Astazi va voi prezenta cateva filme de halloween in 2019 pe care le puteti vedea online pe Netflix, HBO, etc sau pe la cinema, recomandarea mea ar fi sa va duceti la cinema, o iesire in oras alaturi de un film bun este perfect.

Nu o sa explic ce este cu halloween, este simplu, am furat si noi o sarbatoare de la Americani, nu este prima, dar merge, in perioada urmatoare copii sarbatoresc halloween la scoala, se organizeazasi baluri mascate pe diferite varste, etc. Este interesant, chiar daca mintile inguste ale bisericii romane inca mai cred in fortele raului de halloween, nu cred ca se pune problema. Intr-adevar am inteles ca aceasta sarbatoare se trage de acum mult timp, din tinutul nordic unde oamnii erau numiti pagani, insa acum nu trebuie sa stricam o sarbatoare/traditie interesanta, mai ne distram si noi!

Incepem cu filme pe care le puteti vedea pe 31 octombrie la cinema, apoi voi continua cu filme pe care le gasiti online, Hulu, Netflix, HBO, intelegeti voi.

Filme de halloween la cinema pe 31 octombrie

1. Crawl

“Tânăra Haley Keller încearcă să-și salveze tatăl după ce orașul în care trăiesc este lovit de un uragan de categoria 5, însă se trezește blocată in casa înconjurată de ape pline de aligatori.”

2. IT Chapter Two (daca inca nu l-ati vazut)

“Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Pentru că odată la 27 de ani răul revine în orașul Derry, în Capitolul 2 cei cinci copii plecați pe drumuri diferite se reunesc la aproape trei decenii de la nefastele evenimente.”

3. Ready or not 

Noaptea nunții unei mirese ia o întorsătură terifiantă când familia excentrică a proaspătului mire o forțează pe tânără să ia parte la un joc înspăimântător.

4. Countdown 

O aplicație de telefon care arată când va muri persoana care o accesează se transformă dintr-o virală amuzantă într-o reală amenințare. Același lucru i se întâmplă unei asistente medicale care află că mai are de trăit 3 zile și trebuie să lupte cu timpul, dar și împotriva unei creaturi malefice aflate pe urmele ei.

5. Zombieland 2 : Double Trap

Umor negru și găleți de sânge oferea primul film Zombieland, despre un tânăr, Columbus (Jesse Eisenberg), care explorează ce a mai rămas din orașe după o apocalipsă zombie, alături de nou întâlniții pe drum Tallahassee (Woody Harrelson) și surorile Wichita plus Little Rock (Emma Stone și Abigail Breslin). Cei patru cautau să se adăpostească din calea zombilor. În sequel, protagoniștii vor avea de-a face cu zombies evoluați, cu alți supraviețuitori și cu provocările noii și improbabilei familii pe care o formează.

Acestea sunt cele 5 recomandari pentru filmele pe care le puteti vedea in toata tara pe 31 octombrie, mai jos am sa va prezint si cateva filme pe care le puteti gasi online pe Netflix, HBO, Hulu, etc.

  • Eli 2019
  • În iarba înaltă
  • Apostle
  • Annabelle

Acestea sunt recomandarile mele, va doresc o seara de halloween de neuitat, vizionare placuta!

Distribuie

Scrie ceva...