Stiri ITGhiduri

8 cele mai bune aplicatii pentru conferinte video in 2020 pentru PC-uri si smartphone-uri

Cele mai bune aplicatii pentru conferinte video. Lumea asistă la progresele tehnologice care tind să faciliteze viața omenirii. Dezvoltarea de aplicații precum WhatsApp și alte aplicații de apeluri online a fost un mare pas în îmbunătățirea comunicării. În momente precum focarul de coronavirus, aplicațiile de conferințe video pot fi de mare ajutor în organizarea de întâlniri online în timpul lucrului de acasă.

Problema majoră începe atunci când trebuie să vă dați seama care dintre ele este gratuit, oferă un serviciu bun și este compatibil cu platformele maxime. Există mai multe aplicații de conferințe video disponibile pe internet. Dar când cerința este pentru o întâlnire profesională, oamenii încearcă să găsească cea mai bună aplicație cu instrumente eficiente care pot fi utilizate în timpul apelurilor video.

Pentru a desfășura o întâlnire oficială de succes, este nevoie de o aplicație care acceptă un număr mare de oameni, conform cerințelor. În afară de aceasta, aplicația pentru apeluri video trebuie să fie fiabilă și una stabilă. Serviciile menționate mai jos vă vor ajuta să vă conectați cu colegii de oriunde.

Aplicații gratuite de conferințe video în 2020 pentru a lucra de acasă

1. Zoom Meetings

zoom 1

Zoom Meetings este una dintre cele mai bune aplicații de conferință video disponibile. Este folosit pentru organizarea de întâlniri profesionale și poate fi accesat și prin intermediul smartphone-urilor.

Întâlnirile din aplicație pot fi salvate în cloud, care este o caracteristică foarte importantă. Întâlnirile salvate pot fi utilizate pentru a reaminti orice punct pentru următoarea ședință.

Zoom oferă calitate audio HD și video HD. Aplicația poate gestiona aproximativ 1000 de participanți la o singură întâlnire de echipă. De fapt, Zoom acceptă 49 de videoclipuri pe un singur ecran și este cel mai potrivit software de întâlnire online pentru adunări mari.

Caracteristici:

 • Capacitate de găzduire de până la 100 de participanți pentru conferințe video
 • Număr nelimitat de întâlniri
 • Nelimitat
 • Întâlniri de grup de 40 de minute

2. Google Hangouts Meetings

hangouts meets

Google Hangouts este una dintre cele mai de încredere aplicații de conferință video disponibile pentru toate platformele majore, inclusiv Windows, Mac, Android și iOS.

Cea mai unică caracteristică a Google Hangouts este caracteristica de partajare a ecranului în care un singur participant poate partaja ecranul live cu alți participanți. Utilizatorii pot accesa Google Hangouts pe mobil fără probleme, precum și integrarea G Suite.

Caracteristici

 • Utilizatorul primește opțiuni personalizate de control administrativ
 • Suporta numeroase dispozitive de calcul
 • Conferință de grup HD pentru până la 10 persoane

3. Go To Meeting

GoToMeeting

GoToMeeting oferă utilizatorilor funcții precum întâlniri video web și audio. Aplicația este compatibilă cu majoritatea dispozitivelor, inclusiv PC, Mac și smartphone-uri care rulează pe Android. Go to Meeting vine cu o caracteristică de înregistrare în cloud, astfel încât participanții nu trebuie să creeze note în timp ce participă la un eveniment. Go To Meetings acceptă, de asemenea, comenzi vocale în iPhone, astfel încât utilizatorii pot utiliza Siri pentru a se alătura următoarei lor întâlniri.

Caracteristici

 • Alăturați-vă sau găzduiți instantaneu întâlniri dintr-o locație de la distanță, prin telefon, PC sau Mac
 • Modul navetist vă permite să participați la întâlniri în timp ce sunteți într-o experiență fără distragere
 • Funcțiile de înregistrare în cloud sunt acum disponibile și pentru aplicația pentru smartphone

4. Blue Jeans

Blue Jeans

Blue Jeans este o aplicație video de conferință fiabilă folosită pentru desfășurarea de întâlniri de afaceri. Este o aplicație ușor de utilizat și ușor accesibilă, care oferă conferințe video pentru 25 de membri simultan. Participanții nu sunt obligați să creeze conturi pentru a participa la o întâlnire pe Blue Jeans, cu excepția gazdei.

Caracteristici

 • La prețuri accesibile
 • Utilizatorii pot găzdui până la 100 de participanți la versiunea premium a aplicației
 • Disponibil pentru toate platformele, inclusiv MAC, iOS, Android, Windows

5. Cisco Webex Meetings

cisco webex meetings

Cisco Webex Meetings este unul dintre cele mai mari nume din lista aplicațiilor de conferințe video. Este foarte faimos în rândul oamenilor din clasa de afaceri datorită caracteristicilor sale unice și ale unei caracteristici interesante. Aplicația este prevăzută cu o tablă albă virtuală. Participanții îl pot folosi pentru a desena sau evidenția orice lucru de pe ecran. Aplicația este foarte eficientă pentru persoanele cărora le place să facă brainstorm în sesiunile de conferințe video.

Caracteristici

 • Tablă virtuală pentru brainstorming
 • Gratuit pentru 3 participanți
 • Machete video personalizabile
 • Utilizatorii pot programa o întâlnire accesând direct aplicația

6. Join.Me

jOIN.mE

Join.me este o aplicație de conferință video cu una dintre cele mai unice și interactive interfețe. Participanții la o conferință video sunt afișate în bule video în loc de pătrate. Versiunea premium a aplicației permite 10 participanți la o conferință video, iar versiunea gratuită permite 3 participanți. Utilizatorii Google Chrome se pot alătura unei conferințe video fără a descărca Join.Me.

Caracteristici

 • Fundaluri personalizate pentru întâlnire
 • Livrare audio de înaltă calitate
 • Partajarea ecranului cu un singur clic

7. Zoho Meetings

Zoho meetings

Conferința video Zoho se bazează în totalitate pe browserul web, ceea ce o face unică, deoarece gazda nu are nevoie să descarce aplicația și nici participanții la conferința video. Aplicațiile mobile ale Zoho sunt disponibile atât pentru Android cât și pentru iOS, care pot fi utilizate de gazde și de participanți. Participanții pot genera sondaje ținând cont de întâlnirile lor, iar aplicația oferă, de asemenea, opțiuni de partajare a ecranului.

Caracteristici

 • Opțiunile de partajare a camerei web și a ecranului sunt disponibile în versiunea gratuită
 • Versiunea gratuită poate gestiona până la 3 participanți
 • Criptare puternică pentru desfășurarea întrunirilor în siguranță

8. Skype for business

skype

Skype pentru afaceri este una dintre cele mai de încredere și utilizate aplicații din această listă de cele mai bune aplicații de conferință video. Gestionarea conferinței video cu Skype este foarte ușoară. De asemenea, are câteva caracteristici unice. De exemplu, participanții pot, de asemenea, să reacționeze la mesajele scrise și să menționeze oamenii pentru a le atrage atenția.

De asemenea, Skype vine cu o caracteristică de partajare a ecranului și înregistrare de apeluri. Skype este compatibil cu telefoane, desktop, web, Alexa și chiar cu Xbox. Partajarea locurilor și traducătorul o face diferită de alte aplicații din listă.

Caracteristici

 • Partajează videoclipuri, fotografii și fișiere cu o dimensiune de până la 300 MB prin intermediul caracteristicii drag and drop
 • Fundal neclar pentru a elimina fundalul într-un apel video
 • Funcția de traducător o face diferită de alte aplicații

Alegerea celor mai bune aplicații de conferință video

Aplicațiile de conferințe video menționate mai sus sunt cele mai bune opțiuni disponibile pentru a rămâne conectat cu colegii dvs. în mod profesional. Aplicațiile funcționează bine și oferă o mulțime de funcții în versiunea gratuită. Ar trebui să încercați singur acest software gratuit de videoconferință și să îl alegeți pe cel potrivit pentru dvs. Utilizatorii pot, de asemenea, să apeleze la versiunea premium a aplicațiilor, conform cerințelor lor.

4 Comments

 1. Multumesc pentru aceste optiuni clar explicate. Cu privire la ZOOM, incerc sa aflu ce costuri implica participarea la o conferinta prin apel de pe telefonul fix sau mobil. Se vor consuma minute nationale sau se aplica un pret fix pentru fiecare minut de participare. Puteti sa ma ajutati cu un raspuns? Multumesc

  1. Buna ziua, puteti incerca prin date mobile/wifi sau orice alta conexiune la internet si totul va fi gratuit, daca totusi veti vrea un plan platit, aveti urmatoarele preturi pe aceasta pagina: https://zoom.us/pricing
   Multumim pentru mesaj!

 2. Multumesc pentru aceste optiuni clar explicate. Cu privire la ZOOM, incerc sa aflu ce costuri implica participarea la o conferinta prin apel de pe telefonul fix sau mobil. Se vor consuma minute nationale sau se aplica un pret fix pentru fiecare minut de participare. Puteti sa ma ajutati cu un raspuns? Multumesc

  1. Buna ziua, puteti incerca prin date mobile/wifi sau orice alta conexiune la internet si totul va fi gratuit, daca totusi veti vrea un plan platit, aveti urmatoarele preturi pe aceasta pagina: https://zoom.us/pricing
   Multumim pentru mesaj!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *