OnePlus 8 Pro
OnePlus 8 Pro

Nici măcar nu a trecut o lună de când OnePlus a dezvăluit 7T și 7T Pro. Dar deja ne gandim la telefoanele OnePlus 8 Pro, asa ca astazi vom vorbi despre design-ul aparut pe internet despre acest telefon. Avem mai multe informatii, acestea au fost gasite pe gsmarena.com

După cum puteți vedea din video-ul de mai jos, OnePlus 8 Pro va veni cu un display cu o mica gaura pentru camera foto în loc de un ecran cu un mic „breton” pe care îl avem pe OnePlus 7 Pro și 7T Pro.

OnePlus 8 Pro nu arată atât de diferit față de OnePlus 8 (care a aparut si el pe internet, discutam zilele urmatoare).

Amplasarea butoanelor, a difuzorului, a portului USB-C și a slotului pentru cartela SIM pe OnePlus 8 Pro este aceeași cu OnePlus 8, dar smartphone-ul este cu 0,7 mm mai gros decât OP 8. Nu doar atât, se spune varianta Pro pentru a veni cu un ecran de 6,65 „care este cu 0,15” mai mare decât ecranul OnePlus 8.

Ecranele de pe 8 și 8 Pro vor avea o rată de actualizare de 90Hz. Asta nu este o surpriză, deoarece OnePlus luna trecută a anunțat că toate telefoanele sale viitoare vor avea ecrane de 90Hz.

OnePlus a lansat 7 și 7 Pro în luna mai a acestui an și este probabil să dezvăluie seria 8 în jurul aceleiași perioade anul viitor. Detaliile sunt puține despre aceste smartphone-uri OnePlus 2020, dar ar trebui să știm mai multe despre ele în următoarele săptămâni sau luni.

Urmărește-ne pe Google News Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.