AutoBest

Cele mai fiabile şi bune mărci auto din România

In ultimii ani, achizitia unui automobil a devenit din ce in ce mai dificila pentru romani din cauza cresterii cursului valutar si a taxelor. Insa, costul de achizitie nu este singura problema cu care se confrunta posesorii de masini. De asemenea, exista si costurile de intretinere, care pot fi destul de mari. Pentru a ajuta posesorii de masini sa ia o decizie informata, vom prezenta in continuare cele mai putin problematice marci auto din Romania.

Mazda

Mazda

In Romania, Mazda este cunoscuta in special pentru modelul Mazda 3, care este foarte apreciat datorita fiabilitatii sale. Potrivit companiei de cercetare CarMD din SUA, Mazda este cea mai putin problematica marca auto din lume. Mai mult, costurile de intretinere si reparatie sunt, de asemenea, foarte reduse, ceea ce o face o optiune excelenta pentru posesorii de masini.

Toyota

Toyota
Toyota

Toyota este o alta marca japoneza care este cunoscuta pentru fiabilitatea sa. In Romania, motoarele si cutiile de viteze Toyota sunt apreciate pentru durabilitatea lor. Desi cutiile de viteze automate pot fi mai putin satisfacatoare in ceea ce priveste schimbarea treptelor de viteza, durabilitatea lor face ca Toyota sa fie o alegere populara pentru posesorii de masini.

Kia

Kia
Kia

Marca auto coreeana Kia este din ce in ce mai apreciata in Romania in ultimii ani. Potrivit CarMD, Kia se afla pe locul trei in ceea ce priveste cele mai putin problematice marci auto din lume. Masinile Kia sunt cunoscute pentru fiabilitatea si performanta lor, precum si pentru costurile reduse de intretinere si reparatie.

Hyundai

Hyundai
Hyundai

Hyundai este o marca coreeana care a castigat popularitate in Romania in ultimii ani. In ciuda problemelor cu transmisia in trecut, Hyundai a facut eforturi pentru a imbunatati calitatea si fiabilitatea masinilor sale. In prezent, Hyundai se afla pe locul patru in topul celor mai putin problematice marci auto din lume.

Honda

Honda
Honda

Honda este o marca japoneza cunoscuta si apreciata in Romania pentru modelele sale sportive. Potrivit CarMD, Honda se afla pe locul cinci in topul celor mai putin problematice marci auto din lume. Masinile Honda sunt populare in randul tuturor categoriilor de varsta si sunt cunoscute pentru fiabilitatea si performanta lor.

In concluzie, pentru a evita problemele cu masina si costurile ridicate de intretinere, este important sa alegeti o marca auto fiabila. In Romania, Mazda, Toyota, Kia, Hyundai si Honda sunt cele mai putin problematice marci auto, ceea ce le face o alegere excelenta pentru posesorii de masini.

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website. În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele. În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button