Cele mai bune trotinete electrice – cea mai buna trotineta electrica – nu este atât de ușor să răspunzi la aceasta întrebare. Oricine poate avea cerințe, nevoi și preferințe diferite – atunci când am creat clasamentul nostru de trotinete electrice, am încercat să alegem ceva pentru toată lumea.

O trotineta electrica buna in 2021

Când visul tău este de a avea cea mai buna trotineta electrica, întreabă-te la ce îți va folosi cu adevărat. Cei mai importanți trei parametri sunt: autonomia maximă, greutatea vehiculului și viteza maximă . Amintiți-vă că în Romania vă puteți deplasa prin oraș cu viteze de până la 25 km / h, dar dacă vă place ceva mai puternic uneori, veți găsi modele care se dezvoltă de peste două ori mai multa viteza. La rândul său, s-ar putea să existe o gamă cât mai mare posibilă, dar costul care trebuie suportat atunci este crescut. Cu cât este mai mare, cu atât este mai dificil să transporti (și să fie portabil) trotineta de la etajul superior în bloc (chiar și în autobuz).

O trotineta electrica buna trebuie să asigure, de asemenea, o absorbție adecvată a șocurilor, astfel încât denivelările de pe drum să nu îndepărteze toată plăcerea de a conduce. Platforma antiderapantă, frâna puternică și iluminarea din față și din spate sunt alte caracteristici importante, iar un plus valoros este panoul multifuncțional de pe volan, care afișează informații de bază, precum viteza și modul de conducere activ. Deci, care este cea mai buna trotineta electrica? Cele mai bune trotinete electrice? Clasamentul geeki.ro vă va oferi răspunsul…

Cele mai bune trotinete electrice: Clasament 2021

 • Xiaomi Mi Electric Scooter Essential – până la 20 km/ora / 20 Autonomie – cea mai buna trotineta electrica buna si ieftina
 • Motus Scooty 10 – până la 25 km/h / până la 65 km autonomie – cea mai buna trotineta electrica pentru majoritatea dintre noi
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 – până la 25 km / h / până la 45 km autonomie – o trotineta electrica universala
 • SkateFlash SK Urban 3.0 – până la 40 km / h / până la 39 km autonomie – trotineta electrica rapida pentru clienți pretențioși
 • Motus Pro 10 – până la 45 km / h / până la 70 km autonomie – o trotineta electrica foarte buna nu numai pentru oraș

Vehiculele electrice câștigă inimile unei părți din ce în ce mai mari a societății. Nu este de mirare, la urma urmei, vă permite să vă deplasați rapid și confortabil prin oraș. Aceasta este o soluție excelentă atunci când doriți să evitați blocajele de trafic sau transportul public în timp ce faceți naveta la și de la serviciu sau la școală. Dar suficient din această discuție, să trecem la discutarea celor mai bune modele disponibile astăzi la vânzare. Iată clasamentul nostru de trotinete electrice.

Trotineta electrica pentru adulti: Recomandarile noastre

Xiaomi Mi Electric Scooter Essential – Trotineta electrica ieftina si buna

Cele mai bune trotinete electrice
Cele mai bune trotinete electrice
 • Tipul vehiculului  scuter
 • Autonomie vehicul  20 km
 • Viteza maximă  20 km / h
 • Putere  250 W

Nu costă foarte mult și oferă tot ce ne-am putea aștepta de la o trotineta electrica pentru oraș. Accelerează pana la 20 km / h și absoarbe bine denivelările, datorită cărora drumul spre și de la serviciu sau universitate este pe deplin confortabil. Și este sigur – cu faruri luminoase în față și în spate, frână cu disc și E-ABS. Trotineta electrica Xiaomi este, de asemenea, o încercare de a găsi media de aur între greutate și autonomie – cântărește doar 12 kg (deci transportul său nu este o problemă majoră) și vă permite să călătoriți 20 km / h cu o singură încărcare.

Motus Scooty 10 – Cea mai buna trotineta electrica pentru majoritatea dintre noi.

Cele mai bune trotinete electrice
 • Tipul vehiculului  scuter
 • Autonomie  65 km
 • Viteza maximă  25 km / h
 • Putere de  350 W
 • Timp de încărcare  aprox.450 min

Cel mai bun scuter electric pentru majoritatea dintre noi va fi Motus Scooty 10. Are roți mai mari, de 10 inci și un motor puternic care vă permite să atingeți viteze de până la 25 km / h și într-un mod foarte dinamic. Cântărește puțin mai mult, 17,8 kg, dar în schimb este capabil să ofere o autonomie mult mai mare: până la 65 de kilometri. Datorită acestui fapt, cu utilizarea standard, este suficient să îl încărcați o dată la câteva zile. Desigur, nici acest producator nu a trecut cu vederea problemele de siguranță, așa că vă puteți baza pe acest scuter.

Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 – Trotineta electrica universala

Cele mai bune trotinete electrice
 • Tipul vehiculului  scuter
 • Autonomie vehicul  45 km
 • Viteza maximă  25 km / h
 • Putere de  600 W
 • Timp de încărcare  540 min

O altă propunere de la Xiaomi este un compromis între cele două modele menționate anterior. Pe de o parte, este destul de ușor (cântărește aproximativ 14 kg) și, pe de altă parte, vă permite să călătoriți până la 45 km de la încărcare la încărcare. Așadar, vorbim despre o trotineta electrica cu adevărat universala – pentru naveta zilnică și divertisment, pentru ea și pentru el. În plus, vehiculul are securitate și soluții de înaltă clasă, datorită cărora vă puteți simți încrezător în picioare pe aterizarea sa largă și viteza de până la 25 km / h. Panoul de control multifuncțional cu display funcționează de asemenea excelent.

SkateFlash SK Urban 3.0 – Trotineta electrica rapida

Cele mai bune trotinete electrice
 • Tipul vehiculului  scuter
 • Autonomie vehicul  39 km
 • Viteză maximă  40 km / h
 • Putere de  500 W
 • Timp de încărcare  360 min

În oraș, vă permite să vă deplasați dinamic – accelerează rapid la 25 km / h și asigură o absorbție adecvată a șocurilor (datorită anvelopei umflate din față). În afara orașului, puteți simți vântul în păr, accelerând până la 40 km / h. Siguranța dvs. este asigurată de două frâne cu disc, iluminare completă și claxon. Cu toate acestea, trotineta SkateFlash SK Urban 3.0 este destul de ușoara (cântărește aproximativ 17 kg) și oferă o autonomie decentă – aproape 40 de kilometri între încărcări. Aceasta este o opțiune bună dacă doriți mai mult.

Motus Pro 10 – Trotineta Electrica nu numai pentru oraș

Cele mai bune trotinete electrice
 • Tipul vehiculului  scuter
 • Autonomie vehicul  70 km
 • Viteză maximă  45 km / h
 • Putere de  600 W
 • Timp de încărcare  aprox.540 min

În oraș și în afara acestuia, conducerea cu adevărat dinamică vă permite să experimentați Motus Pro 10. Oferă o reglare lină a vitezei, iar în condiții optime poate ajunge până la 45 km / h. La rândul lor, roțile de 10 inci asigură o absorbție adecvată a șocurilor și permit conducerea confortabilă și pe iarbă. În combinație cu motorul de 600 W, rampele și obstacolele mici nu sunt … obstacole. Așadar, dacă te plictisești cu scuterele obișnuite de oraș și te aștepți la o dinamică remarcabilă a condusului, acesta este cu siguranță modelul de luat în considerare. Un avantaj suplimentar este autonomia de până la 70 km.

Piața trotinetelor electrice a crescut semnificativ în ultimii ani și astăzi este ceva pentru toți cei care doresc doar să se deplaseze confortabil la serviciu și pentru cineva care vrea să simtă vântul în părul lor va găsi ceva pentru ei înșiși. Am prezentat doar câteva modele în care putem vedea cele mai bune propuneri pentru utilizatorii cu cerințe diferite.

Distribuie

Scrie ceva...