Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

Cele mai bune gamepad-uri – Un gamer dedicat ştie foarte bine că din colecţia de periferice nu trebuie să lipsească niciodată un gamepad (controller, joystick), în cazul jucătorilor ce deţin un PC astăzi am făcut un top cu 5 recomandări pentru cele mai bune gamepad-uri PC.

Gamepad-ul este extrem de folositor gamerilor, acest accesoriu te va ajuta în jocurile ce propun apăsarea unui număr mare de taste sau combinaţii complexe ce vor putea fi făcute cu uşurinţă atunci când deţi un gamepad.

Am citit foarte multe recenzii, feedback-uri şi comentarii pe baza acestor gamepad-uri aşa că sunt bine informat, ba chiar am şi testat câteva modele iar acest top va fi unul foarte informativ ce îţi va prezenta cea mai bună alegere în caz de vrei să achiziţionezi un gamepad de calitate.

Cele mai bune gamepad-uri PC 2020 – 2019

1. Microsoft Xbox One Wireless

Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

Cel mai recent Xbox One touch pad este sublim. Este cel mai bun controller de PC pe care îl poți cumpăra chiar acum. Aspectul general nu s-a schimbat decât de la primimele controllere Xbox One, însă, având în vedere cât de bine concepute și construite erau acestea, nu este nimic rău. Acesta este confortabil și bine prelucrat.

Introducerea suportului wireless Bluetooth este, fără îndoială, cel mai bună funcție de ultimă oră. Nu mai trebuie să cumperi adaptorul oficial fără fir, ofensator atunci când un adaptor Bluetooth standard va face treaba. Acestea fiind spuse, noul adaptor wireless Microsoft este cu 66% mai mic și mult mai frumos.

De asemenea, Microsoft a eliminat conexiunea audio permițând să ai acces și cu o mufă standard pentru căști de 3,5mm, în plus, textura de pe spate oferă mai multă aderență.

Durata de viață a bateriei este impresionantă și deoarece folosește baterii AA este ușor să le schimbi timpul unei sesiuni sau poți conecta prin USB pentru a continua în timp ce se încarcă.

2. Sony Dualshock 4

Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

SuportulPC pentru PlayStation DualShock 4 este în creștere, atât din partea jucătorilor, cât și din punct de vedere tehnologic. Valve a actualizat funcția Steam pentru a permite configurarea completă a lui DS4. Asta nu înseamnă însă că toate jocurile Steam îl vor sprijini în mod egal.

Pentru a obține suport complet în toate jocurile tale, probabil că este necesar să utilizezi InputMapper pentru a fi recunoscut ca un controller Xbox, dar îți permite de asemenea să utilizezi trackpad-ul ca mouse și să dezactivezi LED-ul în caz că vrei să economisești bateria sau să-i schimbi culoarea după bunul plac.

3. Nintendo Switch Pro

Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

Nintendo Switch Pro a fost creat special pentru consola sa, însă a primit un profil Steam propriu și poate fi conectat la PC cu o conexiune Bluetooth sau, dacă dorești, printr-un cablu.

E un gamepad de calitate care se simte robust în mână fiindcă este realizat de o companie renumită în lumea jocurilor. Degetele se așează confortabil și butoanele te satisfac la atingere. De asemenea, viața de baterie pe Bluetooth a fost de 40 de ore, ceea ce este fantastic.

Din păcate, suferă pentru că a fost proiectat pentru Switch, deoarece nu are butoane adecvate, ceva important pentru un număr din ce în ce mai mare de jocuri și este absolut vital în orice joc care nu este Mario Kart.

4. Microsoft Xbox One Elite

Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

Știu că nu e firesc să cheltui mulți bani pe un controller, dar ce pot să zic este că Elite merită. Iar asta se vede de la o poștă, parcă ar striga ”calitate”. Când îl iei în mână, simți imediat greutatea acestei tehnologii. Este greu, dar nu atât de mult încât să te deranjeze în timp ce te joci.

O problemă minoră întâlnită cu Elite-ul sunt butoanele mobile. Acestea încă nu sunt la fel de bune ca și cele de pe DS4 dar sunt mai ok decât cele pe care le-am testat pe Xbox One standard. Aș prefera să fie mai rigide, dar acest lucru nu afectează niciodată reacția lor în joc. Este construit frumos, impresionant și foarte versatil.

5. SCUF Gaming Impact

Cele mai bune gamepad-uri
Cele mai bune gamepad-uri

Scuf Gaming deține cu succes o serie întreagă de controllere serioase pentru jocurile de calculator, Xbox One cât șiPlaystation 4. Asta înseamnă că se poate conecta fie prin intermediul dongle-ului wireless Microsoft, fie prin Bluetooth.

Culorile fantastice și comutatoarele sunt singurele lucruri care diferențiază aceste gamepade-uri din competiție. Dar dacă vrei să fii mai special, atunci Scuf e perfect.

Cele mai bune gamepad-uri PC 2018

Mai jos am să vă prezint top 5 cele mai bune gamepad-uri PC.

gamepad
gamepad

1. Controller Microsoft XBOX 360 Wireless JR9-00010

Acesta este un gamepad destul de vechi şi popular printre gameri de rând, este accesibil şi oferă o performanţă foarte mare.

În ciuda faptului că este vechi acest gamepad te va ajuta să obţii performante foarte bune în jocuri având mai multe căi de conectare la PC, prin USB şi WIFI, de asemenea acesta este compatibil şi cu Xbox 360.


gamepad
gamepad

2. Controller Wireless Microsoft Xbox ONE

Pentru cei ce doresc un Controller Xbox One pe PC au şi ei o alternativă, pot achiziţiona acest controler ce este wifi pentru consolă şi se poate conecta şi la PC prin cablu, acest controller nu a fost testat de către mine însă are foarte multe recenzii pozitive şi probabil pe viitor controllerele de la Xbox One vor fi cele mai folosite pentru PC.

Caracteristici principale:

• Peste 40 de imbunatatiri
• Noile impuls triggers vibreaza, ducand realismul din jocuri la un nou nivel
• Noul d-pad este perfect pentru toate tipurile de jocuri incluziv sporturi, lupte, FPS-uri si multe altele.
• Cu noile unde radio, transferurile de date dintre console si controller sunt mult mai rapide
• Construit pentru a se potrivi unei game foarte largi de dimensiuni de maini
• Ridica-l si joaca-te; Kinect recunoaste automat cine se joaca si ce controller este tinut in mana
• Port suplimentar pentru conectarea castilor cu fir
• Functioneaza pe o raza de 9 metri


gamepad
gamepad

3. Gamepad cu fir Canyon CND-GP5 cu vibration feedback

Dacă până acum v-am prezentat gamepad-uri ce se potrivesc doar cu Xbox şi PC, acum vă prezint gamepad-ul de la Canyon numit CND-GP5, acesta este un gamepad ce se potriveşte la PC şi consola playstation 4.

Se poate conecta la PC prin USB şi are şi vibration feedback, din rapoarte observăm că acesta este foarte confortabil chiar şi în sesiunile lungi de gaming.


gamepad
gamepad

4. Gamepad Logitech F310

Cei de la Logitech au ales să lanseze un gamepad ce să fie compatibil 100% şi dedicat PC-ului, acest lucru ajuta extrem de mult experienţei utilizatorilor. F310 oferă diferite funcţionalităţi pentru utilizatorii de PC, acest gamepad fiind unul dintre cele pe care foarte mulţi gameri de PC le aleg pentru că este dedicat.

Acest gamepad este foarte rezistent, Logitech este cunoscut ca fiind un producător de produse de calitate pentru gameri. Design-ul este elegant şi în acelaşi timp simplu.


gamepad
gamepad

5. Gamepad Acme GA07 Duplex P10

Acme este un simplu gamepad pentru PC, foarte ieftin ce are un preţ de până în 30 de lei, deci să nu va aştepţi la prea multe, am testat acest gamepad pe fifa, am achiziţionat două modele pentru a putea juca fifa cu mai mulţi prieteni şi mă declar mulţumit pentru jocuri în doi, însă dacă doreşti ceva pentru tine şi pentru performanţele tale în jocuri îţi recomand să te uiţi la punctul 1 din acest articol.

Cam acesta este topul meu, sper să vă fie de folos, am încercat să ofer cele mai bune informaţii, m-am documentat ceva timp pentru acest articol, în caz de apare o problemă cu unul dintre produse vă rog să vizitaţi secţiunea de comentarii vom discuta mai multe acolo cu privire la gamepad-uri

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.