Cele mai bune aplicatii iOS (iPhone) 2020 – 2019

Aplicatii iOS
Aplicatii iOS

Aplicatii iOS – Aplicatii iPhone Dupa cum am vazut topul cu cele mai bune aplicatii Android a fost foarte citit, probabil ca sunteti si multi posesori cu iPhone sau iPad care doriti câteva sugestii de aplicatii, astazi am sa va recomand 5 aplicatii pentru sistemul de operare iOS.

Înainte de a începe acest top, tin sa precizez ca nu am testat absolut toate aceste aplicatii pentru iOS, am citit review-uri si am verificat si alte topuri de aplicatii pentru a va oferii cele mai bune rezultate. Toate aceste combinatii într-un top 5, cele mai bune aplicatii iOS.

Cele mai bune aplicatii iOS 2019 – Aplicatii iPhone

1. Bear

aplicatii iOS
aplicatii iOS

Bear este o aplicație care dorește să facă cât mai ușor posibil scrierea rapidă a notițelor, crearea de liste sau scrierea de eseuri – cu sprijinul unor instrumente puternice.

Cu o gamă largă de interfețe personalizabile, opțiuni de stil pentru text, opțiuni de formatare și suport pentru 20 de limbi diferite, această aplicație incredibil de mică este indespensibilă.

Printre funcțiile de bază se numără un mod de focalizare care elimină chestiile nedorite, suportul pentru imagini și fotografii, opțiunea de etichetare cu alte fișiere și suport pentru mai multe tipuri de formate, inclusiv PDF, HTML, DOCX și JPG.

2. Genius Scan – Aplicatii iPhone

aplicatii iOS
aplicatii iOS

Genius Scan este un scaner portabil care utilizează camera iPhone-ului tău pentru a crea copii perfect prezentate în format PDF.

Faci o fotografie unei pagini, document, carte de vizită, prezentare sau orice altceva și va schimba iluminarea, perspectiva și multe altele pentru a face fundalul alb și textul foarte clar, astfel încât să îl poți citi la fel de ușor ca și cum ar fi fost un fișier scanat. – Aplicatii iPhone

Citeste si:  Apple va prezenta iPhone 12 saptamana viitoare, la ce sa ne asteptam?

Poți, de asemenea, să lipești diferite pagini împreună pentru a crea un singur document PDF. Acest lucru este perfect dacă ai nevoie să digitalizezi un document text. Apoi, poți să transferi totul într-un format ușor de găsit, astfel încât, să nu mai rămâi cu un teanc de hârtie pe birou.

3. Adobe Acrobat Reader

aplicatii iOS
aplicatii iOS

Prin intermediul acestei aplicații poți deschide, vizualiza și distribui fișiere PDF de pe iPhone pe alte dispozitive pentru a rămâne la curent cu toate proiectele, prezentările și rapoartele tale. Poți să adaugi comentarii fișierelor pentru a oferi feedback sau pentru a-ți lăsa notițe personale.

De asemenea, poți completa și semna formulare cu ușurință prin cititorul de fișiere Adobe incorporat, care depășește limbajul simplu de citire a fișierelor. Asigură-te că profiți de Adobe Mobile Link – doar activează-l în Adobe Acrobat sau Adobe Reader – și fișierele tale vizionate recent vor deveni disponibile pe toate dispozitivele. Atâta timp cât rămâi conectat pe contul tău, ele vor continua să fie sincronizate și, prin urmare, disponibile de pe toate telefoanele/tabletele. – Aplicatii iPhone

4. Signal

aplicatii iOS
aplicatii iOS

Problema comunicării cu alții folosind un dispozitiv inteligent prin intermediul internetului este că nu poți fi niciodată sigur dacă cineva te urmărește în secret. Signal oferă o criptare completă de la un capăt la altul, astfel încât chiar și dezvoltatorii aplicației nu văd ce discuți.

Citeste si:  iPhone 9 va fi produs din februarie si va fi anuntat din martie

Aplicația funcționează și cu lista de contacte, dar cu oricine dorești să vorbești trebuie să aibă instalată aplicația.

5. Dropbox

Aplicatii iPhone
Aplicatii iPhone

Cu Dropbox poți stoca și partaja fișiere și documente în privat sau comun cu pretenii tăi direct din cloud. Aplicația îți permite să stochezi fotografii, documente și videoclipuri pentru acces de oriunde pe toate dispozitivele, cu 2 GB de spațiu gratis, inclus la înscriere. Distribuirea în rândul prietenilor este incredibil de simplă, având capacitatea de a accesa fișierele de oriunde ești.

Cele mai bune aplicatii iOS 2018

1. Waze – GPS Navigation, Maps & Social Traffic

Aceasta aplicatie este ideala pentru toti soferii, aceasta este un navigator GPS ce îti ofera toate mapile, cel putin din România eu le-am gasit pe toate, pe lânga acest lucru aveti si functia Social Traffic, o functie foarte interesanta prin care puteti socializa cu ceilalti participanti la traffic, desigur ce folosesc aceasta aplicatie, veti putea afla de radare, de echipaje de politie, ambuteiaje, etc. O aplicatie extrem de buna.

Poate te intereseaza si: Cele mai bune aplicatii android

Aceasta aplicatie este îti ofera abilitatea de a scapa singur de cosurile nedorite si de multe altele, ei bine, da, acest lucru doar pe pozele pe care ti le faci cu dispozitivul dau iOS, fie ca este un iPad sau un iPhone.

Aplicatia este exact ceea ce spune si titlul, poti crea si edita filmuletele video pe care le faci si propriul smartphone, o aplicatie foarte buna ce are un rating foarte bun pe itunes.

Aplicatii iPhone
Aplicatii iPhone

Probabil ca vei avea nevoie de aceasta aplicatie când vei merge ca turist într-o tara anume, sau chiar în România, cu aceasta aplicatie vei putea vedea oferte la diferite hoteluri din zona, etc. Nu am testat aplicatia în România, însa cu siguranta prin zonele mai populare veti avea acoperire cu aceasta aplicatie.

Aplicatii iPhone
Aplicatii iPhone

Puteti cauta si gasi orice melodie cu aceasta aplicatie, Este foarte simplu de folosit si gratuit, nu trebuie nici un abonament, si nici o nebunie de genul acesta, spor la ascultat cea mai buna muzica.

Acestea sunt recomandarile mele de aplicatii iOS, nu uitati sa dati acest articol mai departe daca v-a fost de ajutor.

Acestea sunt recomandarile noastre pentru aplicatii iPhone, ce ruleaza sistemul de operare iOS, facut special pentru telefoanele Apple, tabletele iPad si telefoanele acestora.

Puteti posta la comentarii sugesti si aplicatii pe care doriti sa le testam iar noi putem actualiza acest top constant.

Articolul anterior
Cele mai bune jocuri multiplayer

Cele mai bune jocuri multiplayer

Articolul următor
jocuri android

Cele mai bune jocuri android 2020 - 2019 | Jocuri Android

Postări Asemănatoare
Total
2
Share