Cele mai bune anime de urmarit in 2021, top cele mai bune anime-uri

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
14 Min
Cele mai bune anime
Cele mai bune anime

Cele mai bune anime de urmarit in 2021, top cele mai bune anime-uri – În ciuda tuturor dificultăților prin care industria de divertisment a trecut prin pandemia Covid-19, anul 2020 nu a dezamăgit în ceea ce privește un anime bun de urmarit. Iar 2021 urmează același drum, spre deliciul fanilor genului de animatii japoneze. Mai jos am sa va las cateva optiuni cu care va puteti delecta anul acesta in ceea ce privesc cele mai bune anime-uri de urmarit in 2021.

Din graba, se poate sa fi ratat anumite titluri importante, te astept la rubrica de comentarii cu sugestii si alte completari ale listei iar noi vom lua cele mai bune anime-uri si le vom introduce in aceasta lista.

Cells at Work! Code Black

https://www.youtube.com/watch?v=TlAOb50n3w0

Gen: shonen, comedie, aventură și science fiction
Premiere: ianuarie 2021

Mult așteptatul spinoff al anime-ului Cell at Work! ( Hataraku Saibou ) a sosit în sfârșit, deja la începutul anului 2021. La fel ca în anime-ul original, vom însoți din nou o aventură în corpul uman, în care protagoniștii sunt celule antropomorfe, cum ar fi celulele albe și roșii din sânge.

Noile capitole ale acestui univers care a cucerit atât de mult fanii ajung la doi ani după debutul Cell at Work!, motiv pentru care este printre cele mai așteptate anime ale anului.

Kumo Desu Ga, Nani Ka?

Gen: isekai, aventură
Premiera: 8 ianuarie 2021

Dar dacă ai fi transportat în altă lume și reîncarnat ca păianjen? Asta se întâmplă cu Kumoku, o tânără fată care ajunge să fie trimisă într-un univers de joc RPG, dar în loc să se trezească ca un războinic uman, s-a transformat într-un păianjen. Acum Kumoko trebuie să se adapteze la noul său corp și să învețe să-și folosească abilitățile pentru a supraviețui.

Împreună cu alții de la colegii de ai săi de școală, care au fost, de asemenea, transportați în această lume, Kumoko, care este cunoscut și sub numele de Shira, trebuie să lupte împotriva păianjenilor monștri și a progenitorului lor, Regele Demonilor.

Attack on Titan: Ultimul sezon

Gen: seinen, acțiune, groază
Premiere: între decembrie 2020 si iarna lui 2021

Din 2013, anime-ul Attack of the Titans a lăsat spectatorii fără suflare, cu scenele sale de acțiune incredibile și o grafică pentru a face ca orice adult să se uite cu uimire. Și, în sfârșit, a sosit timpul să verificăm concluzia mult așteptată a poveștii, care trebuie să răspundă mai multor mistere care au însoțit această serie complexă în timpul respectiv.

Intriga principală urmărește oamenii care încearcă să supraviețuiască titanilor, creaturi uriașe cu forme umanoide care distrug și măcelăresc diferite sate. Toate acestea au loc într-un loc înconjurat de ziduri. După ce și-a pierdut mama, care a fost mâncat de unul dintre titani, tânărul Eren se dedică să se alăture armatei pentru a lupta împotriva adversarilor. În acest fel, el și alți cadeți vor căuta să afle adevărul din spatele creaturilor, motivele construirii zidurilor și multe alte secrete politice și personale pe care nu și le-ar fi putut imagina niciodată. Cu siguranță un anime care a făcut istorie.

Dr. Stone 2

Gen: shonen, aventură, post apocaliptic, science fiction
Premiera: 14 ianuarie 2021

Așteptatul al doilea sezon al lui Dr. Stone este deja printre noi! Intriga acestui anime urmează o lume post-apocaliptică în care omenirea a fost pietrificată misterios. În anul 5738, tânărul Taiju reușește să se elibereze de pietrificare, fiind unul dintre puținii care și-a menținut conștiința umană, precum și prietenul său Senku. Împreună, cei doi dezvoltă o substanță care corodează stratul de piatră și poate reinvia pe toată lumea. Cu toate acestea, există cei care vor să-i reînvie doar pe cei cu inima bună și să-i omoare pe ceilalți, ceea ce se va scufunda în această nouă societate care se formează.

Al doilea sezon adaptează saga Stone Wars, aducând din nou conflictul dintre Tsukasa și Satul Științific. Printre cele mai așteptate scene se numără confruntarea dintre Senku și Tsukasa și revelația unui ticălos neașteptat.

To Your Eternity

Gen: shonen, fantasy
Premiere: aprilie 2021

Intriga manga de succes la nivel mondial care a inspirat acest anime urmează povestea lui Fushi, un misterios nemuritor trimis pe Pământ pentru a asimila cunoștințele despre planetă. Fără o identitate sau emoții, Fushi călătorește pe Pământ sute de ani dobândind puteri diferite și asumând diferite forme de oameni sau creaturi pe care le întâlnește în drum, deși forma sa cea mai comună este cea a unui băiat tânăr.

Uneori ghidat de o figură misterioasă cu glugă care se prezintă ca creatorul ei, protagonistul trebuie să înfrunte așa-numiții Knockers, ființe periculoase cu forme asemănătoare plantelor. Manga a fost lăudată pe scară largă de critici experți, iar anime-ul este printre cele mai așteptate ale anului.

The Promised Neverland (sezonul 2)

Gen: shonen, fantezie, mister, science fiction, dramă
Premiera : ianuarie 2021 (în Japonia)

Intriga principală a acestui anime o urmărește pe Emma, ​​o tânără orfană care locuiește la Grace Field House, unde ea și alți copii sunt supuși în mod constant la diferite teste de abilități. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu poate părăsi orfelinatul. Viața acestor copii ia o întorsătură când Emma și doi prieteni descoperă că casa este de fapt un fel de fermă în care orfanii sunt crescuți ca hrană pentru creaturile demonice.

Al doilea sezon al anime-ului aduce o continuare directă a evenimentelor din primul an al seriei.

Tensei Shitara Slime Datta Ken 2

Tensei Shitara Slime Datta Ken 2
Tensei Shitara Slime Datta Ken 2

Gen: isekai, fantasy
Premiere: 12 ianuarie 2021 – prima parte / iulie 2021 – a doua parte

Satoru Mikami, în vârstă de 37 de ani, a dus o viață monotonă și obișnuită, care se schimbă complet când ajunge să moară și să se reîncarneze ca un nămol într-o lume necunoscută. Deși noua sa formă pare limitativă, a dobândit și puteri, precum devorarea a orice și imitarea înfățișării și abilităților sale.

Al doilea sezon al acestui anime va continua să povestească aventurile lui Satoru în această nouă lume, în care a ajuns să câștige faimă pentru diferite fapte.

Rising of the Shield Hero (sezonul 2)

Gen: seinen, isekai, fantezie, aventură
Premiere: 2021 (încă nu este confirmat)

Intriga acestui anime îl urmează pe Naofumi Iwatani, care împreună cu alți trei tineri este transportat într-o lume fantastică medievală. Cu toate acestea, în timp ce ceilalți trei noi războinici câștigă arme ofensive, Naofumi primește un scut legendar, singura armă defensivă, ceea ce înseamnă că nu poate găsi aliați și susținători ai regatului ca și ceilalți.

Totul se înrăutățește când fostul său partener îl acuză în mod fals de violență sexuală, ceea ce a dus la exilul său din regat. El continuă să se antreneze singur până când cumpără o tânără cu caracteristici umane pentru a o salva de la un negustor de sclavi. Capabil să manipuleze arme, aceasta, începe să se antreneze cu el. Deși nu s-a dezvăluit încă nimic despre al doilea sezon, s-a raportat că noile episoade vor aduce lupte și mai feroce și câteva personaje noi.

Haikyuu !!: To Top (sezonul 4)

Gen: shonen, comedie, sport
Premiera: ianuarie-decembrie 2020

În ciuda staturii sale scurte, tânărul Shōyō Hinata visează să devină un mare jucător de volei. După ce a reușit să formeze o echipă cu colegii săi de școală, el pierde teribil în fața unui alt grup, in care este inclus popularul Tobio Kageyama. Din acest motiv, el își asumă unul dintre obiectivele sale de a-l învinge pe Kageyama într-o zi.

Cu toate acestea, cei doi obțin un loc la liceul Karasuno, cunoscut pentru echipa de volei, iar acum trebuie să joace împreună. Vechea rivalitate este apoi înlocuită de o muncă de echipă neașteptată care va da multe rezultate. Nu vă faceți nicio idee gresita, acest anime vă poate lipi de ecran la fiecare joc, bucurandu-va pentru echipa protagonistă și suferind fiecare înfrângere.

Given

Gen: BL, romantism, dramă
Premiera: 2019 (sezonul 1) și 2020 (sezonul 2)

Un anime scurt, cu romantism, cu o poveste pe care spectatorul o susține, personaje complexe și multă muzică. Given se împarte în două arcuri principale. Primul îl însoțește pe Ritsuka și Mafuyu, care se cunosc la școală. Ritsuka face parte dintr-o trupă de rock. Mafuyu visează să învețe să cânte la chitară. Cei doi abordează prin muzică și învață mai multe despre trecutul celuilalt, iar cel al lui Mafuyu are traume mari.

Al doilea arc îi însoțește pe studenții universitari Akihiko și Haruki, care fac parte, de asemenea, din formația Ritsuka. În timp ce cele două perechi încearcă să rezolve problemele personale și să descopere un sentiment neașteptat, trupa se pregătește pentru prima lor performanță. Al doilea și mult așteptatul sezon anime este un film de 50 de minute, în timp ce primul are 11 episoade.

Log Horizon (sezonul 3)

Log Horizon
Log Horizon

Gen: shonen, acțiune, isekai, aventură
Premiera: ianuarie 2021

În timp ce primul și al doilea sezon al Log Horizon au avut premiera în 2013 și, respectiv, 2014, al treilea an al anime-ului i-a făcut pe fani foarte anxioși, debutând doar 6 ani mai târziu. Seria urmează momentul în care 30.000 de jucători ai jocului Elder Tale sunt transportați în joc.

De acolo, am urmărit Shiroe, Naotsugu, Akatsuki și alte personaje în lupta pentru supraviețuire și pentru a descoperi cum să ne întoarcem la realitate și să salvăm ceilalți jucători prinși în această lume.

Laid-Back Camp – Segunda Temporada sezonul 2

Gen: seinen, viata de zi cu zi, comedie
Premiere: sezonul 1 – 2018, sezonul 2 – ianuarie 2021

Intriga acestui anime ne face cunoștință cu Rin și Nadeshiko, două fete care ajung să se întâlnească atunci când decid să exploreze Muntele Fuji. De acolo, seria ne arată diferite aventuri pe care le trăiesc ei și alți prieteni atunci când explorează diferite părți ale țării.

Pe lângă succesul manga, povestea a câștigat o serie de acțiune în 2020, care ar trebui să primească un al doilea sezon în 2021. Și un film anime este în producție.

Yahari ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru

Gen: seinen, viata de zi cu zi, comedie romantică
Premiere: iulie 2020

Aceasta serie ne prezinta trei tineri care încearcă să ajute alți elevi cu sfaturi despre diferite subiecte, implicând întotdeauna situații sociale atât de comune mediului educațional. În acest context, ne-am întâlnit cu Hachiman Hikigaya și Yukino Yukinoshita, care oferă sfaturi la club sub supravegherea lui Yui Yuigahama. De acolo, vedem nașterea unui triunghi amoros disfuncțional și complex.

Seria de romane ușoare care a inspirat anime-ul a câștigat, de asemenea, adaptare în manga și jocuri electronice.

Lista noastra cu cele mai bune anime se incheie aici, dar te asteptam la rubrica de comentarii pentru a ne da sugestii cu privire la aceste anime-uri.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Un Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.