COD: Warzone: De acum cheaterii vor fi pusi in meciuri cu alti cheaterii
COD: Warzone: De acum cheaterii vor fi pusi in meciuri cu alti cheaterii

Încă de la început, Call of Duty: Warzone s-a asigurat să scoată în permanență cheaterii din joc. Cu toate acestea, Infinity Ward, studioul din spatele jocului de luptă royale de 150 de jucători va fi mai strict cu hackerii. Acesta este motivul pentru care studioul implementează actualizări suplimentare de securitate pentru a face dificil pentru hackerii Call of Duty să distrugă jocul.

Cel mai interesant lucru pe care îl face Call of Duty: Warzone este lansarea unui nou sistem de matchmaking. Așadar, înșelătorii vor concura între ei și nu cu jucători cinstiți.

Acest lucru înseamnă în plus că, dacă acest sistem funcționează bine, atunci poate că toți cei 150 de jucători dintr-un lobby vor fi codati. Cu toate acestea, nu vă așteptați să existe și un sistem de clasare pentru codati.

În afară de asta in Call of Duty: Warzone și Modern Warfare, jucătorii care raportează codati suspecti vor primi o notificare în joc atunci când un jucător este interzis.

În cele din urmă, COD: Warzone lucrează și la aducerea funcționalității Report-A-Player în modurile Killcam și Spectate. Nu există nicio confirmare când se va lansa această funcție; cu toate acestea, ne putem aștepta ca acesta să se desfășoare în curând.

Au trecut mai puțin de două luni de la lansarea Call of Duty: Warzone, iar studioul este deja înainte de PUBG în abordarea hackerilor. De atunci, Infinity a interzis peste 70.000 de trișatori din joc. Deci, a sosit timpul ca PUBG să înceapă să ia lecții de la Call Of Duty: Warzone.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.