Cele mai bune camere web 2022, astăzi am să vă recomand 5 dintre cele mai recomandate şi bune camere web din acest an.

Indiferent dacă aveți nevoie de o camera web pentru muncă sau pentru a apela video cu cei dragi, este important să folosiți o cameră web bună. Descoperă aici camere bune pe care te sfătuim sa le cumperi pentru a avea cea mai bună calitate conform utilizării tale.

De câțiva ani, utilizarea camerelor web a devenit larg răspândită. Pe lângă jucătorii care trebuie să transmită în flux, cu toții ne-am obișnuit să facem apeluri video cu familia sau prietenii noștri. La fel, odată cu democratizarea lucrului la distanță, este necesară o cameră web bună pentru a participa la întâlniri la distanță. Unele interviuri de angajare se pot face și în acest fel. Dar toate camerele web nu sunt egale, iar referințele abundă fără a oferi neapărat performanța pe care ni le imaginăm. Așadar, pentru a vă găsi acolo unde trebuie, indiferent de utilizarea dorită, iată selecția noastră cu cele mai bune camere web disponibile pe piață.

Logitech C920

Logitech C920

Camera web Logitech C920 a devenit și a rămas o referință în industrie, pentru capacitatea sa simplă de a oferi o calitate video foarte bună chiar și în condiții de lumină care nu sunt tocmai excelente. În plus, este foarte ieftin și, prin urmare, poate fi potrivit pentru cel mai mare număr de oameni, fără a fi nevoie să investiti foarte mult.

Dacă aveți nevoie de o camera web bună pentru video sau dacă sunteți curios să începeți sa transmiteti live fără a merge atât de departe încât să investiți mii de lei, Logitech C920 este cu adevărat un pariu sigur pe piață.

>>> Vezi mai multe detalii si pret


Logitech Brio

Logitech Brio

Doriți versatilitatea și ușurința de utilizare ale C920, dar vreti o calitate video mai bună? Atunci nu căutați mai departe si va puteti oprii la Logitech Brio. Camera web premium a producătorului este mai scumpă, desigur, dar împinge definiția la 4K și oferă multe caracteristici care pot face toată diferența.

Avem zoom de 5x, trei unghiuri de vizualizare diferite, urmărire a feței, compatibilitate HDR și tot felul de caracteristici software. Dacă aceste caracteristici vă interesează sau dacă pur și simplu doriți o calitate excelentă a imaginii, poate merită să investiți în acest model high-end.

>>> Vezi mai multe detalii si pret


Razer Kiyo

Razer Kiyo

Cea mai mare slăbiciune a instalației tale este lipsa luminii din camera ta? Nu intrați în panică: Razer s-a gândit la tine cu acest Razer Kiyo, o cameră web care are marea caracteristică de a integra o lumină inelară în designul său. În acest fel, sunteți sigur că veți fi întotdeauna iluminat corespunzător, chiar dacă camera dvs. este întunecată.

Nici calitatea video nu este omisă, acesta din urmă fiind relativ echivalent cu un Logitech C920. Este o cameră web versatilă care va fi potrivită pentru toate tipurile de utilizări, pentru un interviu de angajare sau pentru streaming video de exemplu. De asemenea, este foarte compacta și ușor de transportat. Prin urmare, este foarte practica dacă sunteți adesea în mișcare și doriți să vă păstrați întotdeauna camera web la îndemână.

>>> Vezi mai multe detalii si pret


Logitech StreamCam

Logitech StreamCam

Dacă C920 continuă să fie o referință, producătorul Logitech a dorit să-și reîmprospăteze gama cu această nouă referință pentru publicul larg: StreamCam. Aici, avem dreptul la o calitate echivalentă cu cea a lui C920, dar cu o mai mare fluiditate a imaginii în 60FPS. După cum sugerează și numele, este deosebit de potrivit pentru streameri.

Dar această cameră web va atrage și utilizatorii rețelelor sociale precum Instagram sau TikTok. Într-adevăr, particularitatea StreamCam este că îl puteți folosi atât în ​​modul peisaj, cât și în modul portret. Prin urmare, nu va mai trebui să editati înregistrarea pentru a găsi formatul portret. Un mare plus pentru calitatea finală a imaginii tale!

>>> Vezi mai multe detalii si pret


Anker Powerconf C300

Anker Powerconf C300

Dacă sunteți în căutarea unei camere web pentru uz profesional, Anker PowerConf C300 a fost conceput special pentru acest lucru. În special, oferă un unghi de vizualizare super larg de 115°, astfel încât o întreagă sală de ședințe poate fi încorporată într-un singur plan. De asemenea, știe foarte bine să gestioneze lipsa de lumină pe care o poate suferi uneori o sală de conferințe. Modul de urmărire a subiectului este și el destul de eficient, deși nu este cel mai eficient de pe piață.

>>> Vezi mai multe detalii si pret


Pentru ce este folosita o camera web?

O cameră pentru PC, numită și cameră web, este o cameră video digitală atașată la un computer. Este folosita pentru a captura videoclipuri și fotografii care sunt apoi difuzate pe internet. Foarte utile pentru comunicarea de la distanță, camerele web pot fi folosite pentru streaming video pentru jucători dar și pentru conferințe video într-un cadru profesional sau apeluri video cu cei dragi.

Cum sa alegi o camera web buna?

Pentru a vă alege camera web, sunt câteva elemente de luat în considerare:

  • Definiția imaginii variază de la o cameră web la alta. Pentru a rămâne în contact cu familia sau prietenii, o cameră web Full HD poate fi suficientă. Într-un cadru profesional, o definiție mai mare (până la 4K) poate fi utilă pentru a beneficia de opțiunile automate de zoom digital asupra persoanei care vorbește în timpul unei întâlniri cu mai multe persoane.
  • Câmpul vizual poate fi important și dacă doriți să utilizați camera web cu mai multe persoane (în timpul unei întâlniri profesionale de exemplu). Un unghi de vizualizare de 80° va fi mai mult decât suficient pentru utilizarea standard, dar unele camere web oferă unghiuri super largi, cum ar fi Anker Powerconf C300 care are un câmp vizual de 115°.
  • Dacă biroul computerului este situat într-un loc întunecat, alegeți o cameră web cu sensibilitate bună și/sau cu lumină LED integrată .
  • Dacă computerul dvs. nu are microfon încorporat sau este de proastă calitate, puteți găsi un model de cameră web cu microfon încorporat pentru a îmbunătăți calitatea audio a conversațiilor dvs.

Alte articole interesante:

Acestea sunt recomandarile noastre pentru cele mai bune camere web 2022, daca doriti, puteti participa la discutie pe aceasta tema, la rubrica de comentarii.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Un comentariu

Lasa un raspuns