Diverse

Colțarul extensibil – care sunt avantajele alegerii acestuia în living-urile mici?

O canapea simplă sau un colțar extensibil? Care este cea mai potrivită alegere pentru un living, astfel încât mobilierul să fie confortabil și funcțional? În continuare vei descoperi de ce un colțar extensibil este cea mai bună soluție pentru camera de zi.

Economisirea spațiului în living

Te întrebi ce variante sunt mai bune: canapele sau colțare extensibile? Și pare că o canapea ocupă mai puțin spațiu? Trebuie să fii atent, deoarece totul poate fi confuz. În magazinele de amenajări interioare vei găsi colțare mici, care au dimensiuni asemănătoare cu o canapea. Cu toate acestea, au un avantaj copleșitor față de acestea – mai mulți oameni le vor putea folosi, căci garantează mai mult spațiu pentru a te așeza. În plus, datorită formei acestei piese de mobilier, este propice conversațiilor cu membrii familiei și cu prietenii.

Alege un colțar extensibil multifuncțional

Colțarele pliabile sunt multifuncționale. Pe lângă faptul ca sunt folosite zi de zi pentru activități zilnice, noaptea, grație unui mecanism simplu, se transformă într-un loc confortabil de dormit. Aceasta este adesea singura opțiune într-o garsonieră, precum și o modalitate de a oferi camere separate pentru copii în detrimentul dormitoarelor părinților. 

Așadar funcționează ca o canapea, un pat dublu sau un pat pentru oaspeți , precum și un loc în care poți citi o carte confortabil sau poți privi serialul preferat.

Utilizarea optimă a spațiului

În multe cazuri, o canapea nu este suficientă. Este necesar să achiziționezi un fotoliu suplimentar sau un scaun tapițat, cu o măsuță living, confortabil de utilizat. Iar atunci când privești lucrurile în acest fel, descoperi adesea că sufrageria are suficient spațiu pentru a-ți putea permite să achiziționezi un colțar extensibil. Deși pare mai masiv, în practică câștigi spațiu liber datorită lui. Acest lucru face ca livingul să pară mai spațios , ceea ce este potrivit în special pentru camerele lungi, dar înguste.

Aici, de asemenea, merită să îți amintești că un colțar este disponibil în diverse configurații. Poate fi pe dreapta sau stânga, precum și în formă de U, astfel încât să îl poți alege cu ușurință după nevoile tale. Și alegând un colțar modular, îi poți schimba forma în timpul utilizării, adaptându-l la aspectul schimbător al camerei în timpul renovării.

Comoditate și confort

Atât canapeaua, cât și colțarul pot fi foarte confortabile. Pe un colțar, te poți întinde confortabil, mai ales când te uiți la televizor sau citești. Mai mult, doi oameni se pot așeza pe el, fără a-și asuma poziții nefirești. 

Pentru a crește confortul de utilizare, merită să iei în considerare un colțar cu pufuri – astfel de modele oferă un scaun suplimentar, un suport pentru picioare sau un puf poate înlocui o măsuță clasică de cafea.

Sursa de imagine: Breadmaker / Shutterstock.com

Geeki.ro

Articolele contorizate de acest "autor" sunt de regulă comunicate de presă, anunţuri, şi alte articole guest post ce nu sunt atribuite niciunui autor de pe site-ul geeki.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button