Cele mai bune telefoane Snapdragon 888 care sosesc în 2021

Telefoane Snapdragon 888 – Qualcomm Snapdragon 888 5G a fost lansat oficial și cunoaștem câțiva dintre producătorii de smartphone-uri care vor purta SoC-ul pilot pe telefoanele lor Android.

Snapdragon 888 are un modem X60 5G integrat, proiectat pe aceeași amprentă de 5 nm ca cel mai recent Apple A14 Bionic. Cipul aduce, de asemenea, upgrade-uri mari ale sistemului GPU, AI și pentru fotografie. Așadar, putem spune cu încredere că telefoanele Qualcomm Snapdragon 888 vor veni cu îmbunătățiri masive față de ultima generație.

Potrivit zvonurilor, am putea vedea primul telefon Android care rulează pe SD888 până la sfârșitul acestui an. Iată telefoanele Qualcomm Snapdragon 888 la care vă puteți aștepta anul viitor.

1. Xiaomi Mi 11

Leakster-ul Ice Universe a postat pe Twitter o imagine neclară a lui Xiaomi Mi 11 și l-a numit primul telefon Android care rulează pe Snapdragon 888 SoC. Dacă sunt de crezut scurgerile, telefonul va avea un design cu ecran ce va avea patru curbe, ceea ce îl face aproape un dispozitiv foarte aratos din fata, dand senzatia ca nu are margini. Specificațiile complete ale Xiaomi Mi 11 nu sunt încă disponibile, dar ne putem aștepta să vină cu o configurație cu patru camere, display de 120Hz sau poate 140Hz și până la 12 GB RAM.

2. Asus ROG Phone 4

Asus ROG Phone 4 va fi cel mai recent dintr-o gamă de telefoane de gaming de la companie. Se confirmă că Asus ROG Phone 4 din 2021 vine cu un procesor Snapdragon 888. Interesant, aceasta va fi prima dată când vom vedea un telefon ROG fără procesor „Plus”. Se așteaptă ca telefonul să vină cu un ecran fluid de 144Hz și o baterie masivă.

PocketGear a realizat un trailer despre telefon și arată aproape de ceea ce Asus ar putea aduce la masă în 2021.

3. XIAOMI Black Shark 4

Un lucru despre telefoanele Qualcomm Snapdragon 888 este că vor fi dispozitive de jocuri puternice. Este perfect logic ca Black Shark să aducă cipul de siliciu la următorul său telefon de jocuri.

Actualul Black Shark 3 Pro are un cip Snapdragon 865 cu un ecran masiv de 7,1 inci 2K +. O poți împerechea cu butoane mecanice și ai o fiară de telefon. Ne așteptăm ca Black Shark de nouă generație să vină cu o rată de reîmprospătare de 120Hz sau poate cu 140Hz și specificații emblematice.

rechinul negru

4. Seria LG V

Seria LG V a rămas la curent cu cipul Snapdragon 865. Acum este confirmat că compania va lansa un dispozitiv emblematic cu noul SD888. Mai mult decât atât, este sigur să spunem că LG Wing este mai bun și cu un procesor emblematic pentru a utiliza pe deplin acel al doilea ecran și va oferii o experiență mai rapidă pentru utilizator. Deocamdată, următoarea serie LG V este așteptată să fie pe lista viitoarelor telefoane Qualcomm Snapdragon 888.

LGG

5. OnePlus 9

OnePlus se numără printre companiile confirmate care au cel mai recent chip Qualcomm. Un videoclip oficial postat pe site-ul Snapdragon Tech Summit dezvăluie că un smartphone OnePlus cu SD 888 va veni în prima jumătate a anului 2021.

Vă puteți aștepta ca OnePlus să exploateze capacitățile fotografice ale noului procesor. Cu un OxygenOS curat și bine optimizat , este sigur să presupunem că OnePlus va face salturi de performanță folosind SD888 5G.

OnePlus 9 1

6. Motorola

Moto Edge + este unul dintre cele mai bune telefoane 5G din gama lui de pret. Odată cu lansarea SD888, Qualcomm a anunțat, de asemenea, ca viitoarele dispozitive Motorola vor include cipul. Probabil că ne uităm la un smartphone Moto Edge de a doua generație care va include Snapdragon 888 SoC.

Nu putem spune ce upgrade-uri va face compania la noua generație Moto Edge +, dar ne-ar plăcea unele dintre îmbunătățiri. De exemplu, ne-ar plăcea să vedem o rată de reîmprospătare mai mare și o cameră selfie pop-up pentru a face ecranul complet.

Motorola Edge plus

Telefoane Snapdragon 888 așteptate 2021

Alte companii care vor folosi cipul includ Meizu, Nubia, Realme, Sharp, Vivo și ZTE. Samsung este una dintre mărcile care nu se află pe listă, dar se așteaptă să utilizeze procesorul în Galaxy S21 programat pentru lansare luna viitoare.

SAmsung

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *