Cele mai bune jocuri android 2020 – 2019 | Jocuri Android

jocuri android
jocuri android

Cele mai bune jocuri android – Dacă deţii un telefon android cu siguranţă ai rămas în pană de idei la jocuri aplicatii android, şi cu siguranţă ai vrea să ştii care sunt cele mai bune jocuri android.

Cu siguranţă jocurile enumerate de mine vor fi schimbate pe parcurs, dacă vor apărea altele mai bune. În 2016 ne amintim de nebunia Pokemon GO!, în 2017 Color Switch, în 2018 Asphalt 9 iar pentru 2019 mai este mult, însă avem un top bun, iar după părerea mea o să vă placă să încercaţi aceste jocuri.

Am ales aceste jocuri android în special pentru cei ce îşi doresc să îţi omoare timpul cu diferite jocuri care fac plăcere atunci când le joci, bine-înţeles la multe dintre acestea te vei şi enerva puţin, dar totuşi acesta este şi partea distractivă.

Mai avem pe acest site un top al celor mai bune jocuri android, însă acesta este făcut pentru offline, în acest top am să vă prezint top cele mai bune offline şi online.

Cele mai bune jocuri android 2019

1. PUBG Mobile

jocuri android
jocuri android

Este un joc original Battle Royale care a devenit favoritul meu personal. În PUBG, o sută de jucători sar cu parașuta pe o insulă îndepărtată unde se luptă între ei – ultimul care rămâne în viață câștigă. Toți jucătorii trebuie să-și găsească arme, vehicule și muniție ca să învingă.

Citeste si:  Ce sa faci cand esti “blocat” in casa alaturi de copii

PUBG oferă o experiență grafică asemănătoare versiunii de pe PC, de înaltă calitate și sunet HD, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune jocuri gratuite Android din toate timpurile. Cea mai bună parte este că jucătorul poate să invite și să se joace cu prietenii, să coordoneze planul de luptă prin chat vocal și să stabilească ambuscada perfectă.

2. Asphalt 9: Legend

jocuri android
jocuri android

Este unul dintre cele mai bune jocuri Android disponibile pe Magazinul Google Play. În Asphalt 9 este vorba despre curse cu mașini de vis de înaltă performanță, unde trebuie să fii cel mai rapid ca să câștigi. De la deșertul Nevada până la turnurile din Tokyo, trebuie să faci față provocărilor și emoțiilor până la finish.

3. Clash Royale

dims 1068x601 1

Clash Royale, lovitura de succes a Clash of Clans, este unul dintre cele mai populare jocuri gratuite pentru mobil din lume chiar acum. Acesta combină cele mai bune elemente ale genurilor Tower Defense și Action Real Time Strategy pentru a crea o experiență de joc capabilă extrem de competitivă. Animațiile pline de umor, cartoonish și efectele sonore întrețin atmosfera, iar mecanica gameplay-ului are un amestec potrivit de familiaritate și originalitate.

4. Super Mario Run

super mario run review2.0 1068x475 1

Poate că nu este un clasic în adevăratul sens, mai mult revamp decât retro, dar se potrivește în această categorie. Prima încercare a Nintendo de a sparge piața de jocuri mobile este una puternică. În această repetare a seriei Super Mario, ”instalatorul” eponim (personajul principal), alergă, sare și colectează monede stralucitoare. Este joc fără sfârșit, astfel încât să nu poți controla progresul, ci săriturile, care păstrează lucrurile frumoase și simple.

Citeste si:  FIFA 21 Cerinte sistem, trailer si noutati

5. Rules of Survival

ros5 jpg 800x0 crop upscale q85 768x430 1

Cu 100 de milioane de descărcări și până la 120 de jucători pe meci, nu ești niciodată lipsit de adversari – nici de modalități prin care să-i ucizi, cu arme, tigăi și chiar pui de cauciuc.  „Zona sigură” a hărții devine din ce în ce mai mică pe măsură ce fiecare meci progresează, forțând concurenții să se strângă într-o într-o arenă de luptă tot mai strânsă și violentă. În comparație cu controalele de pe console, acestea de pe telefon, necesită timp până te obișnuiești cu ele, însă dacă ai un telefon cu un ecran de peste 5 inch, este perfect.

Cele mai bune jocuri android 2018

1. Color Switch

Începem acest top cu un joc diversificat, un joc foarte bune ce l-am încercat la recomandarea unei colege. Părerea mea este că acest joc nu este pentru oricine, trebuie să ai răbdare altfel vei avea mulţi nervi, dar oricum şi pentru cei mai slabi cu nervii este un joc bun, le va da un sentiment ciudat, dar bun atunci când vor termina un nivel.

Este imposibil să nu fi auzit de acest joc, ei bine chiar dacă ai auzit, tot trebuia să îl introduc în acest top, Clash of Clans, este probabil unul dintre cele mia populare jocuri pe care le puteţi găsi pe platforma android, acesta generează venituri foarte mari companiei şi este într-adevăr un viciu pentru iubitorii de jocuri de acest gen.

Acesta este un joc offline ce este foarte bun, l-am introdus în acest top, dar şi în topul jocurilor android, offline.

În acest joc trebuie să îţi aperi cabană de prădători ai mlaştini. Acesta este un mic joc în stilul defensiv, în care vă trebuii să îţi aperi „turnul” cu diferite strategii defensive. Jocul este unul interactiv şi distractiv, grafică lui este bună. Cred că îţi va plăcea să îl încerci dacă vei căuta un joc de acest gen.

Ne întoarcem la categoria online, şi vă prezint un joc ce le-ar putea place multora dintre cei ce sunt pasionaţi de fotbal, personal ador acest joc, mai ales când îl joc cu colegi, când nu avem ce face la şcoală.

Jocul este dezvoltat de Mini clip, cei ce aţi jucaţi şi Biliard, veţi vedea asemănări serioase în aceste jocuri.

Încheiem acest top cu un joc pentru pasionaţi de muzică, acest joc este ideal pentru aşteptat, dar şi pentru distracţie. Este un simulator de pian, o aplicaţie ce rulează offline dar şi online cu diferite avantaje.

Cam acesta este topul meu, nu uitaţi să distribuiţi acest articol şi prietenilor dacă va fost de ajutor. De asemenea aşteptam comentarii cu privire la acest articol.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
Aplicatii iOS

Cele mai bune aplicatii iOS (iPhone) 2020 - 2019

Articolul următor
parole gta san andreas min

Coduri GTA San Andreas Toate codurile, noi, vechi si secrete

Postări Asemănatoare
Total
2
Share