Stiri ITMobile

Cum arata Samsung Galaxy Note 20? Informatii noi despre Note 20

Cum arata Samsung Galaxy Note 20, toti fanii Samsung se intreba acest lucru si incearca sa gaseasca informatii noi despre Galaxy Note 20, urmatorul terminal flagship de la Samsung, care dupa cum am vazut in anii trecuti, ar trebui sa fie lansat prin toamna.

Noul telefon de la Samsung urmeaza sa fie lansat in toamna anului 2020, dupa cum spun cele mai recente informatii cu privire la Galaxy Note 20, acesta ar avea un design diferit fata de ceea ce am vazut anul trecut, totusi deocamdata sunt doar speculatii cu privire la acest telefon, nimic nu este concret.

Cunoscut ca si cel mai mare telefon din gama Samsung, Galaxy Note 20 ar urma sa fie mai mare decat Samsung Galaxy S20 Ultra, care are deja 6.9 inch, deci intrebarea noastra este, pana unde vrea Samsung sa creasca aceasta cifra, avand in vedere ca Galaxy Note 20 ar trebuii sa fie cel mai mare telefon din familie.

Cum va arata Samsung Note 20? 

Potrivit informatiilor din mediul online, Samsung va urma marimea lui S20 Ultra, adica noul telefon ar trebuii sa aiba 6.9 inch, informatie sustinuta si de alti analisti in domeniu.

Telefonul va fi patratos, va avea o gaura pentru camera din fata, aceasta fiind de mici dimensiuni. De asemenea ne asteptam ca S-Pen-ul sa fie pozitionat tot in partea din jos a ecranului.

Mai sus aveti un video despre cum va arata telefonul de la Samsung, suntem siguri ca acesta nu va fi varianta finala, insa este interesant care este parerea publicului, telefonul va avea cu totul o alta forma, probabil, chiar daca sursa acestor imagini este una “sigura”, din punctul de vedere al creatorului.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *