Gigantul tehnologic Google a început să ofere ChromeOS 104 utilizatorilor de Chromebook. Noua versiune oferă suport pentru teme deschise și întunecate, împreună cu editarea video, funcțiile de editare PDF.

Google a lansat noua versiune a sistemului de operare ChromeOS. ChromeOS 104 ce vine cu câteva modificări de interfață. Gigantul tehnologic spune că funcțiile care vin cu noua versiune le vor permite utilizatorilor să-și ducă creativitatea și productivitatea la următorul nivel cu Chromebookurile .

Ce oferă ChromeOS 104?

Noua versiune de Chrome OS oferă suport pentru trecerea de la o temă ușoară la o temă întunecată. Tema întunecată, care poate fi activată din a doua pagină a Setărilor rapide, va oferi o experiență de lectură ușoară în mediu cu lumină scăzută sau întuneric. De asemenea, va face posibilă economisirea energiei. Google afirmă că oferă și imagini de fundal specifice temei, care vor oferi o tranziție subtilă de la lumină la întuneric.

Chrome 104 va oferi utilizatorilor asistență pentru a accesa Google Calendar PWA atunci când ating data de pe Chromebookul lor. Utilizatorii vor putea să-și gestioneze activitățile, să deruleze prin alte luni și să revină cu ușurință la ziua de azi. De asemenea, notificările de la același expeditor vor fi acum grupate, iar secțiunea de notificări va avea butoane mai mari.

Noua versiune a adus Galerie, aplicația media implicită a Chomebook, cu funcții de editare PDF , cum ar fi posibilitatea de a completa formulare, de a evidenția text, de a semna documente și de a adăuga adnotări de text.

ChromeOS 104, care aduce și noi funcții de editare video în Google Foto , a fost introdus treptat utilizatorilor.

[SURSA]

Distribuie.

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasa un raspuns