Reclama

Eşti în căutare de căşti bune de gaming? Am făcut pentru tine un top cu cele mai bune căşti de gaming din 2022, mai jos veţi afla care sunt recomandările noastre şi te invităm la rubrica de comentarii pentru a comenta pe acest subiect.

Reclama

Dacă vă plac jocurile, știți cât de important este considerat sunetul pentru majoritatea jocurilor, de aceea avem nevoie de unele dintre cele mai bune casti de gaming. Există mulți oameni care încă joacă jocuri cu grafică înaltă cu difuzoarele obișnuite pentru computer sau monitor. Acest lucru vă pune într-un mare dezavantaj dacă jucați împotriva unor oameni cu setări audio de bună calitate.

Pe baza analizei, se poate observa că sunetul joacă un rol crucial în majoritatea jocurilor. Cele mai bune căști de gaming vă pot îmbunătăți drastic experienta de joc pe măsură ce auziți cu ușurință indicii de poziție. Este un factor decisiv în diverse situații de joc.

Cele mai bune căşti de gaming 2022

Înainte de a face o alegere, este important să încercăm să înțelegem imediat care sunt prioritățile noastre și la ce ne așteptăm de la căștile noastre, poate ținând cont și de câți bani avem la dispoziție. În acest articol, pe care îl vom actualiza constant, am decis să selectăm cele mai bune căști de gaming pentru fiecare categorie de jucători, astfel încât să vă oferim cea mai buna alegere.

Razer Blackshark V2

Razer Blackshark V2
Cele mai bune căşti de gaming 2022

Razer Blackshark V2 a cucerit această listă cu cele mai bune căști de gaming datorită calității audio impecabile, software-ului ușor de utilizat și prețului ușor accesibil.

Razer a creat un nou design patentat de driver TriForce Titanium de 50 mm cu porturi discrete pentru a separa replicile de frecvență audio joasă, medie și înaltă. Această caracteristică ajută la furnizarea unui bas puternic, un sunet mai „luminos” și mai clar și, de asemenea, înalte mai bogate. Diafragmele acoperite cu titan oferă o claritate sporită a vocilor, astfel încât fiecare cuvânt pe care îl auzi este limpede.

Microfonul ultra-clar vine cu o captare mai bună a vocii și o funcție de anulare a zgomotului pentru o experiență excelentă. Datorită caracteristicii microfonului detașabil, există o obstrucție minimă, ceea ce duce la o mai mare claritate a vocii. Datorită suportului pentru cardul USB, vă puteți ajusta și ieșirea vocii folosind Razer Synapse.

Vă ajută să accesați diverse funcții precum reducerea zgomotului ambiental, egalizatorul microfonului, normalizarea volumului și creșterea volumului microfonului.

Puteți obține aceste căști grozave pentru gaming, care au chiar și comenzi pe ureche, la un preț accesibil.

Logitech G635

Logitech G635
Cele mai bune căşti de gaming 2022

Obțineți o experiență sonoră unică cu căștile de de gaming Logitech 7.1 LightSync. Funcționează cu o precizie mai bună în comparație cu sunetul surround standard pe 7.1 canale. Ai putea auzi pozițiile precise și precise ale inamicilor tăi când purtați acest set de casti de gaming.

Ascultând mediul înconjurător în cel mai bun mod ar putea face o mare diferență în victorie și înfrângere.

Driverele Pro-G de 50 mm au fost construite astfel încât să deblocheze o mai mare claritate, detalii și profunzime la orice volum. Sunetele de joasă frecvență ca exploziile zgomotătoare ar fi mai cinematografice, în timp ce sunetele de înaltă frecvență, cum ar fi pași și împușcături, acestea sunt extrem de clare.

Software-ul pentru jocuri Logitech G HUB vă permite să personalizați iluminarea RGB și comenzile de joc cu profiluri unice pentru fiecare aplicație. Toți jucătorii adoră această funcție de personalizare completă. Aceste căști de gaming au fost concepute pentru confort și durabilitate. Căștile cu diametru mare sunt extrem de confortabile chiar și în timpul celor mai lungi sesiuni de joc.

Arctis 7P

Arctis 7P

Dacă sunteți în căutarea de cele mai bune casti de gaming wireless disponibile pe piață, nu există alte căști care să concureze cu Steelseries Arctis 7P Wireless. Aceste casti au fost construite special pentru PS5, dar este și compatibilă cu PC, Android, Nintendo Switch și PS4.

Durata de viață a bateriei este primul lucru care vă vine în minte când auziți termenul „wireless”. Nu trebuie să vă faceți griji pentru asta, deoarece aceste căști vin cu o baterie de 24 de ore, astfel încât să vă puteți bucura de jocul preferat toată ziua și noaptea cu o singură încărcare. Banda durabilă din oțel oferă jucătorilor un plus de confort și durabilitate. Există comenzi pe ureche pentru confort, împreună cu un control dedicat al tonului lateral pentru un control ușor.

Arctis 7P Wireless vine cu drivere de difuzoare de înaltă calitate pentru a-și menține calitatea sunetului caracteristică. Subliniați sunetele subtile pentru a vă oferi un avantaj față de jocurile multiplayer preferate ale altor jucători. Aceste căști au un microfon retractabil ClearCast certificat Discord pentru anularea zgomotului.

HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger

HyperX Cloud Stinger este un kit perfect pentru toți jucătorii care caută cele mai bune căști de gaming de înaltă calitate la prețuri accesibile. Aceste căști de gaming sunt extrem de ușoare, cântărind doar 275 de grame. Driverele direcționale de 50 mm oferă sunet de înaltă calitate cu precizie audio.

Puteți roti căștile la un unghi de 90 de grade pentru un confort sporit în timp ce jucați in sesiuni lungi. Există un glisor reglabil din oțel solid pentru a se potrivi fiecărui individ și pentru a îmbunătăți stabilitatea setului. Driverele direcționale stau complet paralel cu urechile tale pentru un sunet de înaltă calitate pentru jocuri, cu o claritate și precizie mai mare.

Doar rotind microfonul, îl puteți dezactiva. HyperX Cloud Stinger vine cu anulare pasivă a zgomotului încorporată pentru a reduce zgomotele ambientale pentru o calitate mai bună a sunetului. Există controale intuitive ale volumului furnizate pe căștile căștilor pentru un plus de confort.

HyperX Cloud II Wireless

HyperX Cloud II Wireless

HyperX nu a încetat niciodată să surprindă jucătorii cu căștile sale de gaming de înaltă calitate. Sunt ultra confortabile cu cea mai bună calitate a sunetului. HyperX Cloud II Wireless a susținut moștenirea confortului legendar, pe lângă faptul că este wireless. Vă puteți bucura de jocuri pentru o zi întreagă cu o singură încărcare. Cele mai bune casti de gaming.

Avem un microfon detașabil cu anulare a zgomotului pentru a vă menține comunicațiile clare și departe de zgomotul ambiental. Avem un sistem de monitorizare a microfonului pentru a vă auzi propria voce și pentru a ști că nu este prea tare în timp ce căștile sunt pornite. Acest set de castu de gaming este construit cu un cadru durabil din aluminiu și cea mai bună parte este că este compatibil cu mai multe platforme.

De asemnea te poate interesa si topuri cu:

Cum să alegi cele mai bune casti de gaming 2022

Cele mai bune casti de gaming
Cele mai bune casti de gaming

Conectivitate

Cele mai bune căști de gaming pot fi compatibile cu majoritatea dispozitivelor și consolelor disponibile. Pentru ca acest lucru să fie posibil, setul cu cască de gaming trebuie să fie în măsură să ofere diferite solutii de conectivitate, indiferent dacă acesta este cu fir, fără fir. Conexiunea cu fir este de preferat în cazul în care trebuie să rămână în contact strâns cu platforma PC sau jocuri de noroc și se poate fie printr-un conector jack de 3,5 mm, cât și printr-un cablu USB. În ambele cazuri, asigurați-vă că cablul are o lungime adecvată de aproximativ 2 metri, pentru a evita posibilele impedimente.

Dacă, pe de altă parte, daca trebuie să vă mențineți la o distanță mai mare, va fi neapărat preferată o opțiune wireless . Căștile de gaming wireless de bună calitate vor putea acoperi o distanță de acțiune între 15 și 20 de metri, ar putea include chiar si o USB si să permită conexiunea simultană la mai multe platforme și va putea oferi playerului posibilitatea de a se poziționa oriunde doriți, fără întreruperi de semnal.

Performanţă

Odată ce am ales tipul de conectivitate, ochiul nostru va trebui neapărat să cadă pe performanța pe care o poate oferi fiecare pereche de căști. Performanța audio este, de fapt, principalul factor luat în considerare la achiziționarea unui set de căști de gaming, deoarece trebuie să fie în măsură să ofere cel mai înalt nivel posibil de imersiune și de implicare . Cele mai bune căști au o placă de sunet integrată și sunt de obicei disponibile atât în ​​modul cablat prin USB, cât și fără fir. Dacă placa de sunet este absentă, va fi posibil să le conectați prin cablu jack: o alegere recomandată pentru cei care au un dispozitiv cu o placă de sunet de bună calitate, deci verificați cu atenție specificațiile înainte de a continua cu achiziția. În ceea ce privește departamentul audio în sine, acordați atenție versiunii Dolby Surround care este prezentă.

Cea mai actualizată variantă care oferă cea mai sonoră implicare este 7.1, față de 5.1 pe care le puteți găsi de obicei la căștile mai ieftine. În cele din urmă, driverele audio ale căștilor, adică acele componente în formă de disc situate în interiorul pavilioanelor, pentru a fi de bună calitate, trebuie să aibă o dimensiune cuprinsă între 40 și 50 mm în diametru pentru a putea reproduce frecvențe. O dimensiune mai mică nu vă va permite să auziți în mod optim basul și înălțimea, denaturând calitatea reproducerii.

Microfon

Microfonul trebuie să fie, de asemenea, echipat cu tehnologie de anulare a zgomotului, care este tehnologia capabilă să anuleze tot zgomotul de fond. Cele mai bune microfoane pentru căștile de joc în special sunt cele unidirecționale, numite și cardioide, capabile să reducă zgomotele din jurul microfonului și să garanteze un răspuns maxim doar la sunetele emise direct în fața acestuia, garantând astfel o calitate a vocii mai bună .

Celelalte tipuri de microfoane, care se găsesc de obicei în modelele mai ieftine și sunt definite ca omnidirecționale, vor capta, de asemenea, zgomote externe și, prin urmare, va face mai dificil să vă permiteți să vă auziți clar vocea.

Funcții

Printre principalele funcții care trebuie neapărat să fie prezente în căștile de jocuri, vom găsi cu siguranță reglarea volumului, echilibrul volumului jocului și al chatului vocal și posibilitatea de a activa sau nu microfonul nostru. Funcțiile suplimentare pot include posibilitatea de a activa sau nu efectul surround și, în cazul căștilor fără fir, să activeze sau nu funcția wireless .

Microfonul ar putea fi, de asemenea, fix, mobil, retractabil sau chiar interschimbabil: pentru ca, calitatea sunetului să fie mai bună, vă sugerăm un model fix, deoarece mișcările posibile ar putea perturba calitatea vocii dvs. în timpul jocurilor. În căștile de cea mai înaltă calitate am putea găsi, de asemenea, diferite opțiuni pentru ajustarea iluminării și posibilitatea de a crea diferite profiluri personalizate, astfel încât să încărcăm rapid setările ideale pentru fiecare joc video individual. Cu cât este mai înaltă calitatea setului de casti de gaming, cu atât aveți mai multe opțiuni.

Ergonomie

Castile de gaming ideale nu trebuie doar să fie ușoare și confortabile de purtat, ci trebuie să aibă un design care să garanteze o izolare acustică optimă de zgomotul extern. Izolarea de zgomot este de fapt esențială pentru a vă putea cufunda în lumea jocului fără a fi nevoie să ridicați volumul jocului excesiv sau chiar dacă vă aflați în situații deosebit de zgomotoase în care nu dorim să fim deranjați.

Cele mai bune căști de gaming vor avea, de asemenea, o structură supra-ureche, capabilă să acopere întreaga ureche și au o dinamică închisă și, prin urmare, fără găuri pe partea din spate a căștilor. Din acest motiv, acest tip de căști este cel mai potrivit pentru izolarea de zgomotul extern și, în același timp, cel mai confortabil de purtat, spre deosebire de ceea ce se întâmplă cu căștile on-ear, așa definite deoarece pur și simplu se sprijină pe ureche în loc să o acopere în întregime .

Materiale

În cele din urmă, este de o importanță fundamentală să se respecte calitatea și tipul materialelor utilizate, care trebuie să fie deosebit de confortabile și respirabile pentru a evita transpirația excesivă și pentru a asigura un confort optim chiar și cu o utilizare îndelungată. Din acest motiv, cele mai bune căptușeli ale pavilioanelor sunt cele reproduse în piele sau țesătură sintetică, deoarece ambele materiale sunt capabile să reziste mult timp și potrivite pentru a permite pielii tale să respire corect. Căptușeala din piele este mai ieftină, dar din acest motiv poate fi ușor deteriorată și poate deveni enervantă la căldură și necorespunzătoare cu utilizarea îndelungată, deoarece nu sunt respirabile. O alternativă deosebit de confortabilă este reprezentată de căptușeala cu spumă cu memorie , deoarece acestea sunt extrem de confortabile și capabile să se adapteze perfect la forma urechilor. Latex-ul este la fel de convenabil, dar pierde putere mai ușor și au tendința de a se deforma, pierzându -și în cele din urmă forma sa inițială, ca urmare a utilizării mai mari.

În ceea ce privește materialul utilizat în cadru, în majoritatea căștilor cu preț redus, acesta va fi din plastic, care, în ciuda faptului că este ușor, este, de asemenea, inevitabil, foarte fragil. Un cadru din plastic ar putea fi așadar bun doar dacă există și componente metalice pentru a proteja cele mai delicate puncte, dar ele reprezintă totuși o soluție mai ieftină. Cele mai bune căști de gaming vor avea în schimb un cadru din aluminiu sau fibră de carbon, ambele fiind materiale deosebit de rezistente, dar flexibile și ușoare în același timp. De asemenea, vor avea o greutate puțin mai mare decât căștile din plastic, dar vor garanta o rezistență și o durabilitate mai mare. Fibra de carbon, în special, va fi prezentă la modelele de căști de calitate superioară datorită proprietăților sale mecanice superioare normei, în timp ce aluminiul reprezintă un compromis excelent datorită unei relații bune între rezistență și greutate.

Întrebări frecvente

De ce sunt esentiale castile de gaming pentru PC?

Acolo unde chatul text a eșuat, căștile pentru jocuri (cu microfon) au excelat. În unele jocuri, timpul economisit prin comunicarea cu colegii tăi prin microfonul căștilor, în loc să tastezi ceea ce vrei să spui, poate însemna diferența dintre victorie și înfrângere.
Și, în timp ce un sistem de boxe pentru PC cu sunet surround de calitate poate contribui la o experiență de joc foarte realistă, atunci când încercați să comunicați cu colegii de echipă și alți jucători în jocuri multiplayer, zgomotul difuzoarelor vă va împiedica să comunicați prin microfon. Căștile, pe de altă parte, sunt grozave, deoarece izolează sunetul jocului și vă oferă posibilitatea de a vorbi în microfon fără întreruperi.
Deci, dacă jucați un joc multiplayer competitiv, atunci cu siguranță ar trebui să cumparati un set de casti decent pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți succesul în joc.

Ce casti de gaming sunt ideale pentru tine?

În timp ce boxele au fost cândva alegerea principală de ieșire audio pentru jucători, odată cu creșterea competiției jocurilor online, căștile sunt acum cea mai bună opțiune. Și din motive întemeiate.
Căștile nu numai că sunt capabile să ofere o calitate incredibilă a sunetului, dar încep să aibă și microfoane de înaltă calitate. Și poate nimic nu este mai important pentru succesul în jocurile online decât comunicarea. Prin urmare un set de casti cu un microfon de calitate este esențial pentru jucătorii serioși de astăzi.

Care este piața căștilor astăzi?

Există multe mărci care au intrat pe piața căștilor audio, fie că sunt specializate în gaming sau nu. Le puteți comanda de pe diverse site-uri din Romania de incredere.

Acest articol cu cele mai bune casti de gaming va fi actualizat regulat, asa ca te asteptam cu mai multe sugestii la rubrica de comentarii, de asemenea, daca doresti o recomandare personalizata, ne puteti spune la rubrica de comentarii.

100%
100%
O varietate de produse

Alegerea noastra pentru cea mai buna pereche de casti de gaming este Logitech G635, aceasta raportata la pretul cu care vine scoate scorul de 10/10.

  • Logitech G635
    10
  • User Ratings (1 Votes)
    9.1
Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".