Top 5: Cele mai bune programe gratis de inregistrat ecranul (recorder)

Programe de inregistrat ecranul
Programe de inregistrat ecranul

Programe de inregistrat ecranul – În cazul în care cauţi un program foarte mult de înregistrat ecranul (recorder), astăzi am să vă prezint un top 5, al celor mai bune programe de acest fel.

În articolul de astăzi am să vă prezint programe atât pentru desktop cât şi pentru jocuri, adică programe optimizate să filmeze desktop dar şi jocurile.

Să începem topul:


1. CamStudio

Cu ce este special acest CamStudio? Ei bine cu multe. De regulă aproape orice program de înregistrat video ecranul său în jocuri vine cu reclame prea multe, cu multe limitări, etc. Ei bine acest CamStudio nu este aşa, programul este unul open source.

Posibil ca acesta să nu fie cel mai bun însă este gratuit în tot ceea ce înseamnă un program de capturat ecranul.

Descarca CamStudio


2. Shadowplay

Din păcate această funcţie este valabilă doar pentru cei ce au placi video de la Nvidia, deci, pentru cei ce aveţi AMD, îmi pare rău să vă spun dar… săriţi la numărul 3.

Citeste si:  Top 5: Site-uri de unde iti poti lua jocurile

Pentru cei ce aveţi Nvidia, acest program este cel mai bun pentru a înregistra, deci, nici nu mai trebuie să vă uitaţi la restul topului, în caz de vreţi ceva gratis.

Această funcţie de la Nvidia oferă o calitate foarte bună a clipurilor înregistrate, calitate bună şi nu poate fi vorba despre o funcţie de proastă calitate, ba chiar una ce semăna a premium.


3. FRAPS

Acesta este un program ce nu este recomandat tuturor, ce doar celor ce au o viteză foarte bună de internet, în special upload, dar şi o viteză foarte bună de download.

Programul vine în două versiuni, free şi premium, varianta free nu îţi oferă şansa să filmezi mai mult de 30 de secunde, însă calitatea premium pe care o reda este foarte bună şi merită încercat pentru un video mic.

Descarca FRAPS


4. Bandicam

Cu siguranţă aţi auzit de acest program dacă aţi încercat vreodată să faceţi youtube/gameplay, acest program este unul foarte bun, vine şi cu varianta free, şi cu varianta premium.

Citeste si:  Tie ce tip de baterie externa ti se potriveste?

Varianta free a acestui program îţi oferă şansa să filmezi, dar din păcate vei avea scris pe filmare şi numele programului. Acest program este un mare rival pentru Fraps

Descarca Bandicam


5. ezvid

Cu acest program aveţi mai multe facilităţi, precum este şi programul camtasia studio, cu acest program puteţi edita ceea ce aţi filmat, puteţi taie, şi aveţi mai multe funcţii, totul gratuit.

Descarca ezvid


Cam acestea sunt recomandările mele pentru voi, dacă aveţi întrebări, comentarii sau vreţi să începeţi o discuţie vă aştept la rubrica de comentarii.

Rămâi la curent cu toate noutățile!

Articolul anterior
filme de groaza

Top 10: Cele mai bune filme de groaza/horror

Articolul următor
turn off restart your galaxy note 10 note 10.1280x600 min

Cum să închizi sau restartezi Galaxy Note10/Note 10 Plus

Postări Asemănatoare
Total
3
Share