Cum arata OnePlus 8 Pro? Un design concept a aparut pe internet si este interesant.

Nici măcar nu a trecut o lună de când OnePlus a dezvăluit 7T și 7T Pro. Dar deja ne gandim la telefoanele OnePlus 8 Pro, asa ca astazi vom vorbi despre design-ul aparut pe internet despre acest telefon. Avem mai multe informatii, acestea au fost gasite pe gsmarena.com

După cum puteți vedea din video-ul de mai jos, OnePlus 8 Pro va veni cu un display cu o mica gaura pentru camera foto în loc de un ecran cu un mic „breton” pe care îl avem pe OnePlus 7 Pro și 7T Pro.

OnePlus 8 Pro nu arată atât de diferit față de OnePlus 8 (care a aparut si el pe internet, discutam zilele urmatoare).

Amplasarea butoanelor, a difuzorului, a portului USB-C și a slotului pentru cartela SIM pe OnePlus 8 Pro este aceeași cu OnePlus 8, dar smartphone-ul este cu 0,7 mm mai gros decât OP 8. Nu doar atât, se spune varianta Pro pentru a veni cu un ecran de 6,65 „care este cu 0,15” mai mare decât ecranul OnePlus 8.

Ecranele de pe 8 și 8 Pro vor avea o rată de actualizare de 90Hz. Asta nu este o surpriză, deoarece OnePlus luna trecută a anunțat că toate telefoanele sale viitoare vor avea ecrane de 90Hz.

OnePlus a lansat 7 și 7 Pro în luna mai a acestui an și este probabil să dezvăluie seria 8 în jurul aceleiași perioade anul viitor. Detaliile sunt puține despre aceste smartphone-uri OnePlus 2020, dar ar trebui să știm mai multe despre ele în următoarele săptămâni sau luni.

Distribuie
Marian Ciobanu

Marian Ciobanu

Marian Ciobanu, redactor-şef pentru publicaţia Geeki.ro, pasionat de tehnologie, maşini, divertisment nerd, ştiinţa şi jocuri video, îmi place să testez telefoane, laptopuri, dispozitive foto/video, tablete şi alte diferite gadgeturi iar aceste informaţii le împărtăşesc prin acest website.În perioada 2014-2018, am fost fondator şi redactor-şef la revista online de ştiri şi informaţii tehnologice BetIT, apoi din 2019, am început un nou proiect numit GEEKI, un portal de ştiri şi informaţii IT&C, unde puteţi găsi diverse articole despre Hi-Tech, Ştiinţă, divertisment nerd, jocuri video şi multe altele.În momentul de faţă folosesc un Samsung Galaxy S22 Ultra ca şi telefon principal pentru foto/video şi alte task-uri în serviciul website-ului, iar pentru conţinutul site-ului, şi bună gestionare a lui, folosesc un computer făcut "pe piese".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *