic, lăsați comentariile dvs. mai jos. Între timp, rămâneți conectat la Geeki și continuați să citiți 😇

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *