Cel mai recent Build Windows 10 preview construi pentru insideri aduce o serie de îmbunătățiri, inclusiv o grămadă de capabilități noi pentru știri și interese pe bara de activități.

Windows 10 build 21354 este acum disponibil pentru descărcare pentru canalul Dev, iar Microsoft explică faptul că una dintre cele mai importante completări este noul buton “Gestionare interese” pe care îl vedeți atunci când faceți clic pe pictograma meteo din bara de activități.

“Acest buton se leagă de o nouă experiență de personalizare a paginilor complete, unde puteți alege subiectele care vă interesează. Utilizatorii noi pot vedea, de asemenea, un card de personalizare în feed-ul lor pentru a-i ajuta in a alege interesele”, explică compania.

Reglarea fluxului

În plus, Microsoft a introdus o nouă caracteristică numită “Tune your feed” și ar trebui să facă mai ușor pentru utilizatori pentru a configura feed-ul în așa fel încât conținutul afișat sa aiba sens pentru ei.

“Această experiență facilitează explorarea și urmărirea editorilor din ecosistemul nostru partener și selectarea exemplelor de articole care vă stârnesc interesul. Selectați cativa editori și povești pentru a începe sau cititi articole deja prezentate pentru a vedea mai multe. Puteți vedea și gestiona editorii pe care îi urmăriți făcând clic pe “Followed Publishers” în navigarea din stânga”, explică Microsoft.

Vestea proastă este că aceste caracteristici noi sunt disponibile numai pentru unii utilizatori înscriși în canalul Dev al programului Windows Insider și numai în SUA, Regatul Unit, Canada, India și Australia. Compania spune că lansarea globală este în curs de desfășurare chiar acum, dar ar dura, evident, ceva timp înainte ca toată lumea să poată încerca noua experiență.

În ceea ce privește canalul de producție, experiența de știri și interese ar putea ateriza ca parte a actualizării caracteristicilor Windows 10 versiunea 21H2 ce va fi lansata în toamna acestui an.

Distribuie

Scrie ceva...