Cum creezi un WebSite fără cunoștințe de programare?

Pentru oricine își pornește acum o afacere nu mai e o noutate faptul că un site este imperios…
Imaginea Principapa A Articolului 1

Pentru oricine își pornește acum o afacere nu mai e o noutate faptul că un site este imperios necesar. Dacă nu l-ai scris în planul de business, sigur o s-o faci curând.

WebWave a pornit din ideea de a-i ajuta pe oameni să-și creeze website-uri potrivite afacerii lor, fără să fie nevoie de costuri sau zeci de cursuri de specialitate. 

Un site are mai multe beneficii decât am putea enumera într-un articol: îți aduce oameni din toate colțurile lumii, îți ridică cifra de afaceri, îți permite să prezinți afacerea mai ușor, poți lucra de oriunde te-ai afla și oamenii pot da mult mai ușor de serviciile tale. 

Gândirea comună ar sugera că pentru a avea un site trebuie neapărat să înveți programare, ca să poți scrie cod. Ei bine, nu mai este cazul. Un site poate fi creat acum din confortul spațiului tău personal, având profesionalismul unui programator. 

În acest articol vom vedea cum poți crea un site web fără cunoștințe de programare și care sunt beneficiile folosirii unei platforme precum WebWave. 

1. Economisești timp

Lipsa de timp e o problemă foarte mare pentru oricine începe să devină antreprenor. Probleme care trebuie rezolvate apar tot timpul, afacerea în sine îți cere atenția neîntreruptă, mai trebuie să iei în calcul și oportunități de afaceri, dezvoltare sau parteneriate, iar totul poate deveni haotic. 

Din fericire, construirea unui site cu ajutorul platformei nu ți-ar răpi foarte mult timp. Ca dovadă, avem un VideoClip de 7 minute care te poartă prin tot procesul, arătându-ți cât de ușor este să ai propriul tău site. 

Poți lucra la el de pe orice dispozitiv. Dacă te loghezi pe platformă, toată munca ta rămâne acolo, deci o poți lua cu tine oriunde ai fi și lucra la ea oricând ai câteva minute libere.

Imaginea De Deasupra Sectiunii  2. Nu trebui sa inveti Programare  1

2. Nu trebuie să înveți programare

Probabil cel mai important beneficiu al platformelor de construire a site-urilor este acela că nu trebuie să cunoști cod. Poți spune adio orelor de programare, cursurilor plătite sau angajării unui profesionist. 

Tot ce trebuie să știi este ce scop are site-ul tău și cum ai vrea să arate. WebWave funcționează pe sistemul „drag&drop”, ceea ce înseamnă că poți adăuga bucăți de cod fără a fi nevoit să îl scrii. Ai nevoie de un element grafic? Doar drag&drop iconița specifică acelei acțiuni și de restul nu trebuie să îți faci griji.

Poți adăuga texte, imagini, butoane, elemente grafice sau videoclipuri. Este cu atât mai benefic cu cât dacă elementul pe care dorești să-l adaugi nu există în tema pe care ai ales-o, drag&drop și totul se rezolvă.

Vei scrie cod fără să-ți dai seama!

3. Ai control asupra site-ului tău

Vrei să schimbi un mic detaliu la site-ul tău. Îi scrii celui care l-a construit sau web designer-ului cu care ai colaborat. Acesta e foarte ocupat și nu se poate ocupa de problemă în timp real, iar pentru tine este foarte urgent și nu mai poate aștepta. Depinzi de a treia persoană când vine vorba de site-ul tău, iar asta poate duce la pierderi inutile de timp. 

Dar dacă acest scenariu ar rămâne la nivelul ficțiunii? Dacă tu ai fi în control când e vorba de site-ul tău, iar modificările tale nu mai au de așteptat nici o secundă? 

Totul este posibil. În momentul în care tu îți construiești site-ul, nu depinzi de nici o a treia parte pentru ca acesta să funcționeze. Poți repara orice mici erori, instala plugin-uri sau schimba texte sau imagini în momentul în care tu dorești să o faci. Tu deții controlul site-ului tău și poți face orice îmbunătățiri foarte ușor, deoarece platforma este foarte intuitivă. 

4. Design-ul site-ului tău e în mâinile tale

Șabloanele pe care le ai la dispoziție atunci când creezi un site sunt diverse, depinzând de funcționalitatea lor. Depinde dacă ai nevoie de un blog sau de o platformă de comerț online, dar ce mai bună parte este că indiferent de temă, site-ul tău poate arăta așa cum îți dorești. 

Tot timpul ai la dispoziție opțiunea de a edita temele în funcție de preferințele proprii. Poți adăuga imagini cu produsele tale, poți schimba culorile temei pentru ca acestea să corespundă identității afacerii tale, poți adăuga videoclipuri sau elemente grafice care să susțină imaginea brand-ului tău. 

Deci fie că vrei o abordare minimalistă sau una colorată și plină de elemente grafice, poate fi cu ușurință realizabilă prin customizarea temelor deja disponibile. 

5. Site-ul tău crește odată cu afacerea ta

Ai propriul site, dar dorești să aibă mai multe pagini. Sau poate iei în considerare o secțiune de blog. Sau poate ai mai multe produse și dorești să fie pe pagini separate. 

Nimic mai ușor. Un alt beneficiu al folosirii unui serviciu care te ajută să-ți creezi site-ul este faptul că acesta poate crește odată cu afacerea ta. În momentul în care dorești să creezi o nouă pagină sau să adaugi calendare ale evenimentelor, trebuie doar să intri în platformă, iar drag&drop-ul menționat mai sus își face magia. 

Așadar nu trebuie să aștepți nici un programator sau să nu creezi o nouă linie de produse doar pentru că nu poți lucra în timp real și la site-ul tău! Adaugă pagini oricând, de oriunde. 

Exista și posibilitatea sa iti incepi o nouă afacere care sa se bazeze exact pe Crearea de WebSite-uri pentru anumite persoane care nu au timpul necesar.
Vizioneaza Prezentarea pe care ti-am pregatit-o accesand link-ul următor pentru a descoperi toți pașii pe care va trebui să îi urmezi pentru a avea succes : https://bit.ly/30m5zyP

Imaginea De Deasupra Sectiunii  6. Testeaza si experimenteaza oricat  1

6. Testează și experimentează oricât

Ai dori să schimbi anumite elemente ale site-ului, dar te oprește frica de a nu strica ceea ce deja ai construit, așa că abandonezi ideea. 

Dar care ar mai fi distracția în a-ți crea propriul site dacă nu poți experimenta și testa diferite acțiuni? 

Ei bine, poți. Până la urmă e site-ul tău așa că de ce să nu arate exact cum ți-ai imaginat? Sau de ce să nu aibă același design interesant sau aceleași integrări ca celelalte site-uri pe care le-ai văzut?

Ca să fii sigur că nimic din munca ta nu se va pierde, poți face singur o copie de rezervă a versiunii actuale a site-ului tău, pe care poți experimente și testa orice funcție dorești tu. Dacă nu îți place cum a ieșit, poți să nu publici nici o schimbare, iar site-ul tău nu va avea nimic de pierdut. Iar dacă, din contră, ai descoperit multe lucruri pe care le poți schimba în bine, trebuie doar să publici modificările! 

6. Te ajutăm cu drag

Deși tot procesul creării unui site este foarte intuitiv, dacă simți că ai nevoia de mai multe informații sau nu știi exact cum poți rezolva o problemă, ne poți trimite un email oricand pe adresa ro@webwave.me sau ne poti scrie pe Chat iar noi te vom ajuta îndată! 

Așadar, ținând cont de toate acestea, poti incepe oricând să-ți construiești propriul site așa cum ai vrut mereu să fie!

 

Total
1
Shares
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Related Posts