jocuri Open World
jocuri Open World

Jocuri Open World: Jocurile de tip Open World sunt foarte populare in randurile jucatorilor adevarati, vedem genul acesta de jocuri si pe canalele populare de gameplay-uri, etc.

Mai jos va vom prezenta un top 10 al celor mai bune jocuri Open World din ultimii ani. In principiu, acest top se bazeaza pe jocuri mai recent lansat dar si pe jocuri care au fost lansate acum cateva ani dar sunt extrem de bune si nu le putem trece cu vederea.

Inainte de a incepe acest TOP vin cu precizarea ca jocurile sunt pentru cele mai populare platforme disponibile, cum ar fi PC, Xbox One si PS4.

Este un joc “Open World” dezvoltat de Ubisoft Paris si publicat de Ubisoft. Este primul titlu din seria Ghost Recon care vin cu caracteristici de tip “Open World”(Harta mare->foarte mare, multitudini de masini, climate, regiuni, orase). Ubisoft a spus ca acest joc va fi cel mai mare joc Open World publicat vreodata.Jocul va fi jucabil la data de 7 Martie 2017 pe Windows, Playstation4 and Xbox One.

2. Days Gone

Acesta este un joc “Open World” de supravieturi dezvoltat de SIE Bend Studio pentru PlayStation 4. Jocul are ca baza motorul grafic Unreal Engine 4, si este o exlusivitate pentru consola PS4. Jocul a intrat in plina productie in Ianuarie 2015 si asteptam o data de lansare(Probabil in toamana anului 2017).

3. Mafia 3

Mafia III este un joc de “Aventura si Actiune”, dezvoltat de Handat 12 si de 2K Games pentru Microsoft Windows, PlayStation 4, Xbox One. Este al treilea titlu din seria Mafia dezvoltat de Hangar 13. Actiunea se intampla in anul 1968 in orasul New Bordeaux( o copie a orasului New Orleans ), trebuind s ail urmaresti pe Lincoln Clay. Foloseste un game engine nou, care nu mai tine de Mafia II deoarece sunt o multitudine de diverente pe care nu le poate duce vechiul game engine si ar dura mai mult timp si poate si un buget mai ridicat.

4. Horizon Zero Dawn

Horizon Zero Dawn va fi un joc de timp Role-Play de actiune avand si acesta mai mult caracteristicile unu joc Open-World, jocul fiind jucabil din perspectiva 3rd(gen GTA/Assassin’s Creed etc), conceput de Guerrilla Games si publicat de Sony Interactive Entertainment, acest joc fiind exclusive pentru PlayStation4.

Stadiul de concepere a acestui joc a inceput inca din anul 2011.Ideea jocului oscileaza in “frumosul” si “o lume periculoasa”. Acest joc foloseste ca “Game Engine”, Decima, acesta fiind folosit si la crearea jocului “Killzone Shadow Fall”. Horizon Zero Dawn a castigat premiul “Cel mai original joc” la Game Critics Awards in anul 2015 si 2016.Pe site-ul official PlayStation veti gasi mai multe poze cu Aloy(caracterul principal).

Jocul va fi lansat NA in 28 Februarie 2017 si PAL in 1 Martie 2017.

5. Spiderman PS4

Este un joc “Open World” bazat pe super-eroii din Spiderman, o concetiptie Marvel. A inceput sa fie dezvoltata de Insomniac Games si publicat de Sony Interactive Entertainment pentru consola PlayStation 4. Este primul joc licentiat din jocurile companiei Insomniac. Jocul ne va arata o noua poveste a super-eroului Spider-Man, care nu o gasiti nici in filme, nici in carti. Jocul inca nu are o data de lansare sigura, dar sa speram ca acea data va fi in acest an, deoarece fanii Spider-Man nu mai au rabdare ??

6. Just Cause 3

Acesta este un joc de timp “Open World” dezvoltat de Avalanche Studios si publicat de Square Enix. Este al treilea titlu din seria Just Cause si o continuare a jocului Just Cause 2 din 2010. Acesta a fost anuntat in data de 11 Noiembrie 2014, pana la urma fiind lansat pe data de 1 Decembrie pe Microsoft Windows, PlayStation4 si Xbox One.

Jocul detine modul de singleplayer bazat pe o campanie, dar este si multiplayer.

7. Grand Theft Auto V

Dragul de el este un joc de actiune “Open World” dezvoltat de Rockstar North si publicat de Rockstar Games. JHocul a fost lansat pe 17 Septembrie 2013 pentru PlayStation3 si Xbox 360, pe 18 Noiembrie 2014 pe PlayStation 4 si Xbox One sip e 14 Aprilie 2015 pe Microsoft Windows. Jocul detine atat modul de Singleplayer in care trebuie sa faci misiuni, cat si modul de multiplayer, GTA ONLINE, unde poti lua parte alaturi de prietenii tai la diferite actiuni, evenimente si diverse joburi. La baza acest joc sta motorul grafic Rockstar Advanced Game Engine, fiind mult mai bine optimizat si mult mai imbunatatit.

8. Red Dead Redemption 2

Un jod “Open World” de actiune si aventura(Western) dezvoltat de studiourile Rockstar Games si va fi publicat de catre Rockstar Games pentru PlayStation4 si Xbox One in perioada Q3/Q4 2017.

Rockstar Games a anuntat acest joc in data de 18 Octombrie 2016, aparand primul trailer in 20 Octombrie. Jocul va detine atat modul de Singleplayer cat si modul de multiplayer.

9. Forza Horizon 3

Forza Horizon 3 este un joc Open-World dezvoltat de Playground Games si publicat de Microsoft Studios pentru Xbox ONE si Microsoft Windows. Cel mai important lucru este faptul ca acest joc detine functia cross-platform, adica puteti juca alaturi de prieteni chiar daca unu e pe Xbox One si altu pe PC, toti va puteti intalni pe o sesiune. Jocul a fost lansat in 23 Septembrie 2016 in versiunea “Ultimate Edition” si in 27 Septembrie 2016 in versiunea “Deluxe Edition”.Este al treilea titlu din seria Forza, iar la jocul precedent din seria Forza a asistat la dezoltarea si compania Turn 10 Studios.

10. Watch Dogs 2

Joculetul acesta este unul de tip “Open World” de actiune si de Aventura dezvoltat si publicat de Ubisoft. Este o continuare a jocului Watch Dogs din 2014. A fost lansat in intreaga lume pe platformele PlayStation 4, Xbox One la data de 15 Noiembrie 2016 respectiv pe platforma Microsoft Windows la data de 29 Noiembrie 2016. De asemenea jocul va detine modul singleplayer cat si multiplayer.

Cam acesta este topul nostru, nu uitati sa distribuiti acest articol daca va placut, si de asemenea va asteptam jos, la rubrica de comentarii sa veniti cu sugesti sau sa initiati o discutie.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.