Comandă Disney+ la ofertă: primești 12 luni la prețul a zece luni

Abonamentul Disney+ costă 29,99 lei pe lună, dar dacă alegi abonamentul anual economisești acum peste 15 procente. Prețul abonamentului anual Disney+ este de 299,90 lei, adică doar puțin peste 24 de lei pe lună. Cu abonamentul anual primești 12 luni la prețul a zece luni.

Comandă Disney+ de aici la prețul de 29,99 lei / lună sau doar 299,90 lei / an!

Foarte popular la nivel mondial, cu peste 160 de milioane de abonați, Disney+ include de la început o gamă variată de conținut Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, precum și personaje din istoria Disney care apar în seriale și scurtmetraje noi și exclusive. În plus, serviciul are producții originale pe care nu le vezi nicăieri altundeva: numeroase filme, seriale, documentare și scurtmetraje disponibile doar pe platformă.

Adăugat ulterior ca parte a Disney+, secțiunea Star conține seriale și filme Disney destinate adulților, în timp ce restul conținutului Disney+ este în mare parte pentru toată familia.

Selecții din conținutul Disney+ Cele mai noi producții live action și animații de succes de la Disney, cum ar fi Cruella și Encanto Povești emoționante pentru toate vârstele de la geniile Pixar, cum ar fi Red și Luca Universul cinematografic Marvel într-un mod inedit cu seriale originale exclusive de la Marvel Studios, pe care nu trebuie să le ratezi: Moon Knight, Loki și Ms Marvel Saga epică Skywalker și primele seriale Star Wars cu actori reali, cum ar fi The Mandalorian, Obi-Wan Kenobi, Star Wars: Andor Documentare captivante de la National Geographic Multe seriale din secțiunea Star, cum ar fi The Walking Dead.

Comandă Disney+ de aici la prețul de 29,99 lei / lună sau doar 299,90 lei / an!

Serviciul de streaming Disney+ poate fi vizionat pe aproape toate dispozitivele mobile și conectate cele mai comune, cum ar fi consolele de jocuri, dispozitivele de streaming și televizoarele inteligente. Conținutul poate fi vizionat pe patru dispozitive simultan. Disney+ nu conține reclame.

Serviciul suportă și mai multe descărcări simultane și recomandări personalizate. Cu un singur abonament poți crea până la șapte profiluri diferite de utilizator. Părinții pot crea și profiluri speciale pentru copii, cu o interfață ușor de navigat, prietenoasă cu copiii și conținut adecvat vârstei.

Caracteristici ale Disney+ Disponibil pe o varietate de dispozitive Descărcare nelimitată pe până la 10 dispozitive și 7 profiluri diferite Streaming pe până la 4 ecrane simultan Streaming de calitate 4K UHD fără cost suplimentar cu suport Dolby Vision & Dolby Atmos pe dispozitive compatibile Sistem extins de control parental, inclusiv profiluri dedicate doar copiilor

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *