DivertismentCobra Kai sezonul 3: totul despre...

Cobra Kai sezonul 3: totul despre seria Netflix (pareri)

Cobra Kai sezonul 3 – Cobra Kai a atras atenția publicului în ultimii ani prin readucerea unor personaje atât de iubite înapoi la o nouă poveste.

- Publicitate-

A fost o vizită caldă la ceea ce s-ar fi întâmplat cu Daniel Larusso (Ralph Macchio) și Johnny Lawrence (William Zabka), de la Karate Kid (1984), cu puțin peste treizeci de ani. Cu toate acestea, după două sezoane difuzate pe streaming Youtube Premium, complotul a fost transferat pe Netflix, iar noile sale episoade sunt, într-un fel, cele mai bune de până acum.

Narațiunea continuă să folosească aceeași formulă ca întotdeauna, dar poate cu o seriozitate mai mare și scripturi care sunt mai bine rezolvate și gestionate. Episoadele se articulează între dramă și comedie, pe lângă momentele pline de lupte care sunt extrem de provocatoare.

Oricât unele personaje par stagnante în timp, vedem cum rivalitățile care au durat de-a lungul anilor s-au articulat cu o anumită evoluție, fără a părea că nu au existat progrese semnificative în aceste aspecte.

Cobra Kai sezonul 3
Cobra Kai sezonul 3

Treptat, vedem, de asemenea, cum aceste personaje se pot maturiza în diferite cazuri, provocând dialoguri de neuitat și scene foarte interesante. Cu aceasta, publicul urmărește un Johnny mult mai preocupat de fiul său Robby (Tanner Buchanan), dându-și seama că absența pe care a avut-o cu el mult timp poate avea o nouă abordare și configurație.

Cu toate acestea, există încă alte întrebări provocatoare în jurul acestui arc cu privire la Miguel (Xolo Maridueña) și la rivalul însuși Larusso, care pare să continue cu aceleași comportamente ca întotdeauna. Reflecția pusă la încercare pe tot parcursul acestui sezon aduce totuși momente bune pe ecran, întărind faptul că unele lucruri trebuie schimbate, astfel încât elevii lor să poată continua să lupte într-un mod sănătos.

Aflați mai multe despre sezonul 3 Cobra Kai

Cobra Kai sezonul 3 1

Dacă sezoanele anterioare aveau încă îndoieli cu privire la modul de articulare a vechilor comploturi cu noile personaje – și, de asemenea, la promovarea aparițiilor speciale relevante – noul val de episoade este mult mai bine optimizat în acest sens, introducând noi provocări straturilor deja cunoscute de protagoniștii săi.

Există un efort mai mare pentru a dezlega conflicte mai intense și pentru a arăta cu adevărat evoluția treptată a tuturor celor care apar în timpul sezonului. Informațiile despre fundalurile personajelor ajung să fie în fundal, sunt foarte importante, si de asemenea sunt încă dezvoltate. În acest sens, vedem că tot ceea ce a fost deja arătat face parte dintr-un bagaj constructiv pentru această maturizare atât de necesară.

Oricât de multe dintre aceste elemente dramatice sunt pe scenă pentru cei care vor să verifice, este important să rețineți că subtilitatea acestor relații este ceea ce impresionează și arată cât de mult mai puternică este forța narativă cu noile episoade.

Cobra Kai sezonul 3 2

Umorul repetitiv și carisma distribuției sunt prezente la fiecare nou arc conflictual. Echilibrul este necesar pentru conducerea celor mai diferite posibilități creative și construiește o cale foarte interesantă și potrivită rezultatului său.

Cumva, cel de-al treilea sezon al Cobra Kai reușește să-i satisfacă pe cei care urmăresc noua saga a acestor karateka imprevizibile, adăugând știri care sunt foarte bine folosite atunci când privim întregul.

Cu toate acestea, potențialul narativ pare a fi într-o fază excelentă pentru crearea de dinamici care depășesc convenționalul. Toți au ajuns să transforme clișeele recurente în distracție și divertisment. Se așteaptă, de aici, ca acest lucru să continue pentru ceva timp.

Să așteptăm!

- Publicitate-
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Trending