DivertismentJocuriCerințe de sistem pentru Assassin's Creed...

Cerințe de sistem pentru Assassin’s Creed Shadows: Data lansării și prețul

Assassin’s Creed Shadows, un nou joc din seria Assassin’s Creed, a fost lansat recent și a generat o mare atenție în rândul fanilor. Jocul este dezvoltat de Ubisoft Quebec și are loc în Japonia feudală, unde jucătorii vor juca în rolul unui asasin mortal shinobi și a unui puternic samurai legendar.

- Publicitate-

Date lansării și prețul

Assassin’s Creed Shadows este disponibil pentru precomandă și va fi lansat pe 15 noiembrie pe PC Windows, computere Mac cu procesoare Apple silicon, Xbox Series X/S și PlayStation 5. Prețul jocului este de 69,99 Euro.

Assassin's Creed Shadows
Assassin’s Creed Shadows

Cerințe de sistem

Pentru cei care se întreabă ce hardware este necesar pentru a juca Assassin’s Creed Shadows pe PC, cerințele de sistem sunt listate în Epic Games Store. Pentru a juca jocul minim, este necesar un sistem de operare Windows 10, un procesor Intel i7-4790 sau AMD Ryzen5 1600, 8 GB RAM și 100 GB stocare, precum și o placă grafică Nvidia GTX 1060 6GB sau AMD RX 570 4GB. Pentru o experiență mai bună, este recomandat un procesor Intel i7-8700k sau AMD Ryzen5 3600, 16 GB RAM și o placă grafică Nvidia GTX 2070 8GB sau AMD RX 5700XT 8GB.

Assassin’s Creed Shadows pare să fie un joc interesant și atractiv, oferind o nouă aventură în Japonia feudală și două personaje noi și distincte. Jucătorii vor putea experimenta ambele stiluri de joc și explorarea unei lumi mari și deschise. Dacă sunteți un fan al seriei Assassin’s Creed, nu ratați șansa de a juca Assassin’s Creed Shadows când va fi lansat.

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending