Your Phone
Your Phone

Aplicația Yout Phone de la Microsoft care leaga Android de Windows 10 a fost una dintre numeroasele încercări de succes ale Microsoft de a-și aduce aplicațiile pe dispozitivele Android și iOS dar nu prea a avut succes. Cu toate acestea, gigantul tehnologic avansează cu un pas prin introducerea unei noi funcții în aplicație. Potrivit informațiilor, această nouă caracteristică ar putea permite utilizatorilor să copieze și să insereze date pe dispozitive.

În prezent, aplicația Yout Phone de la Microsoft poate fi utilizată pentru a reflecta ecranul telefonului pe desktop și pentru a partaja fotografii între dispozitivele conectate. De asemenea, aplicația le permite utilizatorilor să răspundă la mesajele text și să efectueze apeluri telefonice prin computer. Cu toate acestea, Microsoft intenționează să aducă mai multe functii.

Conform celui mai recent raport de pe Windows Latest, aplicația Your Phone scoate la iveală cea mai recentă caracteristică, care ar putea fi numită „Copy + Paste”. Această caracteristică incredibilă vă va permite să transferați text și poate alte date, doar prin copiere acesta de pe PC-ul Windows 10 și lipirea acestuia pe telefon.

În timp ce aplicatia Your Phone acceptă atât Android, cât și iOS, se poate presupune că Android ar putea primi mai întâi suportul de copiere-lipire. Acest lucru se datorează faptului că de obicei funcțiile aplicației au ajuns pe Android înainte de iOS.

Windows Latest a accesat această caracteristică folosind un hack, dar nu au putut să o utilizeze efectiv. Cu toate acestea, descrierea de sub această opțiune precizează în mod clar că metadatele vor fi transferate între PC și telefon după ce „conținutul va fi copiat” pe oricare dintre dispozitive.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.