Cele mai bune scutere electrice – cea mai buna trotineta electrica – nu este atât de ușor să răspunzi la aceasta întrebare. Oricine poate avea cerințe, nevoi și preferințe diferite – atunci când am creat clasamentul nostru de scutere electrice, am încercat să alegem ceva pentru toată lumea.

Când visul tău este de a avea cea mai buna trotineta electrica, întreabă-te la ce îți va folosi cu adevărat. Cei mai importanți trei parametri sunt: autonomia maximă, greutatea vehiculului și viteza maximă . Amintiți-vă că în Romania vă puteți deplasa prin oraș cu viteze de până la 25 km / h, dar dacă vă place ceva mai puternic uneori, veți găsi modele care se dezvoltă de peste două ori mai multa viteza. La rândul său, s-ar putea să existe o gamă cât mai mare posibilă, dar costul care trebuie suportat atunci este crescut. Cu cât este mai mare, cu atât este mai dificil să transporti (și să fie portabil) trotineta de la etajul superior în bloc (chiar și în autobuz).

Top Cele mai bune Scutere Electrice in 2022

O trotineta electrica buna trebuie să asigure, de asemenea, o absorbție adecvată a șocurilor, astfel încât denivelările de pe drum să nu îndepărteze toată plăcerea de a conduce. Platforma antiderapantă, frâna puternică și iluminarea din față și din spate sunt alte caracteristici importante, iar un plus valoros este panoul multifuncțional de pe volan, care afișează informații de bază, precum viteza și modul de conducere activ. Deci, care este cea mai buna trotineta electrica? Cele mai bune scutere electrice? Clasamentul geeki.ro vă va oferi răspunsul…

Silence S01: cel mai bun din 2022

Silence S01

Silence S01 este pur și simplu noul etalon, cu bonusul suplimentar al unei baterii de valiză detașabilă care îi permite să atragă o gamă mai largă de șoferi. Contrar aparențelor, vehiculul cu două roți nu ocupă mult spațiu în lățime, ceea ce îi permite să navigheze fără probleme în oraș – ceea ce nu este cazul tuturor maxi-scooterelor. În plus, aspectul său original îi permite să iasă cu ușurință în evidență pe șosea, printre toate celelalte modele chinezești care tind să semene mult.

 • Viteza maxima : 100 km/h
 • Autonomie: 130 km
 • Încărcare completă: 6 ore
 • Pasager din spate: da

BMW CE 04

BMW CE 04

Nu există nicio îndoială că BMW CE 04 a fost conceput pentru a-i atrage pe cei care sunt reticenti să renunțe la puterea motorului cu ardere internă pentru a trece la electric. Acest model, desigur scump, încorporează tehnologia și know-how-ul BMW, care se remarcă clar prin finisajele sale de calitate, pe o piață dominată încă de matrițe chinezești fragile. Este o plăcere a accelerației și a reacției, iar frânarea sa regenerativă îi permite să reziste mai mult de 100 km fără sarcină. Rețineți că șaua nu este foarte confortabilă, iar bateria nu este detașabilă.

 • Viteza maxima: 120 km/h
 • Autonomie: 100 km (chiar daca pe display apare 60)
 • Încărcare completă: 1,5 ore încărcare rapidă, 4 ore în caz contrar
 • Pasager din spate: da

Super Soco CPx: cel mai complet scuter electric

Super Soco CPx

Chiar dacă nu-ți place aspectul sportiv al noului Super Soco, fă-ți timp să te uiți la caracteristicile sale, care îl fac unul dintre cele mai esențiale alegeri. Super Soco CPx este un scuter electric rapid (90km/h), agil și receptiv, care poate avea o autonomie impresionantă de 140 km atunci când are două baterii. Vă rugăm să rețineți că fiecare baterie CPX este grea (18 kg), dar este posibil să le reîncărcați pe rând.

 • Viteza maxima : 90 km/h
 • Autonomie: 70 km (o baterie) la 140 km (2 baterii)
 • Încărcare completă: 2,5 ore
 • Pasager din spate: da, mult spațiu

Super Soco Cux

Super Soco Cu

Super Soco Cu-x a fost preferatul nostru pe partea scuterelor – dar la nivel de motociclete, marca ne-a cucerit și cu echivalentul său TC Max 125. Deocamdată sunt puțini care s-au ridicat la nivelul lui. Mic și foarte la îndemână, ușor, dar fără efect de „jucărie”, are multe calități care îl fac cel mai bun scuter electric urban pe care l-am vazut.

Autonomia este foarte bună pentru un vehicul cu două roți de oraș, accelerația este suficientă pentru a nu te simți în pericol la semafoare și bateria lui poate fi detasabila.

 • Viteza maxima : 50 km/h
 • Autonomie: 60-70 km
 • Încărcare completă: 8 ore
 • Pasager din spate: da

Rider 5000: rapid și furios, cu stil

Rider 5000: rapid și furios, cu stil

Fiind unul dintre rarele scutere electrice care combină viteza și stilul. Urcă până la 90 de km/h (puterea sa), dar bateria sa cu greu va rezista mai mult de o zi dacă călătoriți pe tronsoane de drum cu mai mult de 50 km/h (slăbiciunea sa). În plus, bateria detașabilă menționată se apropie de 18 kg, ceea ce este foarte greu de transportat. Dacă aveți pivniță sau parter, îl puteți conecta direct la o priză de 220V.

 • Viteza maxima: 90 km/h
 • Autonomie: 60 km
 • Încărcare completă: 6-8 ore
 • Pasager din spate: da

Vehiculele electrice câștigă inimile unei părți din ce în ce mai mari a societății. Nu este de mirare, la urma urmei, vă permite să vă deplasați rapid și confortabil prin oraș. Aceasta este o soluție excelentă atunci când doriți să evitați blocajele de trafic sau transportul public în timp ce faceți naveta la și de la serviciu sau la școală. Dar suficient din această discuție, să trecem la discutarea celor mai bune modele disponibile astăzi la vânzare. Iată clasamentul nostru de scutere electrice.

Piața scuterelor electrice a crescut semnificativ în ultimii ani și astăzi este ceva pentru toți cei care doresc doar să se deplaseze confortabil la serviciu și pentru cineva care vrea să simtă vântul în părul lor va găsi ceva pentru ei înșiși. Am prezentat doar câteva modele în care putem vedea cele mai bune propuneri pentru utilizatorii cu cerințe diferite.

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns