Counter Strike
Counter Strike

Counter Strike Global Offensive primeste un update foarte interesant cu o noua operatiune ce a fost asteptata de 2 ani de zile de catre jucatorii infocati, printre care ma pot numara si eu care am cumparat operatiune imediat cum a fost cumparata pentru a-mi putea da parerea dar si pentru a o putea juca.

Unul dintre lucrurile interesante la acest update este ca jucatorii ce cumpara aceasta operatiune, fac misiuni si au noroc, pot primi un skin si pentru caracterul din joc, lucru pe care nu l-am mai vazut pana acum in CS:GO, acest feature fiind cu adevarat o noutate.

Anunțate ieri, ca parte a pachetului de operațiuni Shattered Web, care este prima din ultimii 2 ani, aceste skinuri unice de jucător pot fi obținute pe măsură ce se recompensează progresul misiunii. Pentru a le debloca va trebui să finalizați misiuni și să câștigați stele pentru a ajunge în cele din urmă la un punct în care să le puteți echipa oricând doriți. Valve a anunțat această nouă caracteristică într-o postare pe blog, aseară, care scrie: „Introducerea operațiunii Shattered Web. Pentru prima oară în CS: GO, aduceți personajul dvs. preferat în luptă cu toți noii agenți echipabili”

Skin-urile pentru caractere vor fi clasificate în ceea ce privește raritatea, cele patru rare variații având linii de voce și animații unice, deși nu se știe în prezent modul în care vor funcționa aceste animații. Operațiunea Shattered Web va aduce, de asemenea, pachetul obișnuit de skin-uri în Counter-Strike, inclusiv noi hărți și moduri de joc. Hărțile anunțate sunt Studio, Lunacy și Jungle. Consultați postarea oficială a blogului pentru mai multe informații despre operatiune si update.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.