Cele mai bune jocuri iOS (iPhone – iPad) 2020 – 2019

Cele mai bune jocuri iOS: Dupa mai multe topuri doar despre android, astazi vreau sa va prezint 5…
Cele mai bune jocuri iOS

Cele mai bune jocuri iOS: Dupa mai multe topuri doar despre android, astazi vreau sa va prezint 5 dintre cele mai bune jocuri iOS (iPhone/iPad) pe care le puteti juca si cu siguranta nu va veti plictisi, jucând aceste jocuri.

Pentru topul de astazi m-am consultat cu mai multi posesori de iPhone dar si cu topuri de popularitate si multe altele pentru a va prezenta cele mai bune rezultate, sper sa va placa ceea ce am ales, iar daca aveti recomandari putem face topul mai diversificat si mai mare, te asteptam cu propunerea ta la rubrica de comentarii.

Mai jos începem topul cu cele mai bune jocuri iOS:

Chiar daca nu este un joc gratuit, acest joc a reusit sa bata recorduri impresionante, cum ar fi ca a fost mai descarcat de cât Pokemon Go, în prima zi.

GamePlay-ul din Super Mario Run este cel basic, pe care îl stim cu toti de pe vechile console nintendo, am jucat acest joc si pot spune ca este unul foarte dragut, îl recomand si cu siguranta va va place si voua sa îl încercati.

Într-un top realizat de catre metacritic.com, avem pe primul loc jocul Super Stickman Golf 3, asa ca am spus sa îl încerc si eu. Cu siguranta, la prima privire jocul acesta nu pare mare lucru, însa odata jucat va veti schimba cu siguranta parerea despre acesta. Este un joc cu un GamePlay atractiv si foarte bun, vi-l recomand.

3. Limbo

Limbo reprezinta un puzzle 2D unic în care trebuie sa folosesti elementele din jurul tau pentru a trece mai departe si a rezolva puzzle-urile scopul principal fiind sa îti gasesti sora în lumea Limbo. Grafica este una simpla însa foarte placuta si chiar da jocului o tema înfricosatoare ceea ce îi ofera un atu. Singurul dezavantaj al jocului este ca nu are foarte multe nivele.

Pe locul 4 va prezint un joc de Racing, un joc ceva mai vechi dar care face fata cu brio si acum, si uite ca este mentinut chiar si pe primul loc în topul preferintelor celor ce vor sa joace un joc de acest gen.

5. Infinity Blade III

La categoria „jocuri de actiune” va recomand Infinity Blade III, acesta este un joc foarte bun îti prezinta o poveste epica, cu tot ce este recomandat, adica de la personaje pan ala peisaj. Un joc bun pe care îl veti gasi în exclusivitate doar pe iOS.

Acestea sunt recomandarile mele daca v-au placut, aveti întrebari sau completari te asteptam, mai jos la rubrica de comentarii.

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE
Apple Arcade
Citeste mai mult

Apple Arcade are acum 100 de jocuri

În primele săptămâni de la lansare, Apple Arcade a câștigat foarte multi utilizatori prin prețul său accesibil și…