Cele mai mari schimbari de distributie din seriale intre 2020 si 2021

Cele mai mari schimbari de distributie din seriale intre 2020 si 2021
Cele mai mari schimbari de distributie din seriale intre 2020 si 2021

Cele mai mari schimbari de distributie din seriale intre 2020 si 2021 – Pentru fanii serialelor, am făcut o listă cu principalele schimbari ale persoanejlor, precum și pentru cei care își vor părăsi producțiile respective între 2020 și 2021. În timp ce unele nume de distribuție vor fi mai frecvente, altele vor trebui să-și ia rămas bun.
Vrei să afli starea personajelor tale preferate? Verificați lista!

The Bachelor
The Bachelor

Serialul, în cel de-al 18-lea an de istorie, va avea primul său burlac negru de până acum! Rolul va fi jucat de Matt James, noua completare la distribuția The Bachelor

Batwoman
Batwoman

Prima supereroină declarata lesbiană dintr-un serial TV, interpretată de Ruby Rose ca Kate Kane, va fi înlocuită în cel de-al doilea sezon al producției DC. Acum, stafeta va fi trecută lui Javicia Leslie în rolul lui Ryan Wilder.

Gura bogata

Gura bogata

Jenny Slate părăsește distribuția animației după ce a reflectat asupra prezentari oamenilor negri de la Hollywood. Deci, în sezonul 4, Missy Foreman-Greenwald va fi jucata de o persoană neagră.

Citeste si:  Umbre sezonul 3 se lanseaza pe 20 noiembrie pe HBO

The Blacklist

The Blacklist

Laura Sohn, care îl joacă pe agentul Alina Park în serial, a fost acum promovată in serialul The Blacklist . În sezonul 8, personajul ar trebui să fie mai frecvent în episoade.

Chicago Fire

Chicago Fire

Din păcate, Emily Foster încetează să mai fie un nume obișnuit în serie. Personajul, interpretat de Annie Ilonzeh, a fost primul confirmat ca părăsind postul în cel de-al 9-lea sezon al Chicago Fire .

The Witcher

The Witcher

Kristofer Hivju, cunoscut pentru rolul său de Tormund Giantsbane în Game of Thrones , a fost confirmat în distribuția sezonului 2 din The Witcher .

The Walking Dead

The Walking Dead

Margot Bingham îl va juca pe Stephanie în serial. A făcut parte din distribuție încă din sezonul 10, dar am auzit-o doar vorbind cu Eugene la radio. Acum o putem vedea și noi!

This Is Us

This Is Us 1

Dr. Mason, obstetricianul Madison și rolul jucat de Josh Hamilton, a fost evidențiat ca un personaj important pentru cel de-al cincilea sezon al seriei NBC . Noi detalii nu au fost furnizate până acum.

Citeste si:  Cele mai bune documentare istorice de vizionat pe Netflix

Stranger Things

Stranger Things

În cel de-al patrulea sezon al seriei, cine se alătură distribuției este Joel Stoffer, cunoscut pentru rolul său de Enoch în Agents of SHIELD . Personajul său din Stranger Things încă nu a fost dezvăluit.

Riverdale

Riverdale

Skeet Ulrich și Marisol Nichols, care joacă FP și, respectiv, Hermione, trebuie să părăsească distribuția seriei la începutul sezonului 5.

Anatomia lui Grey

Anatomia lui Grey
Anatomia lui Grey

În cel de-al 17-lea sezon al seriei, dr. Winston Ndugu, fostul coleg al lui Maggie, și dr. Cormac Hayes, posibil interes de dragoste din partea lui Meredith, vor fi promovați la gradul de personaje secundare! Personajele sunt interpretate de Anthony Hill și, respectiv, Richard Flood.

The Good Doctor

The Good Doctor

Dr. Carly Lever, interpretată de Jasika Nicole, nu va mai fi văzută ca un personaj secundar în sezonul 4 al seriei. În plus, Nicolae Gonzalez, care îl interpretează pe personajul Dr. Melendez, a părăsit oficial distribuția filmului The Good Doctor datorită evenimentelor din finala sezonului din sezonul 3.

Citeste si:  Cele mai bune filme SF | Top 5 filme SF bune 2020 - 2019

Flash

Flash

Din cauza tweet-urilor prejudiciate, Hartley Sawyer nu se va întoarce în sezonul 7 al seriei. Între timp, personajele Chester P. Runk și Allegra Garcia, de Brandon McKnight și Kayla Compton, au fost promovate la personaje scundare.

Family Guy

Family Guy

După două decenii de a da vocea personajului Cleveland Brown, Mike Henry lasă rolul unei persoane negre, oferind o vizibilitate mai mare oamenilor de culoare.

Elite

Elite

Noi șase personaje vor fi adăugate la distribuția Elite din sezonul 4 și anume: Andrés Velencoso, Manu Rios, Carla Díaz, Martina Cariddi, Pol Granch și Diego Martín. Seria Netflix a avut un succes uriaș în sezoanele anterioare.

Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow

Behrad și Astra, jucate de Shayan Sobhian și Olivia Swann, vor fi promovate în cel de-al șaselea sezon al seriei DC . Între timp, Maisie Richardson-Sellers, actrița care îl aduce pe Charlie la viață, va aparea mai rar în al șaselea an din Legends of Tomorrow .

Total
2
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
Apple China

Apple elimină mii de jocuri din App Store-ul chinez

Next Article
Avatar: The Legend of Korra

Avatar: The Legend of Korra pe Netflix va ajunge si in Romania?

Related Posts