Chiling Adventures of Sabrina: Netflix anuleaza serialul, sezonul 4 va fi ultimul

images 60

Este oficial: sezonul 4 al serialului Chiling Adventures of Sabrina va fi ultimul. Serialul a fost anulat de Netflix. Mai multe detalii in cele ce urmeaza.

Pregateste-te sa iti iei ramas bun de la Sabrina Spellman. Serialul tocmai a fost anulat in mod oficial de Netflix. Al patrulea si ultimul sezon urmeaza sa fie lansat spre sfarsitul anului 2020 pe platforma de streaming.

Intr-un comunicat oficial, Roberto Agguire-Sacasa a adeclarat ca a fost o adevarata onoare sa faca parte din echipa de filmare a serialului, inca din prima zi. Castingul a inceput cu Kiernan in rolul vrajitoarei adolescente care a devenit rapid preferata publicului si a fost absolut fantastic. Roberto a adaugat ca este recunoscator echipei, scenaristilor, asistentilor si tuturor celor care s-au dedicat trup si suflet acestui serial. Producatorul s-a declarat in egala masura nerabdator ca fanii sa descopere cele 8 episoade care alcatuiesc ultimul sezon al serialului.

Sabrina, anulata la cateva zile dupa Katy Keene. Anularea serialului vine la cateva zile dupa anularea unui alt serial, Katy Keene de catre canalul american CW. Imagini inedite cu sezonul 4 au aparut pe contul oficial Netflix, pentru a mai alina putin fanii dupa o astfel de veste trista.

Citeste si:  Netflix anuleaza conturile ce nu sunt folosite
Total
0
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Previous Article
The Crown

Netflix a anuntat sezonul 6 din "The Crown"

Next Article
Sony dezvaluie designul casetei de jocuri PS5

Sony dezvaluie designul casetei de jocuri PS5

Related Posts