Cele mai bune jocuri multiplayer

Cele mai bune jocuri multiplayer
Cele mai bune jocuri multiplayer

Cele mai bune jocuri multiplayer: Lumea doreste cat mai mult timp sa isi petreaca timpul alaturi de prieteni relaxanduse, asta inseamna sa se joace un joc multiplayer, ceea ce inseamna ca jocul sa aiba modul multiplayer. Jocul va pune la dispozitia jucatorului o multitudine de evenimente si transpunerea acestora intr-o lume cu o actiune continua. Unele jocuri au modul “COOP” cat si “Multiplayer”.

Acestea sunt prea multe pentru a fii expuse intr-un top, deoarece fiecare are preferintele lui, dar incerc sa pun in evidenta acelea care au o nota suficient de buna (data de diversi jucatori). Odata cu anii care trec si marile companii dezvolta si lanseaza jocuri care detin modul “Multiplayer” specific pentru jocul in echipa. (Ne pregatesc pentru urm razboi…Glumeam… ).

In acest articol vom vorbi despre top 5 jocuri multiplayer, care merita jucate in 2016-2017:

1. Counter-Strike: Global Offensive – jocuri multiplayer

Este un joc “multiplayer” de tip first person shooter dezvoltat de Hidden Path Entertainment si Valve Corporation. Este al patrulea titlu din seria Counter-Strike. A fost lansat pentru Windows, Mac OS X, Xbox 360 si PlayStation 3 in 21 August 2012, versiunea pentru Linux fiind lansata in Septembrie 2014. Foloseste ca motor grafic Source Engine.

2. Grand Theft Auto V – jocuri multiplayer

Dragul de el este un joc de actiune “Open World” dezvoltat de Rockstar North si publicat de Rockstar Games. Jocul a fost lansat pe 17 Septembrie 2013 pentru PlayStation3 si Xbox 360, pe 18 Noiembrie 2014 pe PlayStation 4 si Xbox One sip e 14 Aprilie 2015 pe Microsoft Windows. Jocul detine atat modul de Singleplayer in care trebuie sa faci misiuni, cat si modul de multiplayer, GTA ONLINE, unde poti lua parte alaturi de prietenii tai la diferite actiuni, evenimente si diverse joburi. La baza acest joc sta motorul grafic Rockstar Advanced Game Engine, fiind mult mai bine optimizat si mult mai imbunatatit.

Grand Theft Auto Online

3. Titanfall 2 – jocuri multiplayer

Mai exact jocul este FirstPerson Shooter dezvoltat de Respawn Entertainment si publicat de Electronic Arts. Este continuarea jocului Titanfall(2014), acesta fiind lansat pe data de 28 Octombrie 2016, fiind disponibil pentru Xbox ONE cat si pentru Playsation4 si Xbox One.

Citeste si:  Cel mai bun mouse de gaming 2020 - 2019 | Top 10 mouse-uri de gaming

Ce este foarte interesant, este faptul ca jocul foloseste Source Engine. Ce inseamna asta?

Deci asta arata ce poate Source Engine, engine dezvoltat de Valve, acela utilizat si la jocul Counter-Strike: Global Offensive.

4. Fifa 17 – jocuri multiplayer

Acest joc este de tip “Sport” bazandu-se pe fobal.Acesta a fost lansat pe 27 Septembrie 2016 in America de Nord si 29 Septembrie 2016 in restu lumii. Acesta este primul titlu din seria FIFA care utilizeaza motorul grafic din battlefield, Frostbite. Te poti bucura de noua campaniei a acestui titlu, de asemenea putand juca cu prietenii apropiati meciuri planificate cat si cu adversari adevarati.

5. Battlefield 1 – jocuri multiplayer

Este un joc “first-person shooter” dezvoltat de EA Dice si publicat de Electronic Arts. Este al 15-lea titlu din seria Battlefield si cea mai reusita grafica pana in momentul de fata. Acesta a fost lansat pentru Microsoft Windows, PS4 si Xbox One pe data de 21 Octombrie 2016. La baza acestuia sta motorul grafic Frostbite 3. Acuma ai ocazia sa participi alaturi de prietenii tai in al doilea razboi mondial.

6. Watch Dogs 2 – jocuri multiplayer

Joculetul acesta este unul de tip “Open World” de actiune si de Aventura dezvoltat si publicat de Ubisoft. Este o continuare a jocului Watch Dogs din 2014. A fost lansat in intreaga lume pe platformele PlayStation 4, Xbox One la data de 15 Noiembrie 2016 respectiv pe platforma Microsoft Windows la data de 29 Noiembrie 2016. De asemenea jocul va detine modul singleplayer cat si multiplayer.

7. Steep – jocuri multiplayer

Acesta este un OpenWorld multiplayer de tip Sport dezvoltat de compania Ubisoft Annecy si publicat de Ubisoft pentru Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 si Xbox One.

Jocul de bazeaza pe competitia dintre jucatori participand la diverse competitii sportive contra altor jucatori. Jocul a fost lansat pe 2 Decembrie 2016 in intreaga lume.

Cam acesta este topul nostru, nu uitati sa veniti cu comentarii, cu sugestii pentru completarea topului, sau cu diverse intrebari, noi vom raspunde la toti.

Articolul anterior
jocuri de strategie

Top 5: Cele mai bune jocuri de strategie

Articolul următor
Aplicatii iOS

Cele mai bune aplicatii iOS (iPhone) 2020 - 2019

Postări Asemănatoare
Total
2
Share