Cele mai bune youtube downloader pentru Android 2020

Deși YouTube permite descărcarea și vizionarea offline a unora dintre videoclipurile sale, utilizarea aplicațiilor de la terți pentru…
Cele mai bune youtube downloader pentru Android 2020

Deși YouTube permite descărcarea și vizionarea offline a unora dintre videoclipurile sale, utilizarea aplicațiilor de la terți pentru a descărca videoclipuri YouTube este în contradicție cu termenii lor.

Termenii și condițiile YouTube menționează în mod explicit că utilizatorii nu ar trebui să descarce conținut decât dacă un buton de descărcare sau un link este afișat de YouTube pentru un anumit serviciu.

Mai mult, nu este permis să descărcați sau să faceți copii ale conținutului protejat prin drepturi de autor. Dacă un utilizator este surprins făcând acest lucru, se poate confrunta teoretic cu procesul sau cu amendă. Deși YouTube nu a atacat niciodată un utilizator pentru descărcarea conținutului protejat prin drepturi de autor folosind un program de descărcare video, activitatea este indiferentă, indiferent dacă este ilegitimă.

În ciuda riscurilor, dacă doriți să descărcați videoclipuri YouTube, aici sunt unele dintre cele mai bune aplicații Android pentru a vă satisface nevoile.

În mod implicit, Android blochează instalarea aplicațiilor care nu sunt din Magazinul Google Play. Deci, înainte de a continua, trebuie să activați instalarea aplicatiilor din alte surse. Pentru a permite acest lucru, accesați Setări> Securitate. Atingeți „Surse necunoscute”. Va apărea un avertisment. Apăsați OK.

Important

Utilizați aceste aplicații pentru a descărca videoclipurile YouTube pe care le dețineți sau cele cu licență reutilizabilă Creative Commons.

Cele mai bune 9 youtube downloader pentru Android

1. YouTube Go

youtube go app downloading videos share offline 492x1024 1

YouTube Go este una dintre aplicațiile Android ușoare de la Google destinate smartphone-urilor cu performanțe reduse. Cu toate acestea, utilizatorii care doresc să descarce videoclipuri YouTube gratuit și în mod legal îl pot folosi în beneficiul lor.

Spre deosebire de o aplicație YouTube obișnuită, care afișează doar butonul de descărcare pentru videoclipurile selectate și vă solicită să vă abonați la YouTube Premium pentru acces complet, YouTube Go nu este afectat de astfel de restricții.

YouTube Video Downloader vă permite, de asemenea, să partajați videoclipuri de înaltă calitate fără internet. Singura limitare a acestei aplicații este că nu vă permite să luați videoclipuri de la alte servicii precum Instagram, Facebook etc.

Descarca YouTube Go!

2. Videoder

videoder min 236x420 1

Videoder este un puternic program de descărcare video YouTube pentru Android. Puteți alege din diferite site-uri pentru a descărca videoclipurile, cum ar fi YouTube, Facebook, Instagram etc.

Permite streaming și descărcare de videoclipuri în toate formatele disponibile. Puteți alege cu ușurință din orice calitate preferați și puteți partaja videoclipul din aplicație. Aplicația este personalizabilă și vine cu o interfață de utilizare impresionantă. Vă ajută cu o viteză mai mare de descărcare și, de asemenea, include diferite teme, modul de noapte, player video încorporat etc.

Videoder nu este disponibil în Magazin Play, dar puteți descărca gratuit aplicația de pe site-ul său oficial și o puteți instala pe telefon. Nu are achiziții în aplicație, dar conține anunțuri. Cu toate acestea, puteți elimina anunțurile dacă cumpărați pluginul Videoder Premium din Magazin Play. Totul depinde de alegerea dvs. personală dacă sunteți confortabil cu anunțurile sau doriți să aveți o experiență mai curată.

Descărcați videoclipuri YouTube pe Android utilizând Videoder

 • Deschide YouTube în aplicație.
 • Căutați videoclipul.
 • Atingeți butonul de descărcare și selectați linkul de descărcare care apare. Puteți alege formatul video dorit și puteți descărca videoclipul în format MP3.
 • Alternativ, puteți partaja un videoclip în aplicația YouTube către Videoder și linkul de descărcare va apărea.

Descarca Videoder!

3. TubeMate

tubemate min 236x420 1

TubeMate este o altă cea mai bună aplicație pentru a descărca videoclipuri YouTube. Are o interfață elegantă, ușor de utilizat și puteți descărca videoclipuri de pe mai multe site-uri de partajare video. Acesta vine cu un browser încorporat de unde puteți accesa site-urile dorite. Puteți descărca videoclipul de pe site-ul preferat.

TubeMate vă oferă, de asemenea, opțiunea de a alege calitatea și formatul de fișier al videoclipului înainte de al descărca. Videoclipurile descărcate sunt stocate automat în memoria telefonului.

Puteți opta pentru descărcarea videoclipurilor Youtube și în format MP3, dar necesită o aplicație suplimentară de conversie video în MP3. În general, TubeMate este un excelent program de descărcare video pentru Android, dar trebuie să vă confruntați cu o mulțime de reclame intruzive

Descărcați videoclipuri folosind TubeMate

 • Deschideți aplicația și accesați site-ul de partajare video.
 • Alegeți videoclipul dorit din rezultatele căutării. TubeMate vă va solicita calitatea videoclipului dorit.
 • După selectarea calității și rezoluției videoclipului, puteți atinge butonul de descărcare.
 • De asemenea, puteți partaja videoclipuri către Tubemate din aplicația YouTube pentru a vizualiza un link de descărcare.

Descarca TubeMate!

4. KeepVid

keepvid min 236x420 1

KeepVid este una dintre cele mai bune aplicații de descărcare video Android și una dintre cele mai populare. Acest program de descărcare video poate descărca videoclipuri YouTube cu o viteză mai mare în comparație cu alte programe de descărcare video și, de asemenea, permite utilizatorilor să descarce videoclipuri de pe alte 27 de site-uri de partajare video, cum ar fi Facebook, Twitter, Tumblr etc.

KeepVid are o interfață foarte ușor de utilizat. Permite utilizatorilor să descarce videoclipuri HD până la rezoluție 4K și are, de asemenea, un player video și audio încorporat. Puteți chiar să descărcați videoclipuri Youtube ca MP3 fără nici un plug-in extern.

Descărcați videoclipuri YouTube pe Android utilizând KeepVid

 • Deschide YouTube în aplicație și caută videoclipul.
 • Selectați videoclipul și atingeți butonul albastru de descărcare de sub playerul video
 • Selectați calitatea fișierului, iar videoclipul dvs. va fi salvat automat.
 • Aplicația este complet gratuită și nu conține achiziții în aplicație sau programe malware.
 • Cu toate acestea, afișează reclame și pentru a le elimina puteți cumpăra versiunea premium.

Descarca KeepVid

5. Snaptube

snaptube min 236x420 1

Snaptube este un program de descărcare video de încredere care permite utilizatorilor să descarce videoclipuri YouTube gratuit. Are o interfață ușor de utilizat, organizată pe site-uri populare, videoclipuri populare și categorii. De asemenea, puteți efectua o căutare Youtube direct din bara de căutare.

Snaptube acționează, de asemenea, ca un program de descărcare rapidă YouTube pentru Android și puteți alege calitatea videoclipului înainte de al descărca. De asemenea, puteți partaja videoclipurile descărcate pe Facebook, Twitter etc. din aplicație.

Videoclipurile descărcate sunt salvate automat în spațiul de stocare al dispozitivului și puteți vizualiza și fișierele descărcate organizate în categorii de muzică și videoclipuri.

Descărcați videoclipuri folosind Snaptube

 1. Deschideți aplicația și selectați site-ul mobil YouTube din pagina principală.
 2. Căutați videoclipul în bara de căutare YouTube.
 3. Selectați videoclipul și atingeți butonul roșu de descărcare afișat în partea dreaptă a videoclipului.
 4. Alegeți calitatea videoclipului, iar videoclipul dvs. va începe să se descarce.
 5. Puteți descărca aplicația Snaptube de pe site-ul său oficial. Este disponibil gratuit, fără achiziții în aplicație, dar conține anunțuri.

Descarca Snaptube!

6. InsTube

instube min 236x420 1

InsTube este un alt cel mai bun YouTube Video Downloader pentru Android. De asemenea, poate descărca videoclipuri de pe alte site-uri populare precum Instagram, Twitter, Vimeo etc. Aplicația este una de încredere și oferă viteză de descărcare rapidă.

Puteți alege calitatea videoclipurilor Youtube înainte de a o descărca. Puteți chiar să partajați videoclipurile YouTube din aplicația Youtube către InsTube.

Mai mult, InsTube este foarte personalizabil, puteți adăuga marcaje și puteți crea spațiu privat pentru a ascunde orice videoclip, dacă doriți.

Înregistrați videoclipuri online pe Android folosind InsTube

 • Lansați aplicația și vizitați site-ul web dorit.
 • Căutați videoclipul pe care doriți să îl descărcați și apăsați pe videoclipul dorit.
 • Atingeți butonul roșu de descărcare și alegeți calitatea videoclipului.
 • Apăsați pe „descărcare rapidă” și videoclipul dvs. va începe descărcarea.
 • Singurul dezavantaj al aplicației este că trebuie să vă confruntați cu anunțuri care continuă să apară și nu există nicio modalitate de a le elimina.

Descarca InsTube!

7. VidMate App

vidmate min 236x420 1

VidMate este o remarcabilă aplicație de descărcare video Android. Aplicația este foarte fiabilă pentru a descărca videoclipuri YouTube. Puteți căuta fișiere bazate pe diferite categorii, cum ar fi filme, muzică, emisiuni TV, sau puteți căuta direct orice fișiere din bara de căutare.

VidMate vă oferă o viteză rapidă de descărcare a videoclipurilor, dar puteți personaliza și rata și puteți selecta locația de descărcare preferată în setările sale de descărcare.

În plus, aplicația include un player video încorporat, un music player și puteți crea, de asemenea, un spațiu criptat în cadrul aplicației pentru a ascunde videoclipuri.

Obțineți videoclipuri pe Android utilizând VidMate

 • Lansați aplicația și atingeți site-ul YouTube mobil din aplicație.
 • Căutați videoclipul pe care doriți să îl descărcați și atingeți butonul roșu de descărcare de pe conținut.
 • Selectați calitatea videoclipului dvs. și atingeți opțiunea „Descărcați”. Videoclipul dvs. va începe să se descarce.

Descarca VidMate!

8. YT3 Youtube Downloader

yt3 min 236x420 1

Este un program de descărcare video Android YouTube foarte simplu, de unde puteți descărca videoclipuri YouTube în format MP3 și MP4. Are o interfață ușor de utilizat, care este destul de ușor de operat. Un buton de previzualizare vă permite să aruncați o privire asupra unei melodii înainte de a o descărca.

Permite o viteză mai mare de descărcare și tot ceea ce descărcați va fi salvat în folderul Descărcare. Mai mult, arată versuri pe măsură ce ascultați muzică. De asemenea, puteți descărca videoclipuri de calitate scăzută sau de înaltă calitate. Această aplicație descarcă muzică și videoclipuri numai de pe Youtube.

9. NewPipe

Screenshot 20171227 155534FILEminimizer min 236x420 1

NewPipe este o aplicație Android open-source care poate fi utilizată pentru a prelua conținutul. Merită menționat faptul că această descărcare ușoară nu folosește niciun API propriu YouTube sau serviciile Google Play.

NewPipe își propune să ofere utilizatorilor o experiență originală a aplicației YouTube fără a afișa reclame enervante. Este o aplicație open source cu o interfață foarte intuitivă. Cel mai bun lucru despre această aplicație este playerul de fundal care vă permite să redați orice melodie YouTube în fundal în timp ce utilizați alte aplicații.

Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts