Cum a facut Westworld referire la Game of Thrones?

Atenție! Acest text conține spoilere pentru cel de-al treilea sezon din Westworld. Dragonul lui Daenerys, din Game of…
Cum a facut Westworld referirea la Game of Thrones

Atenție! Acest text conține spoilere pentru cel de-al treilea sezon din Westworld.

Dragonul lui Daenerys, din Game of Thrones este prezentat într-o anumită scenă. De fapt, este un robot Drogon, folosit într-un parc care nu este arătat de serie.

Dar, pe lângă dragon, episodul i-a prezentat pe David Benioff și D.B. Weiss, din productia GoT. Apar în aceeași scenă ca și tehnicienii care se află lângă Drogon.

O conexiune intre serii a fost sugerata de ceva timp, creatorii Westworld Lisa Joy și Jonathan Nolan comentând această posibilitate. Într-un interviu recent cu Variety, ei au comentat că sunt apropiați de George R.R.Martin și că el însuși dorea această conexiune între seriale.

“Suntem prieteni cu George RR Martin și el a spus întotdeauna din primul sezon:„ Trebuie să facem o legatura cu GoT “, a spus Nolan.” Oamenii uită că George a fost inițial scenarist TV și a început într-un moment când ocazional. aceste traversări au fost făcute “.

Cei doi au comentat, de asemenea, că ar dori ca George R. R. Martin să apară în serial, dar pentru că nu locuiește în Los Angeles, ar fi imposibil să se bazeze pe participarea sa. Cu toate acestea, cu Benioff și Weiss, pe lângă disponibilitate, s-au împrietenit cu Joy și Nolan, ceea ce a făcut participarea foarte ușoară.

Total
3
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

POSTĂRI ASEMĂNATOARE