Coca-Cola
Coca-Cola

Gigantul Coca-Cola a lansat 300 de sticle facute din plasticul marin, acest lucru pare nesimnificativ in lupta cu poluarea, insa potrivit informatiilor de la companie, aceast lucru prezinta un test, a fost testata tehnologia dar se va testa si impactul sticlelor cu publicul larg.

Dupa cum am mai spus mai sus au fost create un esantion de 300 de sticle, pentru aceste sticle s-au folosit 25% de procente din plasticul adunat de pe apele marii Mediteraneene și de pe plajele acesteia.

Testul a fost facut pentru a vedea in mod special tehnologia care este foarte bine pusa la punct si din plastic inferior se pot obtine sticle si alte produse ce pot fi puse in uz comercial.

Sticlele au fost facute intr-un parteneriat cu Ioniqa Technologies, Indorama Ventures și Mares Circulares, intr-un viitor apropiat planurile acestor companii constau in aplicarea tehnologiei la scara larga.

Coca Cola Hellenic Bottling Company prezinta cel mai mare îmbuteliatori de suc Coca-Cola la nivel mondial, cu peste 2 miliarde de navete pe an, bineinteles ca 300 de sticle nu se compara cu cifra de 2 miliarde, insa ar fi frumos ca in viitorul apropiat sa vorbim despre mult mai multe sticle de plastic facute din plasticul marin. Este un inceput bun si sparam sa nu fie doar Marketing sau o strategie de a face companiile ce sustin salvarea planetei.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.