Cele mai bune aplicații Android pentru 2022

Geeki.ro
By Geeki.ro
5 Min

Google Play Store are milioane de aplicații. Unele sunt grozave, altele sunt prostii. În acest articol vă vom prezenta aplicațiile care merită un loc în telefonul sau tableta dumneavoastră.

Tabletele și telefoanele cu Android sunt minuni tehnologice care vă permit să lucrați din orice locație și vă mențin conectat cu prietenii, familia și colegii de muncă. Cu aplicația potrivită, vă puteți transforma telefonul într-un cinema mobil, centru de lucru și multe altele. Din păcate, găsirea celor mai bune aplicații pentru Android este o mică provocare.

Iată topul nostru a celor mai utile aplicații pentru Android în 2022: 

  1. Duolingo

Dacă doriți să învățați o altă limbă, Duolingo vă ajută să la învățarea limbilor străine prin lecții de dimensiuni mici și o interfață prietenoasă. Pornind de la un vocabular simplu, Duolingo este ghidul tău pentru a învăța o nouă limbă sau pentru a perfecționa una pe care o cunoști deja. Cu cât folosiți mai mult aplicația, cu atât deblocați mai multe funcții și, cu exersați mai mult, cu atât învățați mai mult. Această aplicație gratuită conține în prezent daneză, olandeză, franceză, germană, irlandeză, italiană, portugheză, spaniolă și suedeză. 

  1. Cookpad

Cookpad vă conectează cu o gamă variată de rețete. Adăugați cu ușurință rețetele preferate, gestionați listele de cumpărături și găsiți rețete noi pe care le veți iubi pe baza celor care vă plac deja. Odată ce începeți să o utilizați, nu veți mai avea nicio scuză pentru a mânca în oraș.

  1. MyFitnessPal

Acest contorizator de calorii și instrument de urmărire a exercițiilor fizice își propune să vă ajute să slăbiți sănătos – arzând mai multe calorii decât consumați. Cu designul său ușor de utilizat și o bibliotecă extinsă de alimente, face înregistrarea rapidă a caloriilor pe care le consumați și a ceea ce ardeți. Un scaner de coduri de bare facilitează înregistrarea acelei gustări după antrenament. MyFitnessPal nu îți va oferi un întreg regim alimentar, dar te poate face mai conștient de obiceiurile tale. 

  1. Snapseed

Nu ne înțelegeți greșit, unii dintre noi iubesc Instagram. Dar dacă doriți mai mult control decât vă permite Instagram, încercați Snapseed, deținut de Google. Această aplicație vă permite editarea de imagini într-un mod elegant și atractiv. Cel mai interesant lucru la aplicație este controlul pe care ți-l oferă asupra modului în care filtrele și efectele sunt aplicate imaginilor tale. 

  1. Doodle

Cea mai grea parte a programării unei întâlniri este ca toată lumea să fie de acord. Mihai este liber luni și miercuri. Andrei este disponibil luni, dar nu marți. Iar ceilalți zeci de oameni au propriile lor programe. Doodle vă permite să sugerați ore și apoi să vedeți care funcționează cel mai bine pentru toată lumea. Este un instrument de planificare neprețuit.

  1. Bitdefender Mobile Security

Ai nevoie de un antivirus pentru Android? Este greu să găsiți ceva mai bun decât Bitdefender. Această aplicație a primit scoruri perfecte de la două laboratoare de cercetare independente și vă scanează telefonul în doar câteva secunde. De asemenea, include protecție excelentă împotriva phishingului, instrumente antifurt și integrare cu Android Wear.

Pe lângă aceste aplicații o ascensiune majoră în 2021 pe care cel mai probabil o vor continua și în 2022 au avut-o aplicațiile mobile de cazinou. Acestea sunt printre preferatele jucătorilor de cazinou în acest moment. Pandemia a facilitat și a accelerat această trecere de la cazinourile terestre la aplicațiile mobile de cazinou.

Acestea sunt doar câteva aplicația care considerăm noi că vă vor fi utile în 2022. Acestea se axează pe cele mai importante aspecte din viața cotidiană cum ar fi sănătatea sau productivitatea, așadar vă pot ajuta să aveți un an 2022 mult mai bun decât 2021. 

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Distribuie acest articol
Postat de Geeki.ro
Articolele contorizate de acest "autor" sunt de regulă comunicate de presă, anunţuri, şi alte articole guest post ce nu sunt atribuite niciunui autor de pe site-ul geeki.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.