Cum arata Starship de la SpaceX in interior? Un videoclip scurs pe internet iti raspunde la intrebare.

Marian Ciobanu
By Marian Ciobanu
2 Min
Starship de la SpaceX

Un videoclip care arată interiorul lui Starship, nava spațială dezvoltată de compania spațială a celebrului miliardar Elon Musk, SpaceX, a fost scurs pe internet.

În videoclip, despre care se spune că ar fi fost scurs de un angajat SpaceX, vedem remarcabil cât de larg este interiorul navei spațiale gigantice. În plus, în interiorul prototipului pot fi văzute rezervoare de oțel numite COPV (Composite Overwrap Pressure Vessels) concepute pentru a reține gaze de înaltă presiune.

Poate transporta 100 de pasageri

SpaceX nu a distribuit încă informații detaliate despre ceea ce se va întâmpla în interiorul acestui „vehicul” uriaș. Cu toate acestea, Elon Musk a anunțat că Starship poate transporta 100 de pasageri simultan. În plus, un scurt raport publicat de SpaceX în 2020 a precizat că vehiculul va avea cabine private, spații comune mari, adăposturi concepute pentru furtunile solare și o zonă pentru a vedea exteriorul.

De asemenea, COO al companiei, Gwynne Shotwell, a declarat într-o declarație anul trecut că va exista un câmp pe Starship pentru a captura resturile spațiale .

Desigur, pentru ca acestea să se întâmple, Starship trebuie să aibă succes la teste și să fie potrivită pentru misiuni. Trebuie remarcat faptul că primul zbor orbital al vehiculului se apropie. CEO-ul Elon Musk a anunțat că primul zbor orbital al Starship-ului este programat pentru ianuarie 2022.

Acest vehicul, care este planificat să fie reutilizabil, este de așteptat să fie utilizat în misiunile pe Lună și Marte în viitor și este de așteptat să transporte oameni și marfă în cadrul acestor misiuni.

Urmărește Geeki.ro și pe Google News

Etichetat: ,
Distribuie acest articol
Postat de Marian Ciobanu Redactor-șef
Urmăriți:
Fondator GEEKI, am creat acest portal de ştiri it, tutoriale, ghiduri şi alte articole din jurul unui divertisment mai "nerd" pentru a expune public ceea ce mă pasionează şi de a răspunde la întrebările multor internauţi. Vreau să duc acest portal mult mai departe, investesc foarte mult timp şi energie pentru a oferi calitate şi cantitate în egală măsură pentru publicul acestui site.
Lasa un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.